kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.304
- Πόντοι
- 446
αλήθεια τώρα ?Δυστυχως ζοριζεται απο κωλα
αλήθεια τώρα ?Δυστυχως ζοριζεται απο κωλα
Λινκ για Αγγελία φίλε?Γιαννουλα 50αρα/ Πατησίων δίπλα στο ΑΒ . Φωτογραφίες στα διαφορα sites ασχετες αλλά χαρακτηριστικές . Voluptuous με στηθος 6άρι (?), καθαρος χώρος και ευχαριστη συνάντηση.
Βonus 1 : πάντα παιζει στο χώρο και καμια βαλκάνια μικρούλα
Βοnus 2 : το ασανσερ του οικήματος
Λινκ για Αγγελία φίλε?
694-796-5319 ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕς ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΕΚΦΥΛΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ . ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ...kanesex.com
Μπάζο ολκής...
Μαμά μου βοήθεια694-796-5319 ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕς ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΕΚΦΥΛΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ . ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ...kanesex.com
Τυπε το μερακλιλικι βαράει κόφτες βλέπω!!!Γνώμη μαγκεςΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ 697-512-5810
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΚΡΩΣ ΚΑΒΛΙΑΡΑ....... ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ .. ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛ 697-512-5810kanesex.com
Είχα βάλει τον παππού και τη γιαγιά σε έναν πάρα πολύ καλό οίκο ευγηρίας στη Γλυφάδα,αν θες να σου στείλω στοιχεία να πας να το δεις..έχει και νοσοκόμες για πάπιες πάνες κτλΓνώμη μαγκεςΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ 697-512-5810
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΩ ΜΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΚΡΩΣ ΚΑΒΛΙΑΡΑ....... ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ .. ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛ 697-512-5810kanesex.com
Ειναι η Γιαννα που λεει ενας φιλος πιο πανω. 40 εουρα τα παντα ολαΓνώμη μαγκεςΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ 697-512-5810
Αυτές είναι η σαυροφωλιά της Καλλιθέας στην Σωκράτους δίπλα από το ΙΚΑΕιναι η Γιαννα που λεει ενας φιλος πιο πανω. 40 εουρα τα παντα ολα
οχι 40 μονοΕιναι η Γιαννα που λεει ενας φιλος πιο πανω. 40 εουρα τα παντα ολα
αυτές είναι για σούμοοχι 40 μονο
και 400 να δινει δυσκολο να βρεθει ηρωας.
Δε νομίζω μάλλον Πατησίων είναιΑυτές είναι η σαυροφωλιά της Καλλιθέας στην Σωκράτους δίπλα από το ΙΚΑ
Ούτε για τηλέφωνο δεν αξίζει
πήρα τηλέφωνο για καυλάντα και μου το ε'ιπανΔε νομίζω μάλλον Πατησίων είναι
για βαλετε να την κοζαρω, ποσα δινει ειπαμε; με 40 την παω για εναν καφε αντε και περιπτερο...οχι 40 μονο
και 400 να δινει δυσκολο να βρεθει ηρωας.