petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Next time
Να ναι κ ο zad
Θα πεισω κ.τον peter να ρθει
το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις?
Next time
Να ναι κ ο zad
Θα πεισω κ.τον peter να ρθει
το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις?
Δικαια ανταλαγη
Μια εσυ με milf
Κ μια εγω πιπινη
σου ειπα προχθες που παω οταν προκειται για μιλφ. δεν ψωνιζω απο αγγελια
...λοιποοοον...ειναι παλια στο κουρμπετι.ειχε,δεν ξερω αν τον εχει ακομα,δικο της χωρο,κυψελη οπως αναφερθηκε.ενα ισογειο αν θυμαμαι καλα.decadance κατασταση.ο χωρος πολυ μικρος,με πολυ υγρασια,και ενα μονο κρεββατι,και ενα ψυγειο.τιποτα αλλο!κοστος οπως αναφερθηκε στο 50αρικο.πολυ τρακαρισμενη,και γενικα αμηχανη.αυτο που περιγραφω ειναι 2-3 χρονια πριν.
αυτο που λες το ειχα ακουσει και εγω...οποτε..ΠΟΟΟΟΟΛΥ προσοχη....Mε αναφορές παρασήμων.
Είναι αυτή η παλιά Άννα φίλη της Στελλας της αλλης βουλγαρας της ασχημης! Για αννα ειχαν ακουστει για αφροδισια δεν ξερω ομως αν επιβεβαιωθηκαν......λοιποοοον...ειναι παλια στο κουρμπετι.ειχε,δεν ξερω αν τον εχει ακομα,δικο της χωρο,κυψελη οπως αναφερθηκε.ενα ισογειο αν θυμαμαι καλα.decadance κατασταση.ο χωρος πολυ μικρος,με πολυ υγρασια,και ενα μονο κρεββατι,και ενα ψυγειο.τιποτα αλλο!κοστος οπως αναφερθηκε στο 50αρικο.πολυ τρακαρισμενη,και γενικα αμηχανη.αυτο που περιγραφω ειναι 2-3 χρονια πριν.
νομιζω ναι..Είναι αυτή η παλιά Άννα φίλη της Στελλας της αλλης βουλγαρας της ασχημης! Φια αννα ειχαν ακουστει για αφροδισια δεν ξερω ομως αν επιβεβαιωθηκαν...
Βρομωρωσε, εχεις ακομα το πουτσο στο ναρθηκα?Είναι αυτή η παλιά Άννα φίλη της Στελλας της αλλης βουλγαρας της ασχημης! Για αννα ειχαν ακουστει για αφροδισια δεν ξερω ομως αν επιβεβαιωθηκαν...
Βρομωρωσε, εχεις ακομα το πουτσο στο ναρθηκα?
Τον εχω βγαλει τον γυαλιζω και τον ακονιζω!!! Εχει πολεμο που λεει και ο φιλος slkΒρομωρωσε, εχεις ακομα το πουτσο στο ναρθηκα?
Επιθεση..............Τον εχω βγαλει τον γυαλιζω και τον ακονιζω!!! Εχει πολεμο που λεει και ο φιλος slk
Ασε φιλε...πολλα κερασια...Μαλλον κανα καλτσον θα σκισει παλι αυτος...Επιθεση..............
Να επαναλβω και εδω την ερωτηση για να μαι σωστος...Ρε μαγκες αλλο καλο μιλφακι..με την καυλα και τις υπηρεσιες τις ιζαμπελλας..μαζι με αναλ σ αυτη την τιμη η' και κατι παραπανω ξερω γω..παιζει?
φιλε..σορρυ εγω μονο αυτη ξερω μαλλον λες αλλη..για στειλς ινφος αν θεςGabriela
Πρων valeria
80+20anal
φιλε..σορρυ εγω μονο αυτη ξερω μαλλον λες αλλη..για στειλς ινφος αν θες