erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Δεν υπαρχει Ζαντρεν πιαΦιλε το zarden περιμένουμε να μας φτιαξει
Δεν υπαρχει Ζαντρεν πιαΦιλε το zarden περιμένουμε να μας φτιαξει
μελετάτε τας γραφας οι νεοωτεροι,η εμυ είναι 53 πλασ ετων τουτέστιν γκιλφ καθαρο,κανεις μας δεν ειπε κατι το αλλιωτικο,απλως οσοι την γνωρίζουμε χρονια λεμε ότι είναι το καλυτερο γκιλφ στην πιατσα.αδερφε το ειπαμε
κατηγορια
ειναι gilf η εμυ
Συμφωνω και επαυξάνω.. είναι ρε μάγκες και τι βγάζει ο καθένας μας στην κοπέλα. Εγω πχ εχω πάει με κάποια δεν θα πω ονόμα για ευνόητους λόγους που ενω εδω γράφανε τα καλύτερα εμένα με ξεπέταξε, άκυρο λοιπόν. Με την Έμυ δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής.μελετάτε τας γραφας οι νεοωτεροι,η εμυ είναι 53 πλασ ετων τουτέστιν γκιλφ καθαρο,κανεις μας δεν ειπε κατι το αλλιωτικο,απλως οσοι την γνωρίζουμε χρονια λεμε ότι είναι το καλυτερο γκιλφ στην πιατσα.
Πάντως το τηλέφωνο της είναι .....νεκρό
Συναγωνιστές καλησπέρα.Κατεβαίνω μεσοβδόμαδα για δουλειά στη πρωτεύουσα και θέλω τα φώτα σας.
Ποια θα μου προτείνετε με χώρο οπωσδήποτε και βαριά μέχρι 80-100 ευρώ?
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση απλά να είναι μιλφ.
Έχω πάρει Μάγια οπότε κάτι άλλο.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Πάρε Ελβίρα έχει δικό της χώρο με 40 η 60 ευρώ αναλόγως τη θέλεις.
αγγελία της κοπέλας που βρίσκω?
..ειπα κ εγω!)Προσωρινα είνα muted θα επανελθει δριμυτερος.
Δεν την ξερουμε ψαξε αλλη.Τότε μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τρόπο επικοινωνίας με την Ελσα που είχε ανεβάσει ο zarden???
κυρια ευγενεστατη πεντακαθαρη ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ και ΤΑΝΤΡΑ οχι πιπες τα υπολοιπα τα γραφουν οι συναγωνιστες πιο πανω αξιζει απολυτα αν δεν θελεις
πιτσιρικες !
Μηπως ειναι η γνωστη magic απο mamba???
μελετάτε τας γραφας οι νεοωτεροι,η εμυ είναι 53 πλασ ετων τουτέστιν γκιλφ καθαρο,κανεις μας δεν ειπε κατι το αλλιωτικο,απλως οσοι την γνωρίζουμε χρονια λεμε ότι είναι το καλυτερο γκιλφ στην πιατσα.
έχει δικό της θέμα συζήτησης