γλυφομουνς
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2024
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Εγραψες παλι !Θα σου πει η ιδια οταν την παρεις...
Εγραψες παλι !Θα σου πει η ιδια οταν την παρεις...
Αυτή τη θειτσα νέο Φάληρο τηλέφωνο μπορείς να μου δώσειςΤις προάλλες βρέθηκα κέντρο Αθήνα για δουλειά. Στο μεσοδιάστημα προέκυψε κενό και με καύλες ήδη αυξημένες έψαξα να βρω μιλφοκυρια για να τις σβήσω. Πρώτη προσπάθεια Ιζαμπέλα,αλλά το κινητό της κλειστό. Δεύτερη Μαρίνα 60, όπου κι εκεί καμία ανταπόκριση. Στη συνέχεια τηλέφωνο σε κύρια Ειρήνη Καλλιθέα αλλα από ότι κατάλαβα εκείνη την ώρα τη βογαρε άλλος συναγωνιστής και μου αντιπρότεινε ώρα που δεν βόλευε. Απελπιστηκα. Τηλέφωνο ακόμα και σε γιαγιά Νάντια, αλλά μου είπε ότι ήταν σε ουρά στο ΙΚΑ και δεν ήξερε πότε θα ξεμπερδευε. Ακόμα και την Αναστασία Ru σκέφτηκα να ξεθαψω, αλλά έχω χρόνια να την πάρω και δεν ξέρω αν είναι πλέον ετοιμόρροπη. Επιστρέφω στη δουλειά αχυστος...
Ευτυχώς απάντησε μια θειτσα, παλιο στανταρακι από το Νέο Φάληρο, και κατέβηκα λίγο αργότερα για να χορτάσω το κωλαρακι της...
Εν ολίγοις οι επιλογές πλέον πεπερασμένες για πληθωρικές σοβιετικές κυρίες με λογικές τιμές - καλές υπηρεσίες...
Παίζει στο δικό της κύκλο και δεν έχω την άδεια της για να μοιραστώ τηλέφωνοΑυτή τη θειτσα νέο Φάληρο τηλέφωνο μπορείς να μου δώσεις
Μήπως είναι ρωσικής προέλευσης το μιλφ;Παίζει στο δικό της κύκλο και δεν έχω την άδεια της για να μοιραστώ τηλέφωνο
Ναι συναγωνιστή.Μήπως είναι ρωσικής προέλευσης το μιλφ;
Το είχα φίλε και το έχω χάσειΠαίζει στο δικό της κύκλο και δεν έχω την άδεια της για να μοιραστώ τηλέφωνο
Αντέχει ακόμα η Ananstasia Ru. Την είχα πάρει πριν λίγο καιρό προς χάρην των παλαιών ετώνΤις προάλλες βρέθηκα κέντρο Αθήνα για δουλειά. Στο μεσοδιάστημα προέκυψε κενό και με καύλες ήδη αυξημένες έψαξα να βρω μιλφοκυρια για να τις σβήσω. Πρώτη προσπάθεια Ιζαμπέλα,αλλά το κινητό της κλειστό. Δεύτερη Μαρίνα 60, όπου κι εκεί καμία ανταπόκριση. Στη συνέχεια τηλέφωνο σε κύρια Ειρήνη Καλλιθέα αλλα από ότι κατάλαβα εκείνη την ώρα τη βογαρε άλλος συναγωνιστής και μου αντιπρότεινε ώρα που δεν βόλευε. Απελπιστηκα. Τηλέφωνο ακόμα και σε γιαγιά Νάντια, αλλά μου είπε ότι ήταν σε ουρά στο ΙΚΑ και δεν ήξερε πότε θα ξεμπερδευε. Ακόμα και την Αναστασία Ru σκέφτηκα να ξεθαψω, αλλά έχω χρόνια να την πάρω και δεν ξέρω αν είναι πλέον ετοιμόρροπη. Επιστρέφω στη δουλειά αχυστος...
Ευτυχώς απάντησε μια θειτσα, παλιο στανταρακι από το Νέο Φάληρο, και κατέβηκα λίγο αργότερα για να χορτάσω το κωλαρακι της...
Εν ολίγοις οι επιλογές πλέον πεπερασμένες για πληθωρικές σοβιετικές κυρίες με λογικές τιμές - καλές υπηρεσίες...
Στην Anastasia Ru αναφέρεσε ?? έχει βάλει και αγγελίες πάλι....Αντέχει ακόμα η Ananstasia Ru. Την είχα πάρει πριν λίγο καιρό προς χάρην των παλαιών ετών
Ευχαριστώ συναγωνιστή. Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την πήρα...Αντέχει ακόμα η Ananstasia Ru. Την είχα πάρει πριν λίγο καιρό προς χάρην των παλαιών ετών
Έχεις την αγγελία της;Στην Anastasia Ru αναφέρεσε ?? έχει βάλει και αγγελίες πάλι....
Ευχαριστώ συναγωνιστή. Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την πήρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις την αγγελία της;
έφυγε το pmΕυχαριστώ συναγωνιστή. Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την πήρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις την αγγελία της;
Κολλαει ακομα ενσημα η Αναστασια ή με το νέο νόμο εργαζεται ως συνταξιουχος;Αντέχει ακόμα η Ananstasia Ru. Την είχα πάρει πριν λίγο καιρό προς χάρην των παλαιών ετών
Αυτή δεν είναι που είχε πάθει κάποιο αφροδίσιο???? Σωστά ή κάνω λάθος???Κολλαει ακομα ενσημα η Αναστασια ή με το νέο νόμο εργαζεται ως συνταξιουχος;
Δεν εχω γνωση. Τελευταια φορα που μου περιποιηθηκε το πουλι και της οργωσα τη μουναρα, εκοβε βολτες στην Ελλάδα η τροικα υπο τον Τομσεν. Ήμασταν σε πολυ βαρυ μνημονιοΑυτή δεν είναι που είχε πάθει κάποιο αφροδίσιο???? Σωστά ή κάνω λάθος???
Αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά άσχετο. Δεν γνωρίζω κάτι για ΣΜΝ.Αυτή δεν είναι που είχε πάθει κάποιο αφροδίσιο???? Σωστά ή κάνω λάθος???
OK, μπορεί να κάνω και λάθος. Άλλωστε το έγραψα με επιφύλαξηΑντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά άσχετο. Δεν γνωρίζω κάτι για ΣΜΝ.
Αν μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ της Anastasia RU pm. Thanks