https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ad/-για-ευγενικά-άτομα-που-θέλουν-μια-ου/
aggelies sex sto xoro tous athina - bourdela & studio | lovelist.com.gr
"
Για ευγενικά άτομα που θέλουν μια Ουκρανέζα κούκλα 40 ετών στο κρεβάτι...
Γυναίκες για Βίζιτες, Γυναίκες Milf, Ερωτικές Υπηρεσίες, Στο Χώρο Τους1 ώρα πριν
Για ευγενικά άτομα που θέλουν μια Ουκρανέζα κούκλα 40 ετών για να κάνουν έρωτα. Ονομάζομαι Βίκυ και σε περιμένω στο χώρο μου κάθε μέρα […]"
Έψαχνα σήμερα μια νέα εμπειρία και ψάχνωντας έπεσα στις φωτο της κυρίας . Τηλ 60€ για μια ώρα Μασαζ και σεξ . Οκ λέω που , στο χώρο μου στο Καλαμάκι . Μου έδωσε ώρα και ξεκίνησα . Οταν εφτασα δεν απάνταγε στις κλήσεις μου. Περιμένω 15 λεπτά και μόλις μπήκα στο αμάξι με καλεί και μου λέει ότι δέν έχει φύγει ακόμα ο άλλος και αν μπορώ να περιμένω 5 λεπτά ακόμα αλλιώς να το ακυρώσουμε και να κανονίσει άλλο ραντεβού . Λέω δε πηραζει ολα ανθρώπινα ειναι και περιμένω αλλα 15 λεπτά . Με καλεί και περπατάω αλλα 4 τετράγωνα απο εκεί που μου είχε πει στην αρχή . Φτάνω μπαίνω μέσα , φόραγε ενα κορμάκι που έκρυβε τη χαλάει κοιλιά γεμάτη ραγάδες , αλλα απο πίσω ήταν στριγκαρα στη τουρλοτη κωλαρα της . Λέω απο μέσα μου θα τη πάρω στα τέσσερα . Ξεκινάει Μασαζ , που μόνο Μασαζ δεν ήτανε . Έμαθα ολα τα οικογενειακά της και για το γκόμενο που έχει τώρα και τη σέβεται γιατί περιμένει ποτε θα έχει ελεύθερο χρόνο . Έρχεται λοιπόν η ώρα της μπριζόλας σε ενα καναπέ δίπλα στο μασαζοκρεβατο .Ξέχασα να σας πω ότι η τιμή ήταν 20€ επάνω απο αυτή που είπε στο τηλ . Βγάζει προφυλακτικό για το καλαμάκι και τη ρώτησα για χωρίς και μου λέει αλλα 20€ γιατί ειναι έξτρα και στο σεξ ολα έχουν τιμή . Να μη σας τα πολυ λογό. Μου γύρισαν ολα ανάποδα σηκώθηκα της λέω πάρε 30€ για το Μασαζ και μαθε να εισαι σωστή στις συνεννοήσεις σου . Πήγε να μου το παίξει τσαμπουκά ότι έχει το τηλέφωνο μου και της το εκοψα αμέσως λέγοντας της ότι θα πάω τώρα στο τμήμα και θα δούμε πιος θα χάσει στο τέλος . Μακρυά φίλοι , μακρυά .