κριτικη (λιγο καθυστερημενα βεβαια..) για Φωτεινη milf...
πριν καμποσες μερες ειπα να δοκιμασω λιγο mature καταστασεις καιχρησιμοποιησα το τηλ. που εδωσε ο φιλος aseme.
Συνεννοηση με την τηλεφωνητρια του γραφειου παρα πολυ καλη,αφου ηταν και αρκετα επεξηγηματικη ως προς την εμφανιση
της καθε μιας απο τις κοπελες του γραφειου.προτιμησα Φωτεινη, λογω περιγραφης...
Δυστυχως παρα πολυ μεγαλη καθυστερηση στην αφιξη,εξαιτιας απειρου οδηγου βασικα με ελαφρυντικο ομως και την παραξενη
διευθυνση, μιας και το ραντεβου ηταν για το σπιτι μου, το οποιο ειναι λιγο δυσευρετο να το πω στους χαρτες..
Και παλι να αναφερω την καλη επικοινωνια με το γραφειο για να λυθει το θεμα, αφου προσφερθηκαν μαλιστα, αν επεμενα στην συγκεκριμενη κοπελα και δεν ηθελα καποια αντικατασταση,να στειλουν αλλον οδηγο!!!
Στο διαταυτα της ''συναντησης" τωρα....πρωτη οπτικη εντυπωση αρκετα θετικη για την ''κυρια'' ,απλο ντυσιμο, αλλα προσεγμενο ωστε να βελτιωνει την εικονα του σωματος. Προσωπο πολυ καλο για την ηλικια( 43++++ εγω την εκανα) και αρκετα ομορφα ποδια θα ελεγα..Πολυ χαμογελαστη και τρυφερη συμπεριφορα αν και οχι ιδιαιτερα ομιλητικη,συνεννοηση σε καλουτσικα ελληνικα.Βεβαια οι θετικες εντυπωσεις μειωθηκαν λιγακι, οταν εμεινε εντελως γυμνη,μιας και καποια περιττα κιλακια και χαλαρωση στην περιοχη της κοιλιας χαλανε το καλο συνολο.Βυζαρες βεβαια 4 νουμερο,πεσμενες λιγο λογω βαρυτητας και ηλικιας,αλλα σχετικα σφριγηλες.Πολυ δεκτικη στο μουρνταρισμα και στο αγριο χουφτωμα που εκανα γιατι οι καυλες μου ηταν πολλλες,αφου πραγματοποιουσα μια παλια φαντασιωση μου...Καυλωτικη ισπανικη στη συνεχεια,με τον πουτσο να χανεται στους βυζους και ταυτοχρονο τσιμπουκωμα αλλα και γλειψιμο των βυζιων της μετα απο παροτρυνση μου. Πιπα καλη και συνολικη περιποιηση της περιοχης με μεγαλη ομως χρηση και χεριων.Στην πραξη, αρκετα καλη συμμετοχη,με αισθησιακες κινησεις, για να τελειωνεις και συντομοτερα βεβαιως βεβαιως...Στο στησιμο στα 4 αρκετα καλη, αλλα η εικονα των παραπανω κιλων στη μεση χαλαει λιγο την εικονα.Κωλος αρκετα καλος,δεν τον προτιμησα ομως.Στο τελος χυσιμο στα βυζια και καλο πασαλειμα..
κοστος 100+20(ακαποτο)+20(χυσιμο στα βυζια >
>
)
Συνολικη εικονα| αρκετα καλη, (κυριως λογω προσωπικου φετιχ)...θα ξαναεπερνα? .....ισως... 60%