jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αψογη τυπε.
Την ιδρωνει την φανελα.
Βαρα καργα κουλουρι.
Αντεχει κ της αρεσει.
μμ οντως
αλλα ακριβη για μιλφ >
αψογη τυπε.
Την ιδρωνει την φανελα.
Βαρα καργα κουλουρι.
Αντεχει κ της αρεσει.
αυτο το ειχα καταλαβει.ναντια εληνιδα φιλε
λογω γραφειου τυπε.μμ οντως
αλλα ακριβη για μιλφ >
αυτο το ειχα καταλαβει.
Ποια ισαβελλα λοιπον?
Η πολωνεζα φοραδα κανει ντουο με την ναντια?
κατι περισσοτερο για την συνονοματη?καμία σχέση, συνωνυμία...
ελα ρε who, δεν καταλαβες?κατι περισσοτερο για την συνονοματη?
αυτο το ειχα καταλαβει.
Ποια ισαβελλα λοιπον?
Η πολωνεζα φοραδα κανει ντουο με την ναντια?
φιλαρακι εγραψες 70+ η κατα λαθος???τοσο μεγαλο βρε που να βρεις αν βρεις παντως και ειναι μπαμπατσικο ισως σου σηκωθει...υπάρχει κανένα καλό granny (ηλικιες 70+ κατα προτιμηση ) αυτην την περιοδο για ανελεητο αναλ ?
Λοιπον, η πουρογκομενα δεν το εχει πια φιλοι μου...Δεν θα ηθελα με τιποτα να αλεσω το ιδιο βρωμαρι, αλλα τουλαχιστον να σωσουμε οτι μπορουμε...Στην εμφανιση εχει χαλασει παρα πολυ (εμφανιση μπαλοτσας ,με παντοφλα, τσαντες λες και παει στη λαικη, κλπ) στο σεντονι ειναι τελειως φτελι - εχει γινει γαμω τις βιαστικοθοδωρες. Γενικα λες και ηρθε απο Ανω Γαμηδια...Γαμησι αποπανογλου ,για τις πουτσες,εχει καταντησει πολυ τριτοτεταρτη λουμπινα.Πιπα σκετο ξεροτσιμπουκο, τελειως ανεμοκαυλα...Ψωνια απο γκαλντεριμι ειναι σκαλες ανωτερο....Αυτα
Επειδη πολλοι φιλοι απο εδω τωρα τελευταια ρωτουσαν...
Την πρωτη φορα που την ειδα ηταν πριν 2+κατι χρονια-καμια σχεση με τωρα.
Πάει καί αυτή.Μαύρο στήν κυρία.Λοιπον, η πουρογκομενα δεν το εχει πια φιλοι μου...Δεν θα ηθελα με τιποτα να αλεσω το ιδιο βρωμαρι, αλλα τουλαχιστον να σωσουμε οτι μπορουμε...Στην εμφανιση εχει χαλασει παρα πολυ (εμφανιση μπαλοτσας ,με παντοφλα, τσαντες λες και παει στη λαικη, κλπ) στο σεντονι ειναι τελειως φτελι - εχει γινει γαμω τις βιαστικοθοδωρες. Γενικα λες και ηρθε απο Ανω Γαμηδια...Γαμησι αποπανογλου ,για τις πουτσες,εχει καταντησει πολυ τριτοτεταρτη λουμπινα.Πιπα σκετο ξεροτσιμπουκο, τελειως ανεμοκαυλα...Ψωνια απο γκαλντεριμι ειναι σκαλες ανωτερο....Αυτα
Επειδη πολλοι φιλοι απο εδω τωρα τελευταια ρωτουσαν...
Την πρωτη φορα που την ειδα ηταν πριν 2+κατι χρονια-καμια σχεση με τωρα.
...υπαρχει κατι τετοιο εδω μεσα?...ζητω την βοηθεια σας,
ψαχνω για ντουετο μιλφονια που να γουσταρουν τη φαση και οχι απλα για τα φραγκα
εσετε να προτεινεται κατι;;
εγω φιλε εχω πληροφοριες μονο για φακλανες που το κανουν μονο για το χρημα...ζητω την βοηθεια σας,
ζητω την βοηθεια σας,
εγω φιλε εχω πληροφοριες μονο για φακλανες που το κανουν μονο για το χρημα...
: :'(κριμαεγω φιλε εχω πληροφοριες μονο για φακλανες που το κανουν μονο για το χρημα...