vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
συναδελφοι αξιζει ''Karina Athina'' ειναι 3αρα μιλφ ( μπορει και παραπανω) με καλο στηθος ....οικονομικη στο εκατομπαλο ...αμα γνωριζει κανεις τηλ ( σε pm )
καμία σχέση η συγκεκριμένη είναι η Ανια, δες και τη κριτική μου - διαφέρει απο τις 2 καινουριες αλλά δεν μπορω να καταλάβω το μοντελέ σώμα - υπερβολικά αδύνατη-μικροκαμωμένη. Καλή αλλά μέχρι εκεί - και πρόσωπο κατω του μετρίου -σερβις αντε καλό να πώ!
Kαλησπέρα gari
Όταν τη δεις από κοντά στο πρόσωπο θα βγάλεις σταυρό μπας και γίνει νυχτερίδα. Εγώ είχα κλείσει μαζί της πριν από 1.5 χρόνο. Μου είχε δώσει ραντεβού στο Μαρούσι και την πήρα στο κινητό για να μου πεί που είναι και όταν κατάλαβα ποια είναι ΠΡΙΝ ΚΑΝ πλησιάσω είχα μπει στο πρώτο τρένο και έφυγα.Kαλησπέρα gari
Tι λέει η θεία Ράνια? Έχεις προσωπική επειρία?
Όταν τη δεις από κοντά στο πρόσωπο θα βγάλεις σταυρό μπας και γίνει νυχτερίδα. Εγώ είχα κλείσει μαζί της πριν από 1.5 χρόνο. Μου είχε δώσει ραντεβού στο Μαρούσι και την πήρα στο κινητό για να μου πεί που είναι και όταν κατάλαβα ποια είναι ΠΡΙΝ ΚΑΝ πλησιάσω είχα μπει στο πρώτο τρένο και έφυγα.
Kαλησπέρα gari
Tι λέει η θεία Ράνια? Έχεις προσωπική επειρία?
Τοσο χαλια ρε φιλαρακι; Κριμα. Αυτο που λεει οτι θελει πανω απο 40 ειναι μουφα ε;
τους θελει πανω απο 40 γιατι πιστευει οτι οι μεγαλυτεροι θα συμβιβαστουν με την ασχημια της αλλα δε σφαξανε ...
και τα ογδοντα να ειχα κλεισει ... με τιποτα ομως ..!
Τοτε πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ. Καλα απορω αφου ειναι τοσο χαλια τι βαζει αγγελιες στο ιντερνετ και ζηταει λεφτα... Εχει τρελαθει ο κοσμος...
αν θυμαμαι καλα ζηταγε 50 πριν κανα χρονο και πιστευω αρκετοι θα κατεθεσαν ... δυστυχως .. !
55+Αφου ειναι τοσο χαλια ποσοι να κατεθεσαν... Αυτη τι ηλικια εχει;
Όταν την είχα πρωτοπάρει τηλέφωνο (τότε αν νομίζω καλά η αγγελία έλεγε πως αν είσαι μικρότερος από 40 να μη μπεις στον κόπο να ενοχλήσεις) της είχα πει πως δεν είμαι 40 αλλά κοντά στα 35 αλλά επειδή είμαι μιλφάκιας θέλω πολύ να βρεθούμε. Μου είχε απαντήσει (μέσες άκρες) πως αν δε με πειράζει εμένα που είναι 47 (τόσο μου είχε πει) αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει με μικρότερό της γιατί είναι πολύ καυτή γυναίκα και της αρέσει να τη ξεσκίζουν (γενικά μου άφησε να καταλάβω πωςς της αρέσουν τα βρωμόλογα πράγμα που με "φτιάχνει" στη διάρκεια της πράξης) και οι άντρες στην ηλικία της δεν έχουν αντοχές για πολλά ημίχρονα. Μου είχε πει μάλιστα πως για 2 ώρες θα μου έπαιρνε 80 ευρώ. Μου έδωσε ραντεβού στα Έβερεστ στον σταθμό του Αμαρουσίου και μου είπε πως όταν φτάσω να την πάρω τηλ για να μου πει ποια είναι κτλπ. Όταν έφτασα την πήρα τηλ και όταν την είδα.....Τοσο χαλια ρε φιλαρακι; Κριμα. Αυτο που λεει οτι θελει πανω απο 40 ειναι μουφα ε;
Όταν την είχα πρωτοπάρει τηλέφωνο (τότε αν νομίζω καλά η αγγελία έλεγε πως αν είσαι μικρότερος από 40 να μη μπεις στον κόπο να ενοχλήσεις) της είχα πει πως δεν είμαι 40 αλλά κοντά στα 35 αλλά επειδή είμαι μιλφάκιας θέλω πολύ να βρεθούμε. Μου είχε απαντήσει (μέσες άκρες) πως αν δε με πειράζει εμένα που είναι 47 (τόσο μου είχε πει) αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει με μικρότερό της γιατί είναι πολύ καυτή γυναίκα και της αρέσει να τη ξεσκίζουν (γενικά μου άφησε να καταλάβω πωςς της αρέσουν τα βρωμόλογα πράγμα που με "φτιάχνει" στη διάρκεια της πράξης) και οι άντρες στην ηλικία της δεν έχουν αντοχές για πολλά ημίχρονα. Μου είχε πει μάλιστα πως για 2 ώρες θα μου έπαιρνε 80 ευρώ. Μου έδωσε ραντεβού στα Έβερεστ στον σταθμό του Αμαρουσίου και μου είπε πως όταν φτάσω να την πάρω τηλ για να μου πει ποια είναι κτλπ. Όταν έφτασα την πήρα τηλ και όταν την είδα.....
τρεχάτε ποδαράκια μου.