καλησπερα..ψαχνω ενα milf γι αποψε..ειμαι μεταξυ ναντια η αννα590..εκτος αν εχετε κατι να προτεινετε,καθε προταση δεκτη...
Σε υπηρεσίες καλές και οι δύο... Το ίδιο θα έλεγα, αλλά σε εμφάνιση μπροστά η Άννα...
καλησπερα..ψαχνω ενα milf γι αποψε..ειμαι μεταξυ ναντια η αννα590..εκτος αν εχετε κατι να προτεινετε,καθε προταση δεκτη...
Ρε παίδες, αυτή η Ιβάνκα46, πόσο χρονών είναι (ή φαίνεται ότι είναι εμφανισιακά)? Της έστειλα στο βάιμπερ, κ αφού με ρώτησε εγώ πόσο χρονών είμαι, μου είπε ότι αυτή είναι 60. Αληθεύει ή λάθος έγραψε? Με ψήνουν μιλφς με μεγάλη ηλικία, αλλά 60άρα δε νομίζω να μου άρεσε.
Τι γνώμη έχετε όσοι έχετε πάει μαζί σας?
(σε καμιά περίπτωση δεν είμαι πιπινολάτρης, αλλά θεωρώ υπερβολή κ τα 60)
Ρε παίδες, αυτή η Ιβάνκα46, πόσο χρονών είναι (ή φαίνεται ότι είναι εμφανισιακά)? Της έστειλα στο βάιμπερ, κ αφού με ρώτησε εγώ πόσο χρονών είμαι, μου είπε ότι αυτή είναι 60. Αληθεύει ή λάθος έγραψε? Με ψήνουν μιλφς με μεγάλη ηλικία, αλλά 60άρα δε νομίζω να μου άρεσε.
ναι, τώρα που το λες, πιο λογικό είναιMηπωs "ακουσεs" 60€ ? 45αρα φευγα ειναι φιλε .....!!!! ειναι και πλακατζου η βουλγαρομιλφαρα ε ...
παρε και κριτικες απο ολαΣυνάγωνιστες τηλ για sexy Anna έχουμε;;;
Οταν γαμησεις τη Μαντονα που ειναι 50φευγα...θα καταλαβεις πως και τα 60 αν ο τυπισα κρατιεται,γαμας μια χαρα...Ρε παίδες, αυτή η Ιβάνκα46, πόσο χρονών είναι (ή φαίνεται ότι είναι εμφανισιακά)? Της έστειλα στο βάιμπερ, κ αφού με ρώτησε εγώ πόσο χρονών είμαι, μου είπε ότι αυτή είναι 60. Αληθεύει ή λάθος έγραψε? Με ψήνουν μιλφς με μεγάλη ηλικία, αλλά 60άρα δε νομίζω να μου άρεσε.
σωστός!Οταν γαμησεις τη Μαντονα που ειναι 50φευγα...θα καταλαβεις πως και τα 60 αν ο τυπισα κρατιεται,γαμας μια χαρα...
η Μαντόνα είναι παίδαρος,και έχει ,ακόμα και τώρα,τρομερή ενέργεια,στο πήδημα....Οταν γαμησεις τη Μαντονα που ειναι 50φευγα...θα καταλαβεις πως και τα 60 αν ο τυπισα κρατιεται,γαμας μια χαρα...
60 ευρώ για μία ώρα....Δύο εκτονώσεις,ωραίο τσιμπούκι και κάνεις και την πλακίτσα σου στο ημίχρονο.Ρε παίδες, αυτή η Ιβάνκα46, πόσο χρονών είναι (ή φαίνεται ότι είναι εμφανισιακά)? Της έστειλα στο βάιμπερ, κ αφού με ρώτησε εγώ πόσο χρονών είμαι, μου είπε ότι αυτή είναι 60. Αληθεύει ή λάθος έγραψε? Με ψήνουν μιλφς με μεγάλη ηλικία, αλλά 60άρα δε νομίζω να μου άρεσε.
κ από εμφάνιση η Ιβάνκα? να φανταστώ κάπως γεματούλα? κ πρόσωπο? Σε σύγκριση με την άλλη τη φίλη της τη Σία, ποια θα προτημούσατε?60 ευρώ για μία ώρα....Δύο εκτονώσεις,ωραίο τσιμπούκι και κάνεις και την πλακίτσα σου στο ημίχρονο.
Είναι περίπου 50 χρονών
η Μαντόνα είναι παίδαρος,και έχει ,ακόμα και τώρα,τρομερή ενέργεια,στο πήδημα....
Θα έχει εγγόνια σε λίγο μέχρι να την γαμήσεις5
Ειναι καιρο τωρα στη λιστα!!
Θα έχει εγγόνια σε λίγο μέχρι να την γαμήσεις
Καλησπέρα συναγωνιστές. Πρώτο μουφ ποστ κι εμένα αν και καιρό στο παιχνιδι..
Μου κίνησαν τη περιέργεια οι κριτικές της Aggeliki24 αλλά δε μπορώ να βρω τρόπο επικοινωνίας. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;