tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ξέρει κανείς τι λένε απο επιδοσεις τo παρακάτω μιλ?
ναι... ότι οι φωτό είναι μούφα
Ξέρει κανείς τι λένε απο επιδοσεις τo παρακάτω μιλ?
την προτεινουν πολλοι συναγωνιστες κι απο δω και απο διπλα αλλα ειναι δυσκολη στην επικοινωνια και οχι και τοσο αξιοπιστη στα ραντεβου της. εμενα μ εστησε μια φορα και δεν ηρθε σε ραντεβου και μαλλον προτιμησε αλλο για την ιδια ωρα που ηταν διωρο για αυτο. απ οτι ξερω κι εχω διαβασει προτιμα να κανει 2-3 ραντεβου την ημερα και παπαλα μετα.
την προτεινουν πολλοι συναγωνιστες κι απο δω και απο διπλα αλλα ειναι δυσκολη στην επικοινωνια και οχι και τοσο αξιοπιστη στα ραντεβου της. εμενα μ εστησε μια φορα και δεν ηρθε σε ραντεβου και μαλλον προτιμησε αλλο για την ιδια ωρα που ηταν διωρο για αυτο. απ οτι ξερω κι εχω διαβασει προτιμα να κανει 2-3 ραντεβου την ημερα και παπαλα μετα.
μ αυτο εδω εχει παει κανεις?
είναι από γραφείο...
αν θέλετε εμπειρία με milf καλύτερα να ψάχνετε τις ανεξάρτητες...
που μπορω να γραψω κριτικη?
το ειδα οτι ειναι απο γραφειο.στα 80 ομως νομιζω αξιζει μια δοκιμη...είναι από γραφείο...
αν θέλετε εμπειρία με milf καλύτερα να ψάχνετε τις ανεξάρτητες... από τα γραφεία συνήθως είναι πεταμένα λεφτά...
οι milf των γραφείων είναι γυναίκες με χιλιόμετρα δεκαετίας και βάλε... είναι κουρασμένες,χωρίς όρεξη και επίσης έχουν μεγάλη εμπειρία από το πως να ξεπετάξουν κάποιον, να τα αρπάξουν και να φύγουν...
το ειδα οτι ειναι απο γραφειο.στα 80 ομως νομιζω αξιζει μια δοκιμη...
είναι από γραφείο...
αν θέλετε εμπειρία με milf καλύτερα να ψάχνετε τις ανεξάρτητες... από τα γραφεία συνήθως είναι πεταμένα λεφτά...
οι milf των γραφείων είναι γυναίκες με χιλιόμετρα δεκαετίας και βάλε... είναι κουρασμένες,χωρίς όρεξη και επίσης έχουν μεγάλη εμπειρία από το πως να ξεπετάξουν κάποιον, να τα αρπάξουν και να φύγουν...
Λοιπον,ραντεβου ευκολο μετα απο τηλεφωνημα.Ευγενικη η κυρια που απανταει.Συννενόηση άνετη.Μενουν καπου στην καλλιθεα και ερχονται στον Πειραια άμεσα.Μια μικρη προσοχη.Το πρωτο ραντεβου ηταν σε ενα νουμερο του δρομου απεναντι απο την επιμαχη πολυκατοικια.Πιθανον "κοβουν" τον πελατη απο το μπαλκονι.Τηλεφωνημα ξανα και περναω απεναντι το δρομο.Ανεβαινω και μου ανοιγουν οι θειτσες.Ευγενικες,με ξεκωλα ρουχαλακια.Ειδικα η μια που δεν πολυμιλαει τα ελληνικα εχει βυζαρες!!!είναι γνωστές αλλά ανώνυμες... τώρα δεν νομίζω να μπορείς να γράψεις κάπου... στείλε μήνυμα στο Αντισθένη να του πεις αν μπορεί να τις βάλει στη λίστα και μετά... χώστα... Αν δεν βαριέσαι πες και εδώ 2 λόγια...
Λοιπον,ραντεβου ευκολο μετα απο τηλεφωνημα.Ευγενικη η κυρια που απανταει.Συννενόηση άνετη.Μενουν καπου στην καλλιθεα και ερχονται στον Πειραια άμεσα.Μια μικρη προσοχη.Το πρωτο ραντεβου ηταν σε ενα νουμερο του δρομου απεναντι απο την επιμαχη πολυκατοικια.Πιθανον "κοβουν" τον πελατη απο το μπαλκονι.Τηλεφωνημα ξανα και περναω απεναντι το δρομο.Ανεβαινω και μου ανοιγουν οι θειτσες.Ευγενικες,με ξεκωλα ρουχαλακια.Ειδικα η μια που δεν πολυμιλαει τα ελληνικα εχει βυζαρες!!!
Κατοσταρικο ζητανε και επειδη τα ειχα,τα εδωσα.Πιστευω και με ενα 80άρι τις παιρνεις.
Παμε στο δωματιο και αρχιζει το παιχνιδι.Καλες στον αγώνα και πολυ γλειψιμο στη βυζαρου.τα παντα με καποτα.αρχιδια η μια,καβλι η αλλη.δεν λενε οχι σε τιποτα.Κώλο δεν ηθελα και δεν ζητησα καν..
δεν αλλαζουν καποτα με το παραμικρο.πολυ και αφθονο γλειψιμο και απο τις δυο.δύο καταθεσεις με πολυ σφυροκοπημα.Αντεχουν και οι δυο αδιαμαρτυρητα.φιλακια μεταξυ τους και ψευτογλειφομουνια.καλα ηταν για την εμπειρια.Σε κερδιζει η ανεση τους και η ευγενεια τους.
Ευσωμες(εως χοντρες),θετικες σε ολα και γενικα μια μετριοτητα λογω εμφανισης,αλλα απολαυση λογω επιδοσεων.
Για κατασταλλαγμενους και φυσικα ορκισμενους m(/g)ilfακηδες.
Δεν μετανοιωνω αλλα δεν ξαναπαιρνω..Για την εμπειρια καλα ηταν,αλλα μεχρι εκει.