nik6666666666666
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Δοκίμασε Claudia ανεξάρτητη. Καλή περίπτωση, όχι κάτι extremely good αλλα vfm.
Δοκίμασε Claudia ανεξάρτητη. Καλή περίπτωση, όχι κάτι extremely good αλλα vfm.
Μάγκες και εγώ ως νέος στο σπορ θα ήθελα προτάσεις για ωραία μιλφακιαψαχνω ενα milf καλο, ανω των 45, ψηλή πανω απο 1,80 με κατα προτίμηση μεγαλο στηθος με καλο αυταρχικο στο προγραμμα της, καμια προταση?
σε εμενα πηγαινε αυτο?Εμένα μου κάνει για γυφτάκι.......
Δεν είναι γυφτάκι. Ελληνίδα περίπου 46-50 ετών, όχι όμορφο πρόσωπο, ψηλή με σώμα αυτό που βλέπετε. Αν κάνετε αναζήτηση με το τηλέφωνο θα βρείτε περισσότερες φωτογραφίες.ΚΑΛΑΜΑΤΑ ❤️ ΛΙΑΝΑ!6943817830 !
Σε δικό μου καθαρό διακριτικό χώρο Λιάνα καυτή τώρα είναι στο χέρι σου 6984094850kanesex.com
Καλημερα σε ολους. εχει κανεις εμπειρια απο αυτο εδω? φαινεται να κανει περιοδεια στην Ελλαδα αλλα τωρα βρισκεται Αθήνα. Πηρα τηλ και μου ειπε 60.
Καλησπερα φίλε και ευχαριστώ. Η συγκεκριμενη βολευει λογω περιοχης (Αλιμο). εχεις κατι αλλο να προτεινεις εσυ? (εκτος απο ναντια)Δεν είναι γυφτάκι. Ελληνίδα περίπου 46-50 ετών, όχι όμορφο πρόσωπο, ψηλή με σώμα αυτό που βλέπετε. Αν κάνετε αναζήτηση με το τηλέφωνο θα βρείτε περισσότερες φωτογραφίες.
Ευγενική και ευχάριστη γυναίκα, όχι κάτι το ιδιαίτερο στο σεξ αλλά με πολύ καλό στοματικό. Κάνει και "μασάζ".
Δεν είναι κακή, αλλά στη Αθήνα όπου υπάρχουν πολλές επιλογές δεν νομίζω ότι θα επαναλάμβανα λόγω εμφάνισης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ❤️ ΛΙΑΝΑ!6943817830 !
Σε δικό μου καθαρό διακριτικό χώρο Λιάνα καυτή τώρα είναι στο χέρι σου 6984094850kanesex.com
Καλημερα σε ολους. εχει κανεις εμπειρια απο αυτο εδω? φαινεται να κανει περιοδεια στην Ελλαδα αλλα τωρα βρισκεται Αθήνα. Πηρα τηλ και μου ειπε 60.
Χάλια μαύρα η γνώμη μου.ΚΑΛΑΜΑΤΑ ❤️ ΛΙΑΝΑ!6943817830 !
το κακο με την αννα ειναι οτι μπορει μονο μπιλλ, και πριβεΠάρε Αννα590..
Πηγαίνει και αλλούτο κακο με την αννα ειναι οτι μπορει μονο μπιλλ, και πριβε
Να το θέσω αλλιώς, ψάχνω για milf που να κάνει τρέλες (να δέχεται fisting, pissing). Φυσικά με το αζημείωτο. Αν ανήκει σε prive, εικοινωνία με PM. Η εχεμύθεια είναι το special του καταστήματος!!!
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό της; Έχει νήμα εδώ ή αγγελία;Φίλε μου την έχουν προτείνει 10 άτομα αλλά επικοινωνία μηδέν. Την έχω πάρει τηλ. πάνω από 15 φορες
Νομιζω ναι!ειναι η μαγια μιλφ με χωρο στην αττικημονο στο χωρο τη κανει ραντεβου??
δεν κάνει η Μαρινα60 αυτά που ψάχνεις!Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό της; Έχει νήμα εδώ ή αγγελία;