petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.177
- Πόντοι
- 41.813
οκ,εγω απλα ανεφερα μερικες.Η Αντριαννα ειναι στα πιτς, καλο Οκτωβρη μάλλον η επιστροφή
οκ,εγω απλα ανεφερα μερικες.Η Αντριαννα ειναι στα πιτς, καλο Οκτωβρη μάλλον η επιστροφή
Xerete Kati apo Ivanka? Mipos kapios tin Exei parei prosfata? Thanks!
Εγώ την έχω δοκιμάσει δωρεάν πριν 4 χρόνια περίπου όταν ξεκίνησα την μπουρδελοκαριερα μου τότε ίσως να ήταν και σε καλύτερη κατάσταση! Ένα βράδυ μιλούσαμε βαιμπερ και μ λέει βάλε τ ξενοδοχείο και βάζω την βότκα! Κ έτσι κ έγινε καλουλα είναι απλά νταξει έχει μεγαλώσει!Είχα να τη συναντήσω τρία χρόνια και αηδίασα.
Ήρθε στο ραντεβού υποτίθεται ότι μπήκε να κάνει ένα ντουζ και όταν πλησίασαν τα βυζιά της πραγματικά μου ήρθε να κάνω εμετό γιατί βρωμοκοπουσε...
Απευθείας την έδιωξα
Δεν πρόκειται ποτέ να την ξανασυναντήσω ακόμα και δωρεάν...
Αγαπητέ με όλο το σεβασμό είναι λίγο άκυρο το σχόλιο σου. Και εγώ είχα να την δω τρία χρόνια και είχα καλές εντυπώσεις τότε. Νομίζω όμως ότι αυτοί που ρωτάνε ενδιαφέρονται για το πως είναι η συγκεκριμένη σήμερα και όχι πριν τρία ή τέσσερα χρόνιαΕγώ την έχω δοκιμάσει δωρεάν πριν 4 χρόνια περίπου όταν ξεκίνησα την μπουρδελοκαριερα μου τότε ίσως να ήταν και σε καλύτερη κατάσταση! Ένα βράδυ μιλούσαμε βαιμπερ και μ λέει βάλε τ ξενοδοχείο και βάζω την βότκα! Κ έτσι κ έγινε καλουλα είναι απλά νταξει έχει μεγαλώσει!
Ναι φίλε έχεις δίκιο αλλά εγώ όταν την συνάντησα ήταν μια 45αρα όποτε αναλογικά τώρα φαντάζομαι θα έχει σταφιδιάσει αν λάβουμε υπόψιν το πιοτο κάπνισμα γέραματα! Λάθος μου που δεν το έκανα mention! Τα σέβη μου!Αγαπητέ με όλο το σεβασμό είναι λίγο άκυρο το σχόλιο σου. Και εγώ είχα να την δω τρία χρόνια και είχα καλές εντυπώσεις τότε. Νομίζω όμως ότι αυτοί που ρωτάνε ενδιαφέρονται για το πως είναι η συγκεκριμένη σήμερα και όχι πριν τρία ή τέσσερα χρόνια
Βαλεντίνα από Βούρβαχη ήταν εγγύηση! Δοκίμασε τη Στέλλα τότε. Έχει νήμα δικό τηςΑγαπητοί συνάδελφοι της πρωτευουσας καταφθάνω από Δευτέρα και θα ήθελα μιλφακι juicy με πιασίματα και δικό του χώρο να περάσω καλά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ειμαι παμπάλαιος στη πρωτεύουσα γούσταρα Βαλεντινα Βούρβαχη Μάγια όταν τον έπαιρνε χωρίς να ψάχνει να τον δώσει Πωλίνα από τα μπουρδελα
Ολγα από Σ.Πάτση sexy Ελβιρα κλπ. Νομίζω σας κατατόπισα. αναμενω τη σωστη πρόταση.
Νομιζω οτι ειναι ενα παρανομο στουντιο χωμενο καπου στη Δαφνη...δεν ξερω αλλες λεπτομερειες δυστυχώςΚαλησπέρα παίδες, γνωρίζουμε κάτι για την αναφερθείσα κυρία;;;; Ευχαριστώ Αξίζει ή όχι;;ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 6997219340 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη - Love List
Μαζί σου κάνω τα πάντα…. ΣΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (όχι στούντιο) 40αρα αισθησιακή,, ερωτική,, έμπειρη,, προσφέρω σε ευγενικούς και ορεξάτους άντρες ερωτικές στιγμές χωρίς […]www.lovelist.com.gr
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι περισσότερες είναι ακόμη στη θέση τους!!! Καμία ανανέωσηΑγαπητοί συνάδελφοι της πρωτευουσας καταφθάνω από Δευτέρα και θα ήθελα μιλφακι juicy με πιασίματα και δικό του χώρο να περάσω καλά. Ενδεικτικά αναφέρω ότι ειμαι παμπάλαιος στη πρωτεύουσα γούσταρα Βαλεντινα Βούρβαχη Μάγια όταν τον έπαιρνε χωρίς να ψάχνει να τον δώσει Πωλίνα από τα μπουρδελα
Ολγα από Σ.Πάτση sexy Ελβιρα κλπ. Νομίζω σας κατατόπισα. αναμενω τη σωστη πρόταση.
Δεν έχει χώρο η Στελλάρα, μόνο στο Bill.Βαλεντίνα από Βούρβαχη ήταν εγγύηση! Δοκίμασε τη Στέλλα τότε. Έχει νήμα δικό της
Έχεις δίκιο συναγωνιστή. Δεν πρόσεξα ότι είχε και αυτή την προϋπόθεση μέσα ο συμπαίκτης...Δεν έχει χώρο η Στελλάρα, μόνο στο Bill.
Νομίζω πως είναι +22 ευρώΈχεις δίκιο συναγωνιστή. Δεν πρόσεξα ότι είχε και αυτή την προϋπόθεση μέσα ο συμπαίκτης...
Έτσι είναιΝομίζω πως είναι +22 ευρώ
Κανένα πρόβλημα το hotel. Πάω με άνεση. Ποια είναι ? Που την βρίσκω?Έχεις δίκιο συναγωνιστή. Δεν πρόσεξα ότι είχε και αυτή την προϋπόθεση μέσα ο συμπαίκτης...
No problem. Στείλετε info και πάω να τσεκάρω ΣτέλλαΝομίζω πως είναι +22 ευρώ