jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω δεν δρακο δεν τον εχω φαει οτι δεν εβγαλες φωτο
Οχι ρε σοβαρα
εγω δεν δρακο δεν τον εχω φαει οτι δεν εβγαλες φωτο
εμενα θα μου πεις τοσα χρονια ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
αμα δω φωτογραφια της κυριας να ανεβαζεις ξαφνικα θα στησω απαγωγη της μασκας μαζι με αυτον που την φοραειΟχι ρε σοβαρα
αμα δω φωτογραφια της κυριας να ανεβαζεις ξαφνικα θα στησω απαγωγη της μασκας μαζι με αυτον που την φοραει
κανενα καλο μιλφ στο κεντρο παιζει κυψαλη κλπ
ρε εσυ τον πετας σε πισινα αδεια απο τον ψηλότερο βατηραΥπαρχει αγγελια γνωστη ως οι σαυρες της κυψελης
Αλλα πρεπει να σαι πολυ μερακλης για να πας
ρε εσυ τον πετας σε πισινα αδεια απο τον ψηλότερο βατηρα
Πες δεν ξέρω καλύτερα...
Ε αφου μονο αυτες ξερω απο κυψελη
Πήγαινε πλατεία Αττικής στη Μάγια, σχεδόν κέντρο είναι...κανενα καλο μιλφ στο κεντρο παιζει κυψαλη κλπ
λιακουρα αυτη στραποναρει,που τον στελνεις ρε φιλε?ετσι λεει παντως σε αγγελια της που ειχα δει.Πήγαινε πλατεία Αττικής στη Μάγια, σχεδόν κέντρο είναι...
λιακουρα αυτη στραποναρει,που τον στελνεις ρε φιλε?ετσι λεει παντως σε αγγελια της που ειχα δει.
Αν δεν θες δεν στο προτείνει καν, είναι ασφαλής, αρκεί να μην το ζητήσει ο ίδιος...λιακουρα αυτη στραποναρει,που τον στελνεις ρε φιλε?ετσι λεει παντως σε αγγελια της που ειχα δει.
α,νταξει τοτε.αλλα αν της εχει γινει συνηθεια μπορει και να το μπηξει με το ζορι.εγω δεν παω σε τετοιες.Μονο αν το ζητησει ο πελατης
Λες; Χαχαχαχα...α,νταξει τοτε.αλλα αν της εχει γινει συνηθεια μπορει και να το μπηξει με το ζορι.εγω δεν παω σε τετοιες.
α,νταξει τοτε.αλλα αν της εχει γινει συνηθεια μπορει και να το μπηξει με το ζορι.εγω δεν παω σε τετοιες.
τζιμακο,να σου πω την αληθεια μου εκει που πηγες εγω δεν παω που να με κερνανε δεκα.πως διαολο τις γαματε αυτες?παναγια μου.χαθηκαν ρε μαγγα τα στανταρακια?
τζιμακο,να σου πω την αληθεια μου εκει που πηγες εγω δεν παω που να με κερνανε δεκα.πως διαολο τις γαματε αυτες?παναγια μου.χαθηκαν ρε μαγγα τα στανταρακια?
να ξερετε οτι γελαω πολυ με τα σχολια σας αλλα σας ευχαριστω . πειτε μ και μενα του νεου για την μαγια...δεν θελω στραπ ον