Νέα

Αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου και τοποθεσίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα berlouskoni(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
berlouskoni(2)

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
μου το εδωσε σε συναντηση που ειχαμε επειδη τη γουσταρω θελω να μαθω και αλα
κατι δεν λες καλα ....συναντήθηκες με κάποια ζήτησες τηλ χωρίς να ζήτησης ονομα πως συναντήθηκες σε παρέα γνωστου

OP
OP
berlouskoni(2)

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
κατι δεν λες καλα ....συναντήθηκες με κάποια ζήτησες τηλ χωρίς να ζήτησης ονομα πως συναντήθηκες σε παρέα γνωστου
φιλος δεν καταλαβες το ονομα που μου εδωσε ειναι μουφα και το τηλ της απορητο

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
δεν σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ πας παρακατω ακομα και να μαθεις πράγματα για αυτην δεν εχει νοημα θα σε εχει στο φτύσιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και σιγουρα σου έδωσε το δευτερο τηλ της που ειναι καρτα

OP
OP
berlouskoni(2)

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
δεν σε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ πας παρακατω ακομα και να μαθεις πράγματα για αυτην δεν εχει νοημα θα σε εχει στο φτύσιμο
φιλος για καλο γαμησι παω και τιποτε αλο ειμαι παλιος τη ξερω πολυ καλα τη φαση

OP
OP
berlouskoni(2)

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
θα μπλεξεις αστο.
μου φαινεσαι αβγαλτος, αγαθουλης και αγαπουλοκαρδουλης.
δεν ειναι για σενα αυτα τα απορρητα.
χαχαχα δεν νομιζω φιλε μου το παω οσο παει και μετα εξαφανιζολ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.439
Πόντοι
27.261
χαχαχα δεν νομιζω φιλε μου το παω οσο παει και μετα εξαφανιζολ
δε σε βλεπω, γιατι ολο με τετοια νταραβεριζεσαι.
θα την πατησεις σου λεω... ακου με :eyebrows:
ο θρυλος ακομα να γαμησει, περασε 1 χρονος σχεδον και εχει μεινει στις φωτος απο το μπαλκονι του :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
το ονομα σε νοιαζει τυπε η το μουνι!? επισης το τηλεφωνο της ειναι σιγουρα το δευτερο...

απο τη στιγμη που κανατε παιχνιδι τι σε νοιαζει? προφανως η κοπελα δεν ενδιαφερεται να παντρευτει. περνα καλα οπως και οι αλλοι που θα παρελασουν και μη ζητας πολλα. αν ερθουν ηρθαν. αλλιως θα το χασεις το μουνετο μεσα απο τα χερια σου...

ο χρονος θα δειξει αν ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ το αληθινο της ονομα και οχι αν το κλεψεις... ο κλεφτης χανει.

OP
OP
berlouskoni(2)

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
το ονομα σε νοιαζει τυπε η το μουνι!? επισης το τηλεφωνο της ειναι σιγουρα το δευτερο...

απο τη στιγμη που κανατε παιχνιδι τι σε νοιαζει? προφανως η κοπελα δεν ενδιαφερεται να παντρευτει. περνα καλα οπως και οι αλλοι που θα παρελασουν και μη ζητας πολλα. αν ερθουν ηρθαν. αλλιως θα το χασεις το μουνετο μεσα απο τα χερια σου...

ο χρονος θα δειξει αν ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ το αληθινο της ονομα και οχι αν το κλεψεις... ο κλεφτης χανει.
ουτε εγω φιλε μου περασα καλα μαζι της και θελω να ξαναπερασω .ενοειται αν δεν βγαλω ακρη παμε παρακατω οπως και με πολλες αλες

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Όταν ασχολούμουν με βρωμοδουλειές κωλόμπαρα και μαγαζιά, κάποιος μας έπαιρνε σπίτι με απόκρυψη νύχτες μεσάνυχτα μας πέταγε στον αέρα. Εγώ είχα λερωμένη την φωλιά μου και ανησύχησα μην μας κάνουν τίποτα ειδικά στο παιδί και στην πρώτη γυναίκα μου τότε.
Και πλήρωσα τότε 150 ευρώ 2002 2003;;;;; σε γραφείο παρακολουθήσεων και σε 2 μέρες μου έδωσαν το ονοματάκι.....
Γνωστός ήταν ο μαλάκας που γούσταρε την γυναίκα μου..... δεν είχε σχέση με τις δουλειές. Ο μαλάκας είχε ένα καφενεδάκι.....
να σας πω τι του έκανα; εσείς τι θα του κάνατε αν είχατε πληρώσει κιόλας 150 ευρώ;

OP
OP
berlouskoni(2)

berlouskoni(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
125
Πόντοι
1
Όταν ασχολούμουν με βρωμοδουλειές κωλόμπαρα και μαγαζιά, κάποιος μας έπαιρνε σπίτι με απόκρυψη νύχτες μεσάνυχτα μας πέταγε στον αέρα. Εγώ είχα λερωμένη την φωλιά μου και ανησύχησα μην μας κάνουν τίποτα ειδικά στο παιδί και στην πρώτη γυναίκα μου τότε.
Και πλήρωσα τότε 150 ευρώ 2002 2003;;;;; σε γραφείο παρακολουθήσεων και σε 2 μέρες μου έδωσαν το ονοματάκι.....
Γνωστός ήταν ο μαλάκας που γούσταρε την γυναίκα μου..... δεν είχε σχέση με τις δουλειές. Ο μαλάκας είχε ένα καφενεδάκι.....
να σας πω τι του έκανα; εσείς τι θα του κάνατε αν είχατε πληρώσει κιόλας 150 ευρώ;
καμια σχεση με αυτο που ψαχνω εγω απλως περασα καλα και θελω να ξαναπερασω αν κατσει η φαση καλως αν οχι δεν τρεχει και τιποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom