Για το όνομα του Θεού, κάτσε και σκέψου, αν έχεις βέβαια την ικανότητα για κάτι τέτοιο: πάω σε μια κοπέλα που μέχρι πρότινος δεν είχε καμία κριτική, που δεν είναι βέβαια κανένα τεφαρίκι, αλλά κρίνω ότι για τα λεφτά της, έτσι όπως είχε διαμορφώσει τη ταρίφα της τελευταία, υπό προϋποθέσεις αξίζει. Το γράφω αυτό σε κάποιο σχόλιό μου, της ανοίγουν οι διαχειριστές καρτέλλα, και γράφω και αντίστοιχη κριτική. Βγαίνει στο καπάκι κάποιος που λες ότι δεν έχεις σχέση μαζί του (ας το δεχθώ) και λίγο-πολύ τη βγάζει επικίνδυνη για την υγεία μας. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΓΕ. Αυτός ο τύπος χάνεται αλλά αφήνει την υποψία να πλανάται, πράγμα που αν μη τι άλλο δεν τον τιμά. Εγώ, επειδή δεν είχα διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα πάνω μου μετά τη 2η επαφή μου με τη κοπέλα, αποφασίζω μετά από κανένα μήνα να ξαναπάω, ελλείψει άλλης εξίσου οικονομικής επιλογής την ημέρα εκείνη, αλλά φυσικά όντας πολύ επιφυλακτικός. Διαπιστώνω όμως ότι η κοπέλα μοσχομύριζε στην επίμαχη περιοχή της και βγαίνω και το γράφω, μιας και ήμουν ο 1ος που έγραψα κριτική για αυτήν, ενώ εσύ τις ίδιες μέρες πέταγες σπόντες εναντίον της γράφοντας σε άλλους παίκτες "πριν πας, διάβασε κι αυτό, κι εκείνο και τ' άλλο κλπ. κλπ." και αμέσως μετά ξεκινάς να με ειρωνεύεσαι και να με διαβάλεις ως νταβά.
Για πες μας λοιπόν, τι έγινε; Σου χάλασα τη δουλειά; Βρέθηκε χωρίς να το περιμένεις κάποιος απέναντί σου που ξέρει να απαντάει με επιχειρήματα και χειρίζεται πολύ καλύτερα από τους αληθινούς νταβάδες τον γραπτό λόγο και τα βρήκες σκούρα; Γιατί μέχρι τώρα πίστευα ότι είσαι απλά εμπαθής και άνθρωπος με περιορισμένη ικανότητα αντίληψης (για να το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ) που επιμένεις να πιπιλάς τη καραμέλα της υγείας των μελών, χωρίς να απαντάς επί της ουσίας στα επιχειρήματα που σου αντιπαραθέτω; Όμως τώρα πλέον έχω αρχίσει να αμφιβάλλω σοβαρά και να πιστεύω ότι πολύ απλά είσαι ακριβώς αυτό που με κατηγορείς: ένας κοινός νταβατζάκος, που θάβεις κάποια για να μη τρώει τη δουλειά της δικιάς σου, όποια είναι αυτή.
Και για την ιστορία: εσύ έχεις προσωπική άποψη για την υγιεινή της κοπέλας, την συνάντησες ποτέ, διαπίστωσες δυσοσμία, είχες κάποιο πρόβλημα; ή απλά αναπαράγεις τη κριτική του άλλου παίκτη, που έχει το παρόμοιο με το δικό σου nick; ενώ εγώ αν μη τι άλλο έχω ιδία αντίληψη, και μάλιστα Χ 3, και είχα τη διάθεση να ξοδέψω τον χρόνο μου και να το γράψω εδώ.
Και κάτι τελευταίο: Αν σε κοντράρω, δεν το κάνω κατ' αρχήν για την συγκεκριμένη, "χέστηκα" γι' αυτήν, αν και δεν φταίει σε τπτ βέβαια, αλλά κυρίως γιατί μου την δίνει να μου κουνάνε το δάχτυλο με αοριστολογίες κάτι τυπάκια σαν κι εσένα. Γιατί αν μη τι άλλο, τόσο σε επίπεδο κριτικών (κυρίως) όσο και σε επίπεδο ποστς έχω συνεισφέρει σ' αυτό το site πολύ περισσότερο από την αφεντιά σου. Και δεν εννοώ με αυτό το nick φυσικά. Οπότε βρες καλύτερα κανέναν άλλον πιο άβγαλτο να ρίξεις λάσπη. Εγώ δεν είμαι για τα δόντια σου.