steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Σ ευχαριστω φιλε
Μου το στειλαν ηδη φιλε
ok ...... να εισαι καλα
Σ ευχαριστω φιλε
Μου το στειλαν ηδη φιλε
ok ...... να εισαι καλα
αλληλεγγυη μεταξυ μπουρδελιαριδωνΣ ευχαριστω κ δημοσια
συμφωνω τζιμιΠρεπει να παμε για καφε ολοι οι milfakides μαζι
ρε φιλε old boy...τι προσκυνημα εναι αυτο ρε φιλε? μαλλον θα συμφωνεις οτι ειμαι ανωμαλος που με καβλωνει η Λιλι? Εσυ ρε φιλε ρωτουσες αν κανει full προγραμμα αυτη ] που δεν συγκρινεται με την λιλι με τιποτα!!!
Το μονο που θελω να επισημανω με το post αυτο φιλοι μου (τιποτα προσωπικο με ολντ μπου)ειναι οτι ο καθενας μπορει να γαμισει ο,τι γουσταρει απο 18+ και ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να το σεβεται. Το οτι με καβλωνει η λιλι δεν με κανει ανωμαλο αγαπητοι συναδελφοι...
ρε φιλε old boy...τι προσκυνημα εναι αυτο ρε φιλε? μαλλον θα συμφωνεις οτι ειμαι ανωμαλος που με καβλωνει η Λιλι? Εσυ ρε φιλε ρωτουσες αν κανει full προγραμμα αυτη ] που δεν συγκρινεται με την λιλι με τιποτα!!!
Το μονο που θελω να επισημανω με το post αυτο φιλοι μου (τιποτα προσωπικο με ολντ μπου)ειναι οτι ο καθενας μπορει να γαμισει ο,τι γουσταρει απο 18+ και ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να το σεβεται. Το οτι με καβλωνει η λιλι δεν με κανει ανωμαλο αγαπητοι συναδελφοι...
Η λιλι εχει καλυτερο σωμα απο τη ναντια και της ριχνει καμια 15αρια χρονακια. Σε 15 χρονια η ναντια θα ειναι χοντροφακλανα. Οσον αφορα τωρα τα γουστα του καθενος δε πεφτει λογος σε κανεναν. Η λιλι ειναι γαριδα, τρως το σωμα και πετας το κεφαλι. Παντως και απο τις δυο θεωρω οτι υπαρχουν αλλες καλυτερες οπως πχ η ναντια ροσακι ή το κοντοπουτανο το ξανθο ρωσιδι πουεβαζε συνεχεια αγγελιες στα 60€, sorry δε θυμαμαι το ονομα της αν και την εχω παρει 4 φορες.η Λίλι όντως είναι αστέρι για τη ηλικία της κοντά 60 πλέον αν εξαιρέσεις την πολύ σπασμένη μάπα της το υπόλοιπο σώμα και στήσιμο γενικά είναι για πολύ γλύψιμο και άγρια γούστα. Ελληνίδα επαγγελματία σε αυτή την ηλικία δεν έχω γνωρίσει ίσως σε λίγα χρόνια ίσως λέω να πάρει την θέση της η ναντια η ελληνιδα
ενταξει φιλε old boy δεν υπαρχει κατι που πηρα στραβα...ισως φταιω και εγω που το εγραψα ετσι...πολλες φορες δεν καταλαβαινουμε υφος οταν γραφουμε...Συναγωνιστή μόνο και μόνο για την αποκατάσταση της τάξης σημείωσε τα παρακάτω:
Στο post μου στο thread του mamba είναι ξεκάθαρο ότι ρωτάω για την Aliona και όχι για αυτή που γράφεις. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
Το προσκύνημα έχει να κάνει με το ύφος του συναγωνιστή που παραθέτει και όχι με τα γούστα τα δικά σου. Θεωρώ τελείως λάθος σε ένα forum σαν αυτό να κριτικάρουμε τα γούστα του καθενός και δεν θα βρεις post δικό μου να κριτικάρει συναγωνιστή για τις προτιμήσεις του. Μόνο συμπεριφορές κοριτσιών της δουλειάς...
Sorry εάν το πήρες προσωπικά, δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
τωρα, πρεπει να πουμε εδω οτι για τον μιλφοκαφε, οποιος ενδιαφερεται να βρεθει με το κλαμπ πρεπει να εχει γαμησει τη Λιλι πρωτα!!! Δεν υπαρχει μελος στο κλαμπ αυτο (του μιλφοκαφε) χωρις γνωριμια με Λιλι...
ενταξει φιλε old boy δεν υπαρχει κατι που πηρα στραβα...ισως φταιω και εγω που το εγραψα ετσι...πολλες φορες δεν καταλαβαινουμε υφος οταν γραφουμε...
καλημερα ... ;)
τωρα, πρεπει να πουμε εδω οτι για τον μιλφοκαφε, οποιος ενδιαφερεται να βρεθει με το κλαμπ πρεπει να εχει γαμησει τη Λιλι πρωτα!!! Δεν υπαρχει μελος στο κλαμπ αυτο (του μιλφοκαφε) χωρις γνωριμια με Λιλι...
χα,χα,χα,χα.τωρα, πρεπει να πουμε εδω οτι για τον μιλφοκαφε, οποιος ενδιαφερεται να βρεθει με το κλαμπ πρεπει να εχει γαμησει τη Λιλι πρωτα!!! Δεν υπαρχει μελος στο κλαμπ αυτο (του μιλφοκαφε) χωρις γνωριμια με Λιλι...
Η λιλι εχει καλυτερο σωμα απο τη ναντια και της ριχνει καμια 15αρια χρονακια. Σε 15 χρονια η ναντια θα ειναι χοντροφακλανα. Οσον αφορα τωρα τα γουστα του καθενος δε πεφτει λογος σε κανεναν. Η λιλι ειναι γαριδα, τρως το σωμα και πετας το κεφαλι. Παντως και απο τις δυο θεωρω οτι υπαρχουν αλλες καλυτερες οπως πχ η ναντια ροσακι ή το κοντοπουτανο το ξανθο ρωσιδι πουεβαζε συνεχεια αγγελιες στα 60€, sorry δε θυμαμαι το ονομα της αν και την εχω παρει 4 φορες.
ετσι, φιλε...η αλεξανδρα(την αδικουν οι φωτο) ειναι στο τοπ απο αυτες που αναφερθηκαν...το ρωσσακι με τα βιας σε λιγο θα κουνιεται...η ναντια ομως τουλαχιστον μεχρι τωρα κραταει τα μποσικα μια χαρα
η αλεξ ομως δεν δινει εμφανως κουλουρι,οποτε ειναι εκτος συναγωνισμου.ετσι, φιλε...η αλεξανδρα(την αδικουν οι φωτο) ειναι στο τοπ απο αυτες που αναφερθηκαν...το ρωσσακι με τα βιας σε λιγο θα κουνιεται...η ναντια ομως τουλαχιστον μεχρι τωρα κραταει τα μποσικα μια χαρα