giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.000
- Πόντοι
- 1.706
Είναι έτσι που είναι.. είναι και νευρική κι από πάνωυπάρχει ακόμα αυτή; Ελπίζω να μην είναι τόσο νευρική όσο παλιά
Είναι έτσι που είναι.. είναι και νευρική κι από πάνωυπάρχει ακόμα αυτή; Ελπίζω να μην είναι τόσο νευρική όσο παλιά
Της δίνεις 60 αντε 70 όπως τότε (επί Πασοκ εποχή)Είναι έτσι που είναι.. είναι και νευρική κι από πάνω
1oν και εσυ φιλε απο τουs παλιουs εισαι ....τωρα για το αλλο εμενα μου εχει δηλωσει κατηγορηματικα οτι ειναι Ρωσιδα... μιλαμε για την Αλεξανδρα 27 (ετσι για να ξερουμε τι λεμε ...χαχαχα !!!) και το 0245 ισχυει ακομα ...Αυτα !!!Ερωτηση σε παλιους . Η Αλεξανδρα η μικροκαμωμενη ειναι ουκρανεζα ή ρωσσιδα ? με παλιο τηλεφωνο ...........0245
Ξερουμε εαν η αννα590 εχει αλλαξει τηλεφωνο ?
Ξερουμε εαν η αννα590 εχει αλλαξει τηλεφωνο ?
Μπορει να ειναι στις ημερες της παιδια μην τρελαινεστε!παει και αυτη μαλλον .....!!!Άννα, είμαι μια καυτή γυναίκα έτοιμη να ικανοποιήσω όλα σου τα θέλω. | Etaires
Γεια σας άντρες της Αθήνας. Το όνομά μου είναι Άννα και είμαι μια όμορφη μελαχρινή Ελληνίδα συνοδοί. Είμαι 41 ετών με σέξυ λεπτό κορμί και μεγάλο...www.etaires.gr
Σταμάτησε αδερφέ απ'ότι έμαθα από έγκυρη πηγή. Είχε σταματήσει και στο παρελθόν και επανήλθε .τώρα Αν θα το ξανακάνει θα το δείξει ο χρόνοςπαει και αυτη μαλλον .....!!!Άννα, είμαι μια καυτή γυναίκα έτοιμη να ικανοποιήσω όλα σου τα θέλω. | Etaires
Γεια σας άντρες της Αθήνας. Το όνομά μου είναι Άννα και είμαι μια όμορφη μελαχρινή Ελληνίδα συνοδοί. Είμαι 41 ετών με σέξυ λεπτό κορμί και μεγάλο...www.etaires.gr
Η μια εχει θέμα με τον φωτισμό η άλλη έχει θέμα με την ανασφαλεια της , η Αννα590 θέμα με την κωλοτρυπιδα της , τι στο πουτσο πληρώνουμε τελικά γαμω την τυχη μου !!! ....για να τους κάνουμε ψυχαναλυση , ελεος πια με αυτα τα παρταλια !!!! Ελεος !!!Ναι αυτό με τον φωτισμό είναι ένα θέμα...
Mόλις φθάσει η ΔΕΗ Μαρτίου Απριλίου ..Σταμάτησε αδερφέ απ'ότι έμαθα από έγκυρη πηγή. Είχε σταματήσει και στο παρελθόν και επανήλθε .τώρα Αν θα το ξανακάνει θα το δείξει ο χρόνος
θα μου επιτρέψεις αγαπητή ΜARTA να συμφωνήσω με τον συνάδερφο...Άποψη σου είναι λάθος. Η άλλες μιλφαρες εκτός από την κωλος τους δεν μπορούνε να δώσουνε τίποτα . Ούτε εμφάνιση , ούτε ύψος ,ούτε γούστα. Και η άλλες μιλφαρες εάν μόνο θα βρούμε χρόνο για σας , σας κάνουνε τυχερούς και χωρίς αναλ. Αυτί είμαι η δίκη μου άποψη .
Πάντως παλιότερα είχε στο προγραμμα και τον κωλο με +10€θα μου επιτρέψεις αγαπητή ΜARTA να συμφωνήσω με τον συνάδερφο...
το ύψος που αναφέρεις το παραβλέπω ...γιατί με κάτι κοντοπούτανα milf πολλοί απο μας έχουμε πάει στον ''παράδεισο''
πάμε λοιπόν στα γούστα και την εμφάνιση που λες!
τι γούστα βγάζεις δηλαδή όταν δεν δίνεις κώλο; τι εννοείς; πίπα ακάποτη; διάφορες στάσεις; δίνεσαι στον πελάτη καλύτερα; μας αγαπάς;
(εκτός αν εννοείς ότι στραπονιάζεις! λέγοντας γούστα....οπότε το πας αλλού σε άλλη κατηγορία).
σχετικά με την εμφάνιση τώρα ...είναι καθαρά υποκειμενική, εμείς οι πελάτες λοιπόν προσπαθούμε να επιλέγουμε μέσον όρο μια βαθμολογία 7-9....ίσως και λίγο πιο κάτω ανάλογα το service
στην κατηγορία των milf εσύ μάλλον βαθμολογείς τον εαυτό σου με 9/10 στην εμφάνιση ...προσπαθώντας να κόψεις απο αλλού!
Παλιά ήταν όλα καλύτερα...Τι ωραίες εποχές...Πάντως παλιότερα είχε στο προγραμμα και τον κωλο με +10€
Kαι τωρα γιατι εμενα αυτη μου μοιαζει σαν την 590 αλλα με αλλο τηλεφωνο ....?? Δροσερή γαλατενια με ελληνικά μαστάριαΣταμάτησε αδερφέ απ'ότι έμαθα από έγκυρη πηγή. Είχε σταματήσει και στο παρελθόν και επανήλθε .τώρα Αν θα το ξανακάνει θα το δείξει ο χρόνος
Οντως φιλε μου...τι φαση ;;Kαι τωρα γιατι εμενα αυτη μου μοιαζει σαν την 590 αλλα με αλλο τηλεφωνο ....?? Δροσερή γαλατενια με ελληνικά μαστάρια
Kαι τωρα γιατι εμενα αυτη μου μοιαζει σαν την 590 αλλα με αλλο τηλεφωνο ....?? Δροσερή γαλατενια με ελληνικά μαστάρια
Λέτε να είναι σημάδι των εποχών;Οντως φιλε μου...τι φαση ;;
σωστά τα λές ...τώρα λέει ΔΕΝΠάντως παλιότερα είχε στο προγραμμα και τον κωλο με +10€
Παντως ειναι 80 το απλο +20 ελευθερο στοματικο ή δευτερη φορα + 30 ο κωλος. Αν ειναι οντως η Αννα 590 τοτε ειναι για πολλες κλωτσιες και μαλλον δεν καταλαβε για ποιο λογω ειχε τοσο ζητηση...Λέτε να είναι σημάδι των εποχών;
Να ανεβάσει τις μετοχές της σαν τα άλευρα;