Είμαι η Μαίρη Ελληνίδα ευλίγιστη Οτι ακριβώς βλέπεις, και θα περάσούμε τέλεια. Για οτι θες να μάθεις πάρε με τηλ. Απο 13:00 έως 22:00 και […]
www.lovelist.com.gr
Για αυτο γνωριζει κανεις κατι?
Προσπαθησα 2-3 φορες να επικοινωνησω αλλα δεν ανταποκριθηκε.
Μασάζ καλό ,κάνει τα πάντα με 60/ώρα δεν δίνει λοκο πρέπει να είναι μεγάλη σε ηλικία κρίνοντας μούρη (50-60?) δηλώνει 40.
Ελεύθερο στοματικό γλωσσόφιλα σεξ στενό μιλφ (χύνει με σπασμούς) κοντή και λεπτή ότι βλέπεις , για μια φόρα κάλα είναι ή άμα θες να συνδυάσεις μασαζάκι με σεξ και δεν σε νοιάζει η μούρη .
Σώμα είναι όπως το βλέπεις ώμος ,καλογυμνασμένο για την ηλικία της.
Υπάρχει και τσάτσος στο μαγαζί , δεν ξέρω μάλλον τον τσάτσο προσπάθησε να τον κρύψει και είπε ότι έχει και άλλη κοπέλα που συνεργάζεται με αυτήν δεν είδα κοπέλα και δεν ήθελε να μου την συστήσει η να δείξει φωτό άρα μάλλον ψέμα.
Εν τέλει μου φάνηκε πολύ έμπειρη σε αυτό που κάνει και μάλλον είναι παλιά τάνα τώρα δεν ξέρω τι παίζει μιας και νέος στο άθλημα δοκιμάστε και πείτε οι παλιοί αν μου ξέφυγε κάτι. Αν είστε πολύ της μούρης μάλλον θα σας χαλάσει όχι ότι είναι παραμορφωμένη η κάτι τέτοιο απλά έχει ρυτίδες σε φάση γιαγιάς που για έμενα την κάνουν λιγότερο ενδιαφέρων σαν εικόνα.