kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Χρόνια μιλάω.οσο ποιο μεγάλη υπαρχει τίποτα;
Για χρόνια μιλάμε όχι για λεφτά φίλε...
Το τελευταίο καιρό έχει πάρει σβάρνα τα μασατζιδικα νομίζωΚαλα η ιρα ειναι γυρολογος
Εχει περασει απο πολλα μαγαζια
Το τελευταίο καιρό έχει πάρει σβάρνα τα μασατζιδικα νομίζω
Τα χει χαμενα ο.καψερος
συγνώμη λάθος μου. :SΓια χρόνια μιλάμε όχι για λεφτά φίλε...
Φίλε μου γούστο σου καπέλο σου που θες να γαμησεις γυναίκα με αρθριτικά..Έπαιζε κάποτε μία λιλη που από ότι έλεγαν συναγωνιστές πρέπει ήταν 65+..Βέβαια έχει καιρό να αναφερθεί και ίσως βγήκε στη σύνταξη..Τώρα αν είσαι τυχερός και είναι ακόμα εν ζωή...ισως υπάρχει ένα γκρανυ με το όνομα Ντιανα σε μπορδελο 3ης Σεπτεμβρίου και Μαγνησίας γωνία..Αν υπάρχει ακόμα πρέπει να είναι 70+++..Αυτά από μένα.Έχω περίεργα γούστα ρε παιδιά τι να κάνω.
Κοίτα την έχω πετύχει και σε άλλα ελαιοτριβεία κατά καιρούς..Αυτή τη στιγμή είναι όντως εκτός προγράμματος αλλά λογικά θα επιστρέψει..Παρεμπιπτόντως την είχα πάρει παλιά στη βουρβαχη με οχι και πολυ καλές εντυπώσεις..Πρέπει να χω και κριτική..Τέλος πάντων.Ωραιος αλλα κενο το προγραμμα
Τι στο διαολο κ απο κει εφυγε
Καλησπέρα,έχει κανείς 'αποψη για αυτή?
Διορθώνω: Ινδή για να νιώσεις μαχαραγιάς ;)
το ιδιο προφιλ ποσταριστηκε και στις ανεξαρτητες ;) και πηρε και εκει απαντηση(τα της ινδιας) τωρα το πρωι κιολας αλλα συνεχιζει η ανοργανωσια :-
Τώρα το βλέπω, τουλάχιστον ο συνάδελφος έβαλε άλλη φωτογραφία από άλλο linkτο ιδιο προφιλ ποσταριστηκε και στις ανεξαρτητες ;) και πηρε και εκει απαντηση(τα της ινδιας) τωρα το πρωι κιολας αλλα συνεχιζει η ανοργανωσια :-
ξερεις τι γινεται οταν περνεις απαντηση και το συνεχιζεις παει αλλου η βαλιτσαΤώρα το βλέπω, τουλάχιστον ο συνάδελφος έβαλε άλλη φωτογραφία από άλλο link
ξερεις τι γινεται οταν περνεις απαντηση και το συνεχιζεις παει αλλου η βαλιτσα