- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Νομίζω μέχρι τη μεγάλη εβδομάδα
Με ελευθερη την πισω είσοδο ή όχι;Η Αννα590 είναι πλέον πάλι στην πιάτσα για όποιον ενδιαφέρεται
Πάντως φίλε, και χωρίς πλάκα, σε βρίσκω πλήρως ενημερωμένο. Αυτό που λέμε "εχω ενημέρωση απο μέσα"....Ελεύθερη
Άννα εγγύηση στη πάροδο των χρόνωνΝαι ίδιο τηλ. Τιμή επίσης ιδια
Ρε μάγκες τιποτα ακομη;κανενας;Ενδιαφέρομαι κ εγώ αν θπάρχει τηλ
Ευχαριστω
Τίποτα νοτια προάστια ξεραΐλαΡε μάγκες τιποτα ακομη;κανενας;
Για Αννουλα τα 80 πλεον παρα πολλα... 10 χρονια πριν τα αξιζε. Για 40αρα τοτε και το σερβις της απο το πολυ καλα. Τότε ομως. Το ριχνει στα 50 και τοτε βλεπουμε.Ιδιο τηλ ή έχει αλλάξει; Επίσης στα 80 είναι;
Respect mister...χαίρομαι που σε ξαναβρισκω- διαβάζω!!!!Για Αννουλα τα 80 πλεον παρα πολλα... 10 χρονια πριν τα αξιζε. Για 40αρα τοτε και το σερβις της απο το πολυ καλα. Τότε ομως. Το ριχνει στα 50 και τοτε βλεπουμε.
Για Αννουλα τα 80 πλεον παρα πολλα... 10 χρονια πριν τα αξιζε. Για 40αρα τοτε και το σερβις της απο το πολυ καλα. Τότε ομως. Το ριχνει στα 50 και τοτε βλεπουμε.
Καλως το γεροντα,ελειπες χρονια,δυστυχως τα πραγματα αλλαξανε,βλεπεις 60αρες να ητανε 80 και 100 ευρω ωρα,και πολλες φορες με κοφτες...Για Αννουλα τα 80 πλεον παρα πολλα... 10 χρονια πριν τα αξιζε. Για 40αρα τοτε και το σερβις της απο το πολυ καλα. Τότε ομως. Το ριχνει στα 50 και τοτε βλεπουμε.
Μαλλον το αφησατε και αλλαξε το παιχνιδι. Οταν το μενου ειναι ιδιο, και το φαγητο μπαγιατικο ποιος ο λογος να αυξηθουν οι τιμες; Μηπως λειπει ο ανταγωνισμος, φιλε στρατοκαυλε;Καλως το γεροντα,ελειπες χρονια,δυστυχως τα πραγματα αλλαξανε,βλεπεις 60αρες να ητανε 80 και 100 ευρω ωρα,και πολλες φορες με κοφτες...
Υπολόγισε ομως οτι στα 80 περιλαμβανεται και μπολικη μερέντα φιλεΓια Αννουλα τα 80 πλεον παρα πολλα... 10 χρονια πριν τα αξιζε. Για 40αρα τοτε και το σερβις της απο το πολυ καλα. Τότε ομως. Το ριχνει στα 50 και τοτε βλεπουμε.
Νέλλη η Έλλη; εγω Έλλη θυμάμαι...Μια Νέλλη απο Βουλγαρία, μιλφάκι, ξέρετε αν την βρίσκουμε κάπου Αθήνα τώρα;;
Καλή επιστροφήΜαλλον το αφησατε και αλλαξε το παιχνιδι. Οταν το μενου ειναι ιδιο, και το φαγητο μπαγιατικο ποιος ο λογος να αυξηθουν οι τιμες; Μηπως λειπει ο ανταγωνισμος, φιλε στρατοκαυλε;
Ελλη29 ήταν την είχα πάρει το 2012, τελευταία φορά που είδα αγγελια της ήταν νομίζω το 2019 αλλά φωτογραφίες ήταν του 12-13 δεν έβαζε καινούριεςΜια Νέλλη απο Βουλγαρία, μιλφάκι, ξέρετε αν την βρίσκουμε κάπου Αθήνα τώρα;;
Άκυρο εννοείς την Νελλη το κουνέλι; Αυτή έχει σταματήσει. Ωραία γυναίκα και καλές υπηρεσίες ειχεΕλλη29 ήταν την είχα πάρει το 2012, τελευταία φορά που είδα αγγελια της ήταν νομίζω το 2019 αλλά φωτογραφίες ήταν του 12-13 δεν έβαζε καινούριες
αν εννοεις την ανεξαρτητη ειναι ρωσιδα αν θυμαμαι καλα κ εφερνε βουλγαρα φιλη στον οικο....Μια Νέλλη απο Βουλγαρία, μιλφάκι, ξέρετε αν την βρίσκουμε κάπου Αθήνα τώρα;;