https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/ξανθιά-με-πλούσιο-στήθος-και-καμπύλες/Θα εχω νεα σε λιγο...Βαζω φουμο και παω για καταδρομικη
Σε συνοδεύω σε ξενοδοχείο ή έρχεσαι στο δικό μου χώρο. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..
www.lovelist.com.gr
Υπηρεσιες μπουρδελου για 50 ευρω με ελ. στοματικο μια φορα. Οι πιο πανω αγγελιες ειναι στο ιδιο οικημα.
Το σπιτι ειναι κοντα Ιφιγενειας και Δημοσθενους στην Καλλιθεα. σου δινει αρχικα διευθυνση Δημοσθενους 97 και σου λεει μολις φτασεις να την παρεις παλι τηλ. Οταν εφτασα δεν το σηκωνε και με πηρε αυτη πισω μετα απο 5 λεπτα, μου ειπε οτι θα με παρει πισω παλι σε 2 λεπτα και με ειχε να περιμενω κοντα 10 λεπτα σα μαλακας. Αντι να φυγω αφου μυριστικα κατευθειαν φολα, ακολουθησα της οδηγιες για το μπουρδελοσπιτο παλι σα μαλακας.
Εκει βρηκα 2 γκομενες απο τις πιο πανω αγγελιες... Η βαλερια που ειναι πιο μεστωμενη ξανθια, λιγο πιο πανω απο 40 την εκανα, με αγριο προσωπο (δευτερη αγγελια), και η Μελινα (πρωτη αγγελια καστανη ομως) γυρω στα 35, με σφιχτο σωμα και λιγο στομαχακι. Γυρω στο 175 υψος με 3αρια μασταρια, και συμπαθητικη φατσα. Κριμα το σωμα γιατι ειναι ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε.
Περασα με τη βυζαρου, σου δινει πετσετα ασφραγιστη πλυμενη, και εφυγες για ντουζ.
Ξεκινησε ακαποτο τρομπονι σε γρηγορο ρυθμο να καβλωσεις γρηγορα και εκει σιγουρευτικα οτι εφαγα φολα. Περασμα καποτας και ζητησε εναρξη αγωνα με πισοκολλητο, οταν της ζητησα ιεραποστολικο την ειδα οτι ξενερωσε. Λεω δε γαμιεται να δωσω το ψωλοζουμα μου και να φευγω.
Ελα που μου εκανε κατι σα κεφαλοκλειδωμα και μου πιεζε συνεχεια τη λεκανη μου με τη δικη της για να μην εχω ευχερια κινησεων. στο πισοκολλητο που αλλαξαμε, δεν εκλεψε προς τιμη της, αλλα ειχα ξενερωσει γιατι βογγαγε λες και την γαμουσε πουτσα μισο μετρο.
Με συνοπτικες διαδικασιες σταματαω, βγαζω καποτα και της το δινω στο στομα να με τελειωσει ετσι.
Πανω που ετοιμαζομουν να της τα δωσω ολα στο στομα της καριας, και αφου μου ειχε πει μην τελειωσω στο στομα, σταματαει την πιπα και αρχιζει να τον παιζει με τοση δυναμη που νομιζα οτι θα τον ξεκολλησει.
Εκει τελειωσε ο αγωνας με βαρια ηττα μου.
Μακρια!