fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 206
Μια χαρά είναι η φάτσα της για την ηλικία της...είναι γλυκούλα με λεία επιδερμίδα και γαμεύσιμηΑπό φάτσα τι λέει???
Μια χαρά είναι η φάτσα της για την ηλικία της...είναι γλυκούλα με λεία επιδερμίδα και γαμεύσιμηΑπό φάτσα τι λέει???
Από υπηρεσίες καλή???Μια χαρά είναι η φάτσα της για την ηλικία της...είναι γλυκούλα με λεία επιδερμίδα και γαμεύσιμη
Ρε φιλαράκι τα έχω γράψει παραπάνω. Μασημένη τροφή θες. Είπαμε είναι καλήΑπό υπηρεσίες καλή???
Κάνει deepthroat το καρφώνει όλο μέσα??Την έχω πάρει εγώ όταν περνάω από Κόρινθο για δουλειές. Δηλώνει 52 ετών και τόσο δείχνει. Έχει λείο ΄δέρμα και πολύ ευχάριστη στο κρεβάτι. Σχετικά καλλίγραμμο σώμα χωρίς περιττά κιλά με λίγο χαλαρή κοιλιά χωρίς όμως να ενοχλεί στο μάτι. Με λίγα λόγια είναι κατάσταση GFE. Δέχεται φιλιά με γλώσσα και τα ανταποδίδει. Πάνω στο γαμήσι θέλει να χύσει και καμιά φορά το επιδιώκει μόνη της με το δάκτυλο. Τις αρέσει το γαμήσι από το στόμα και σε αφήνει να χύσεις μέσα.
Πολλές λεπτομέρειες ζητάς. Είπαμε μια χαρά είναι το μιλφακιΚάνει deepthroat το καρφώνει όλο μέσα??
Πες αν μπορείς αν το κάνει..γτ ανέφερες ότι της αρέσει να της γαμας το στόμα κ θέλω να δω σε βάθος αν το χειΠολλές λεπτομέρειες ζητάς. Είπαμε μια χαρά είναι το μιλφακι
ημαρτον ρε μύστη φτάνει με τις ερωτήσειςΠες αν μπορείς αν το κάνει..γτ ανέφερες ότι της αρέσει να της γαμας το στόμα κ θέλω να δω σε βάθος αν το χει
Την άλλη φορά θα έχω ένα μέτρο μαζί μου να της μετρήσω το λαρύγγι. Ρε φιλαράκι πας καλά ή παίρνεις ληγμέναΠες αν μπορείς αν το κάνει..γτ ανέφερες ότι της αρέσει να της γαμας το στόμα κ θέλω να δω σε βάθος αν το χει
Milfei στο παγκρατι ..Γνώμη μαγκεςΖουμερή 50άρα milf
Είμαι γλυκιά και ευχάριστη εμπειρία με καμπύλες που θέλω να σε κάνω να περάσεις όμορφα! Πάρε με στο 6932100559kanesex.com
η γνωστή που είχε και χώρο στην νίκαιαMilfei στο παγκρατι ..
κοντοπουτανο ανω των 50 μαιων....δινει κωλο, πίπα ελευθ, και δεκτικη γενικά...αλλα δεν ειναι κάτι που θα ξαναζητησεις..
δεν αξιζει τα 80 που ζηταει..
σχετικα κοντούλα...πρόσωπο δεν τη λες και ομορφηΚαλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος τι παίζει εδώ; Είναι για Λουτράκι η αγγελία
δεν το ξερω αυτο αδερφέ.η γνωστή που είχε και χώρο στην νίκαια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έκανε και ρομαντικά
και καλά έκανεςδεν το ξερω αυτο αδερφέ.
εγω στο παγκράτι την ειχα παρει στο χωρος της ,πριν πολύ καιρό.
μια πηρα ...και δεν ξαναπήρα.
επιπλέον βενζίνη και διόδια πήγαινε-έλα στη Κόρινθοσχετικα κοντούλα...πρόσωπο δεν τη λες και ομορφη
οι φωτο για το σωμα ειναι παλιότερες κάμποσα χρονια...
δοτικη ..δεν κοροιδευει στο κρεβατι..
100 + χοτελι....
ουτε πολλα ούτε λιγα..μιας και καθεται πανω απο ωρα..
+Φθορές αυτοκινήτου+ αποσβέσειςεπιπλέον βενζίνη και διόδια πήγαινε-έλα στη Κόρινθο
+Φθορές αυτοκινήτου+ αποσβέσεις
Με 120 έρχεται Αθήνα για δίωρο. Δεν το βρίσκω κακό, βέβαια δεν έχω πάρει για να έχω ακόμα άποψη, όμως οψόμεθα. Από σώμα δεν φαίνεται άσχημη.επιπλέον βενζίνη και διόδια πήγαινε-έλα στη Κόρινθο
Επιβεβαιώνω κ προσπαθώ να την κλείσω όσο πιο σύντομα.. δώρο στα 120 ειδικά αν έχεις χώρο δικό σου..εγώ κ μέχρι 3 ώρες της είπα δέχτηκε οπότε το γαμησι θα ναι καταιγιστικόΜε 120 έρχεται Αθήνα για δίωρο. Δεν το βρίσκω κακό, βέβαια δεν έχω πάρει για να έχω ακόμα άποψη, όμως οψόμεθα. Από σώμα δεν φαίνεται άσχημη.
Φάτσα είδα εγώ μέτρια.. σώμα γαμευσιμο..σχετικα κοντούλα...πρόσωπο δεν τη λες και ομορφη
οι φωτο για το σωμα ειναι παλιότερες κάμποσα χρονια...
δοτικη ..δεν κοροιδευει στο κρεβατι..
100 + χοτελι....
ουτε πολλα ούτε λιγα..μιας και καθεται πανω απο ωρα..