jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Από σώμα , καλή φαίνεται....στο σεξ?
Πολλή ενημέρωση έπεσε στη σελίδα 1113Ελα μου ντε
Πολλή ενημέρωση έπεσε στη σελίδα 1113
Νομός Πέλλας λέει άρα πιο ψηλά Έδεσσα, Γιαννιτσά, Σκύδρα, σύνορα ...
Για αυτή εδώ γνώμες; Κάποιος ανέφερε ότι είναι Καλλιθέα και με τιμή 40€
Για ρίξε μια ματιά και στις φωτογραφίες από αυτή την αγγελία της ... για να μερακλώσεις ή για να ξενερώσεις ...
Προσεξε ομως. Μονο σοβαρους κυριους. !!!!!!!!!!!!!!!ακριβης περιγραφη , ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ .... μια χαρα
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ότι είναι γαμιόλα στο πουτανάραΠροσεξε ομως. Μονο σοβαρους κυριους. !!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ότι είναι γαμιόλα στο πουτανάρα
Σωστά, αλλά τις έβαλε ασύντακτα και δεν βγαίνει νόημα...Εβαλε ολες τις βρωμο.λεξεις μεσα για να τραβηξει κοσμο
Αφου αρκετους τους φτιαχνουν αυτα
Σωστά, αλλά τις έβαλε ασύντακτα και δεν βγαίνει νόημα...
Πλάκα πλάκα είχε έρθει μια μιλφάρα μια φορά και με άρχισε στα βρισίδια, είπα αμάν να τη σταματήσω. Νόμιζα μου λέει ότι αρέσει στους άντρες το βρισίδι. Να βρίζουμε της λέω ίσως, να μας βρίζουν όχι...Ε μαλλον αυτο που θελει αυτη βγαινει
Γαμιολοπουταναρα
Πλάκα πλάκα είχε έρθει μια μιλφάρα μια φορά και με άρχισε στα βρισίδια, είπα αμάν να τη σταματήσω. Νόμιζα μου λέει ότι αρέσει στους άντρες το βρισίδι. Να βρίζουμε της λέω ίσως, να μας βρίζουν όχι...
Μάλλον δεν είναι για gfe αυτή
Εμενα δεν μ πολυ αρεσουν
Μια Έλενα 45αρα που έπαιζε στα 80 εχει κανεις το τηλεφωνο?
Αμάν τι είναι αυτό ρε παιδιάΓια ρίξε μια ματιά και στις φωτογραφίες από αυτή την αγγελία της ... για να μερακλώσεις ή για να ξενερώσεις ...