swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
που μπορώ να την βρωαμα το γκουγκλαρεις βγαινει αμεσως
που μπορώ να την βρωαμα το γκουγκλαρεις βγαινει αμεσως
ρωσοφωνο μιλφονι στην ιουλιαννου 50φραγκα μιση ωρα
Τυπε ευχαριστω για το πρωτο σκελοs τηs απαντησηs (αν και τα ηξερα αυτα -εγω ρωτησα εννοωνταs εντυπωσειs ) ...για το δευτερο ομωs εισαι φαουλ ...δεν ειμαι χθεσινοs ....μεχρι εκει ...ρωσοφωνο μιλφονι στην ιουλιαννου 50φραγκα μιση ωρα
παρτε και κανενα τηλεφωνο
τύπε έπρεπε λοιπόν να ρωτήσεις εαν εχει πάρει κανείς την τύπισσαΤυπε ευχαριστω για το πρωτο σκελοs τηs απαντησηs (αν και τα ηξερα αυτα -εγω ρωτησα εννοωνταs εντυπωσειs ) ...για το δευτερο ομωs εισαι φαουλ ...δεν ειμαι χθεσινοs ....μεχρι εκει ...
Δεν συμφωνω αλλα σου ειπα μεχρι εκει ....δεν εχουν νοημα ολα τα αλλα ξερειs απανταs ...δεν ξερειs δεν απανταs ...τοσο απλα .... ποσο μαλλον με υφοs .Aυτα !!!τύπε έπρεπε λοιπόν να ρωτήσεις εαν εχει πάρει κανείς την τύπισσα
άρα το φάουλ δεν είναι δικό μου βάσει var
ούτε εγώ είμαι χθεσινός
Έχεις pmΕαν μπορει καποιος να στείλει σε pm τηλ neraida1234 θα το εκτιμούσα , καθώς δεν έχω ούτε προκειται ν'ανοίξω instagram ....ευχαριστώ
Eυχαριστω κι εσένα και τον tankΈχεις pm
Ρε μάγκες sorry μπορεί να κάνω λάθος.. αλλά μου φαίνεται για χειρουργιμενη από φωτογραφίες που βλέπω στο insta μπορεί κάποιος που έχει βρεθεί να το επιβεβαιώσει ότι είναι κανονική ευχαριστώΈχεις pm
Ποια απ ολες?Gia thn ειρήνη την 50άρα την Ρωσίδα έχει κανείς γνώμη?
Ποια απ ολες?
Πολυ καλη. Κλασικη ουκρανοφατσα. Γουσταρει γλυφομουνι. Κωλαρα στα 4
Υπάρχει κάποια κριτική?Πολυ καλη. Κλασικη ουκρανοφατσα. Γουσταρει γλυφομουνι. Κωλαρα στα 4
Ευχαριστώ.