spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Καλημερα η πιο καυτη milf μακραν
Επειδη φιλοι εχουν αρχισει τα ΠΜ λεω να γραψω λιγα βασικα για την φιλη μας την Μαρινα...
Η Μαρινα λοιπον ηταν quest στο νημα "κοπελες απο το facebook" το οποιο εκλεισε και καλα εκανε και εκλεισε...Και γι΄αυτο το οποιο μελος προσπαθησε με Bougle να αναζητησει καποιες πληροφορειες δεν θα τα καταφερει.
Η κοπελα εμφανισιακα ειναι αυτη που βέπετε στις φωτο. Το προγραμμα της περιλαμβανει τα παντα ολα εκτος anal. Ειναι πολυ επικοινωνιακη προσχαρη και αισθανεται ανετα με τον εαυτο της αρα κανει και εμας ανετους μαζι της. Στην αρχη οταν την πρωτοδειτε ισως σας χαλασει αλλα μην κωλωσετε...Θα δειτε οτι τα πραγματα που θα ερθουν θα ειναι πολυ ομορφα...Εγω το πρωτο ραντεβου το ακυρωσα...Το μετανιωσα ομως και το πραγματοποιησα αργοτερα αφου με ετρωγε να τη δω...
Η κοπελα περιμενει να την μαζεψεις με πουτανοφορα απο την γειτονια της περιπου, που βρισκεται κοντα στο στρατοπεδο Καποτά. Σε μια πλατειτσα διπλα σε ενα ψιλικατζιδικο θα σας περιμενει και θα σας οδηγησει αυτη σε κοντινο χοτελι. Καθαρη περιπτωση "pick-up/drop off". Δλδ θα την ξαναπατε απο εκει που την μαζεψατε...
Προγραμμα πολυ καλο και αν ειστε και σωστοι και οχι τιποτα ORC στην συμπεριφορα, θα σας ανταμείψει το ιδιο πολυ καλα και με το παραπανω μαλιστα...
Πιπα πολυ καλη και τα δεχεται σε στυλ καταπιοσπερμιόλ...
Φιλια παντου με γώσσα, βαθια και καυτα...
Ειναι στα 100γουαν το 2ωρο...Δεν υπαρχει περιπτωση για 50 την ωρα. Αυτο το λεω γιατι κατι μπρατσαδες της φακης προσπαθησαν να την κανουν με 50αρικο...Μην το κανετε παιδια...Φερθειτε καλα για να μας σεβονται και αυτες...
Οτι αλλο θελετε, με ρωτατε.
Τροπος επικοινωνιας μονο με μηνυμα στην κοπελα εδω...
Ξέρω ότι πάω πολύ πίσω, αλλά είχα όρεξη και χρόνο και μ' έπιασαν νοσταλγίες κι έψαχνα γενικώς. Επειδή είμαι νταρντανάκιας αυτή εδώ μου είχε ξεφύγει. Ο σύνδεσμος στο fb είναι εκτός, αλλά και σε αυτόν εδώ :που είχε προφίλ και είχε αναρτήσει άλλος φίλος συναθλητής δεν βγάζει τίποτα. Γνωρίζει κανείς την τύχη της και τρόπο επικοινωνίας??? Μπορεί και να σταμάτησε......
Κλωνος
Τωωωωωρα. Από όταν ησουν εφηβοςH Κατερίνα40 το κοψε το σπορ? Την έπερνα τηλ. και το χε κλειστό.
χρόνια πολλά) έβαψα κόκκινα)
Στελλσ εκτός από τι ωρα μπορείς να κλείσουμε ραντεβού? Από 1 μεσημέρι?
Ξέρω ότι πάω πολύ πίσω, αλλά είχα όρεξη και χρόνο και μ' έπιασαν νοσταλγίες κι έψαχνα γενικώς. Επειδή είμαι νταρντανάκιας αυτή εδώ μου είχε ξεφύγει. Ο σύνδεσμος στο fb είναι εκτός, αλλά και σε αυτόν εδώ :που είχε προφίλ και είχε αναρτήσει άλλος φίλος συναθλητής δεν βγάζει τίποτα. Γνωρίζει κανείς την τύχη της και τρόπο επικοινωνίας??? Μπορεί και να σταμάτησε......
αφού το είδες γιατί δεν ρωτάς δίπλα;καλησπερα στη παρεα.σε διπλα site ειδα μια lina cg.εχει κανεις αποψη?σωματικα ειναι τουμπανο
Kαλησπερα,καπου παλαιοτερα εγραψες για την Ολγα τη ρωσιδα οτι θα λειψει δεκα μερες και θα επιστρεψει.Ισχυει ?Ακυρο απο Juliana? Περιεργο ρε φιλε....
ΝαιΠαίδες έχει δοκιμάσει κανείς?
Εισαι σιγουρος? Ολγα Ρωσσιδα? Θυμησε μου.Kαλησπερα,καπου παλαιοτερα εγραψες για την Ολγα τη ρωσιδα οτι θα λειψει δεκα μερες και θα επιστρεψει.Ισχυει ?
Η Ιρινα που ξερω εχει αλλο τηλεφωνο. Επισης δεν παιζει μονο με χουφτωματα....Ουτε εκανε μασαζ...Για την Ιρινα αυτα ειναι μαλακιες...Η Ιρινα ηταν αλλο. Και δεν ειναι 47. Ειναι τωρα 50φευγα.το πρωι χαζευα αγγελιες και επεσα πανω σε αυτη την αγγελια δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Ιρινα που εχει αναφερθει παλιοτερα εδω.Εχει καποιος καμια προσφατη εμπειρια με την εν λογω κυρια η να μην ασχοληθω καθολου; Ευχαριστω εκ των προτερων.στα αστερακια o p e n d ay