Λοιπόν η Έμυ είναι μια αριστοκρατική κυρία περίπου στα 50+ αλλά με σφιχτό δέρμα καλό πρόσωπο-για τα δικά μου γούστα- ωραίο στηθος και καταπληκτικο μουνάκι. Μόλις μπήκε μέσα ο πάγος έσπασε σχετικά γρήγορα θα έλεγα, είπιαμε το ποτάκι μας και μπήκε για μπάνιο. Βγήκε γυμνή και ξεκινήσαμε τα γλωσσόφυλλα(παρεπιπτώντος το στόμα της μυριζε υπέροχα) ξεκινάμε με ενα 69 όπου η πίπα της- άνευ- ήταν διαμάντι πραγματικά παραλίγο να χύσω από τον 1ο γύρο, το μουνάκι της μοσχομύριζε και πραγματικά γουστάρει να την γλύφεις. Στην συνέχεια την πήρα ιεραποστολικά όπου και μου τον έσφιγγε με το μουνί της πραγματικά υπέροχη αίσθηση , στην συνέχεια την πήρα με θέα την υπεροχη κολάρα της και κατάθεση στο στόμα της όπου τα φτύνει, να τονίσω πως καθως τον έπαιζα (για την κατάθεση) μου έγλυφε όλη την περιοχή αρχίδια ,κορμό ειδικά στο πουτσοκέφαλο εγώ τον έπαιζα και αυτή μου τον έγλυφε δεν το έχω ξαναβιώσει πραγματικά υπέροχη αίσθηση όπως φαντάζεστε η κατάθεση δεν άργησε να έρθει, παρόλο που τον είχα κάνει λάστιχο όλη την εβδομάδα, πολύ καβλιάρα και με θετική αύρα χωρίς να λέει σε τίποτα όχι εκτός από κόλο αν και προσπάθησα... 2 μπαλάκια στην ώρα.
Αυτά υπομονή τωρα μέχρι τον επόμενο μήνα που θα ξαναπληρωθώ, μάλλον θα πάω με Νάντια ή όλγα, εκτός και εαν γνωρίζει κανας συναγωνιστής καμιά εργασία με καλύτερα λεφτά για να μην περιμένω κάθε φορά το τέλος του μήνα.