Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.803
- Πόντοι
- 5.646
Πώς μπορείς και είσαι τόσο εμμονικος; Σιγά μια γκόμενα είναι.
δεν εχω εμονη ξερω οτι εδω οι ποιο πολοι ειναι αλανια και χρονια στο κουρμπετι ελεγα μπας και βγει ακρη αν οχι δεν τρχει τιποτε ερωτηση εκανα και τιποτε αλοΠώς μπορείς και είσαι τόσο εμμονικος; Σιγά μια γκόμενα είναι.
δεν εχω εμονη ξερω οτι εδω οι ποιο πολοι ειναι αλανια και χρονια στο κουρμπετι ελεγα μπας και βγει ακρη αν οχι δεν τρχει τιποτε ερωτηση εκανα και τιποτε αλο
φλουφλικα πραγματα δηλαδη.Tιποτα δεν του έκανα εννοωαπο ζημια, εκείνα τα χρόνια ήμουν large, έρρεε και το χρήμα, είχα περάσει μόνο από το μαγαζί του και είχα ένα νοκια 3210 και του έκανα αναπάντητη στο καφενείο με απόκρυψη ...... και του λέω κοίτα τους μαλακες τα ίδια μας κάνουν και εμάς τα μεσανυτα... Ασπρίσει μαύρισε το πιασε το υπονοουμενο
συμφωνω απολυτα μαζι σουΟκ. Αλλά πάντα να το έχεις αυτό στο μυαλό σου... υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Καλή επιτυχία εύχομαι
Καλό επιχείρημα, πες το αυτό στο δικαστήριο και θα σε αθωώσουν σίγουρα από την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης.αν ηξερες για τι νιμου μιλαμε θα καταλαβαινες ειμαι σιγουρος
Tύπε, μην ακούς αυτούς που λένε ότι της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.δεν εχω εμονη ξερω οτι εδω οι ποιο πολοι ειναι αλανια και χρονια στο κουρμπετι ελεγα μπας και βγει ακρη αν οχι δεν τρχει τιποτε ερωτηση εκανα και τιποτε αλο
ρε φιλε πας καλα?ποια παρενοχληση ?με το γκομενακι εχω βρεθει βγαλαμε γουστα μου εδωσε και το τηλ της και ψαχνω να βρω τα πραγματικα στοιχεια της ονομα και απο που ειναι.που τη βλεπεις την παρενοχλησηΚαλό επιχείρημα, πες το αυτό στο δικαστήριο και θα σε αθωώσουν σίγουρα από την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης.
Άμα πας να τη βρεις εκεί που μένει, θεωρείς ότι δε θα τρομάξει, όλα καλά; Δε θα σκεφτεί ότι είσαι κανένας ανώμαλος που έψαξες και βρήκες τη διεύθυνση της και την παρακολουθείς;ρε φιλε πας καλα?ποια παρενοχληση ?με το γκομενακι εχω βρεθει βγαλαμε γουστα μου εδωσε και το τηλ της και ψαχνω να βρω τα πραγματικα στοιχεια της ονομα και απο που ειναι.που τη βλεπεις την παρενοχληση
-Γιατί δε ρωτάς την ίδια;ρε φιλε πας καλα?ποια παρενοχληση ?με το γκομενακι εχω βρεθει βγαλαμε γουστα μου εδωσε και το τηλ της και ψαχνω να βρω τα πραγματικα στοιχεια της ονομα και απο που ειναι.που τη βλεπεις την παρενοχληση
Tύπε, μην ακούς αυτούς που λένε ότι της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες.
και ποιος σε ειπε οτι θα παω να τη βρω και να τη στεισω εξω απο το σπιτι της?ρε φιλε εισαι αλου .η περιεργεια θελω να μου φυγειΆμα πας να τη βρεις εκεί που μένει, θεωρείς ότι δε θα τρομάξει, όλα καλά; Δε θα σκεφτεί ότι είσαι κανένας ανώμαλος που έψαξες και βρήκες τη διεύθυνση της και την παρακολουθείς;
παρενοχληση ειναι αν το μαθει και κανω κατι ακραιο-Γιατί δε ρωτάς την ίδια;
-Αν τη ρώτησες και δε στα έδωσε, ή σου έδωσε ψέυτικα, τότε αυτό που κάνεις είναι παρενόχληση.
αλήθεια φίλε, ΕΣΥ της έδωσες τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ στοιχεία? ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, εργασία?ρε φιλε πας καλα?ποια παρενοχληση ?με το γκομενακι εχω βρεθει βγαλαμε γουστα μου εδωσε και το τηλ της και ψαχνω να βρω τα πραγματικα στοιχεια της ονομα και απο που ειναι.που τη βλεπεις την παρενοχληση
ολα τα παντα σπιτι μου εγινε η συναντησηαλήθεια φίλε ΕΣΥ της έδωσες τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ στοιχεία? ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, εργασία?
Τύπε μου έχεις μια ανεξήγητη εμμονή με την κοπέλα. Πέρασες καλά όπως λες και αντί να πεις μια χαρά, πάμε για άλλα, προσπαθείς να βρεις τα στοιχεία της κοπέλας, παρόλο που είναι φανερό ότι η ίδια δεν ήθελε να σου τα δώσει.και ποιος σε ειπε οτι θα παω να τη βρω και να τη στεισω εξω απο το σπιτι της?ρε φιλε εισαι αλου .η περιεργεια θελω να μου φυγει
το πιθανοτερο ειναι ο νουμερο να ανηκει σε καποιον μουτζαχεντιν ...αν ηξερες για τι νιμου μιλαμε θα καταλαβαινες ειμαι σιγουρος
ενταξει καλη συνεχειαΤύπε μου έχεις μια ανεξήγητη εμμονή με την κοπέλα. Πέρασες καλά όπως λες και αντί να πεις μια χαρά, πάμε για άλλα, προσπαθείς να βρεις τα στοιχεία της κοπέλας, παρόλο που είναι φανερό ότι η ίδια δεν ήθελε να σου τα δώσει.
Και την εμμονή σου τη χαρακτηρίζεις απλή περιέργεια. Αν ας πούμε σου είπε ότι τη λένε Γιώτα όσο γαμιόσαστε και τελικά την έλεγαν Γιωργίτσα θα σου φύγει ένα βάρος.
Στραβά αρμενίζεις και καλύτερα να το κόψεις πριν βρεθείς μπλεγμένος.