georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
ειναι σοβαρη και προπονητρια!!!
τι αλλο θα ακουσουμε!!!!
τι αλλο θα ακουσουμε!!!!
σταματησε αδερφεΓνωριζει κανεις αν η Αννα 590 σταματησε??
Τι αλλο θα ακουσουμε!!..ελεος με τις τρελες
Αυτη δεν ειναι που εδινε κ λωκο πριν κανα χρονο;..νομιζω 100 2 ωρες κ σε ζαλιζε στην πολυλογια
ειναι σοβαρη και προπονητρια!!!
τι αλλο θα ακουσουμε!!!!
εχει σταματήσει καιρό τώρα ... είχε πάει σε κάποιο νησί και μετά τίποτα....Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τί απέγινε η Julianna (aka ζουμερό ποπουδάκι);
Ευχαριστώ για την πληροφορία!εχει σταματήσει καιρό τώρα ... είχε πάει σε κάποιο νησί και μετά τίποτα....
Κοιτα στο νημα του μαμπα
μαπα απο οτι θυμαμαι αλλα μου ειπε 50 την ωρα θα τα κλαιω εντελως?
που εισαι εσυ μωρεεεεεε?.....Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τί απέγινε η Julianna (aka ζουμερό ποπουδάκι);
Παρε Μεροπη 65Έχω διλιμα....Μαρια55 Η Εμυ Ουκρανη...
Αρχηγέ έχεις δίκιο!!! Κάτι κάποια τρεχάματα, κάτι το ποδόσφαιρο που παίζει αυτήν την περίοδο... έσφιξαν και οι ζέστες... Χάθηκα από προσώπου γης!!! Θα επανακάμψω λίαν συντόμως!!!που εισαι εσυ μωρεεεεεε?.....
Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τί απέγινε η Julianna (aka ζουμερό ποπουδάκι);
παντρευτηκε !!!!Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τί απέγινε η Julianna (aka ζουμερό ποπουδάκι);
Να ζησουν τα παιδια..βιον ανθοσπαρτονπαντρευτηκε !!!!
Λες ο σύζυγος να διάβαζε το site και να αποφάσισε να κάνει το "μεγάλο βήμα" βασιζόμενος στις κριτικές μας;παντρευτηκε !!!!
60 αν θελεις κατι θα κανουμε ;)Καλησπερα παλιοπαιδα.....μπορειτε να μου προτεινετε καμια γυναικα να ερθει σπιτι μου μεχρι 50 ευρω.ανεξαρτητου ηλικιας...
Καλησπέρα και από εμένα... η ΕΜΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑ είναι καλή?????? Δεν βρίσκω πουθενά κριτικές της. αξίζει?