iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Η δεύτερη είναι η γνωστή Αννίτα φίλε:
Τα call girls έχουν πιο πολλά ονόματα κι από τους κατασκόπους ;)Eua η αννιτα
Τα call girls έχουν πιο πολλά ονόματα κι από τους κατασκόπους ;)
Τα call girls έχουν πιο πολλά ονόματα κι από τους κατασκόπους ;)
Ο χρόνος κυλάει διαφορετικά για τις γυναίκες ;)Εν τω μεταξύ δηλώνει 38 ετών τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον!!! Πάντως μέχρι πρίν λίγα χρόνια ήταν value for money τώρα δεν ξέρω τι λέει!!!
Αν κάνεις καλό όνομα δεν το αλλάζεις προφανώς, σαν την ενδεκάδα που κερδίζει ένα πράμα ;)Xa xa
Οχι ολες
Eua η αννιτα
εχει δικο της χωροέλα ρε φίλε ακόμα παίζει η Ανίτα μπάλα... και εγώ νόμιζα ότι από τότε που έφυγε από την cia βγήκε στην σύνταξη χαχ..
εχει δικο της χωρο
μωρε τρελα τρελα αλλα μια χαρα ηταν ;) εκει με τον συγχωρεμένο την μητσοτακη που την κυνηγαγε και ποσοι αλλοι ακομη στην δουλεια τους τουλαχιστον ομως ηταν πολυ καληεξελίχτηκε το κορίτσι... μπράβο
μωρε τρελα τρελα αλλα μια χαρα ηταν ;) εκει με τον συγχωρεμένο την μητσοτακη που την κυνηγαγε και ποσοι αλλοι ακομη στην δουλεια τους τουλαχιστον ομως ηταν πολυ καλη
μωρε τρελα τρελα αλλα μια χαρα ηταν ;) εκει με τον συγχωρεμένο την μητσοτακη που την κυνηγαγε και ποσοι αλλοι ακομη στην δουλεια τους τουλαχιστον ομως ηταν πολυ καλη
Για πληροφορίες δες τη σελίδα 6892Γι αυτο εδω θαθελα πληροφοριες
Ειμαστε στη σελιδα 1126 οποτε θα περιμενω καμια δεκαρια χρονια να φτασει στο 6892 . ΕυχαριοστωΓια πληροφορίες δες τη σελίδα 6892
Για την Αννίτα λες;Δεν θα ξεχάσω ποτέ που την είχα πάρει κανονικά και ξαφνικά με σταματάει και βάζει ταυτόχρονα και μια τάπα στον κώλο της!!!Κι έκανε και καλό μασάζ...Αρνητικό της ήταν η συνομωσίες κλπ.... CSI, CIA, Mossad κλπ ..
Για την Αννίτα λες;
Επίσης, δεν ξέρω αν το έκανε και σε εσένα, είχε μία συνήθεια να μιλάει στο και να το αποκαλεί μωρό μουΝαι φυσικά