Πολύ πρόσφατη εμπειρία μου από ελληνίδες gilf που ψάρεψα από αγγελία. Επίσκεψη σε πολυκατοικία της Αγ. Μελετίου λίγο μετά την γωνία με Αχαρνών. Μαυρομάλα 50φεύγα μπορεί και παραπάνω η μια (και επέμενε προκλητικά ότι είναι 43), ελάχιστα νεότερη ξανθια χοντρή με βύζους η άλλη. Τις πήρα και τις δυο με 80 ευρώ, αλλά ... το μετάνιωσα. Βλέμματα ανέκφραστα και οι δύο, καμία διάθεση για κουβέντες, στα 20 λεπτά άρχισαν να δυσανασχετούν που δεν τελιώνω. Με την άνεση σου μου είχαν πεί, αλλά δεν έβλεπαν την ώρα να λήξει. Στο τελίωμα έχω κι εγω ένα θεματάκι διότι βγάζω πολλά υγρά και μετά χάνω την στύση μου, αλλά αυτές αντί να με χαλαρώσουν με άγχωναν περισσότερο. Τελίωσα με το ζόρι χειροκίνητα μετά από κανά μισάωρο, και μπήκαν τρέχοντας στο μπάνιο. Μετά μπήκα εγώ κι ώσπου να βγώ ήταν ήδη ντυμένες και περίμεναν να τη κάνω.
Συμπέρασμα : Μακριαααά , αμά ακούσετε για κατά κεί. (και επειδή μερικούς τους τρώει ο κώλος τους, με το σκεπτικό ότι μπορεί να περάσουν καλύτερα αυτοί, δεν πρόκειται να δώσω τηλέφωνο γιατί τέτοιες ξεπέτες πρέπει να τρώνε άκυρο). Αν και οι συγκεκριμένες λόγω ηλικίας είναι πολύ αργά για να στρώσουν ...