newboyhere
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα αλάνια μου, θα ήθελα και εγώ ένα τηλ για την Μάγια όποιος μπορεί. Τι προσφέρει και σε τι τιμή
η Μαγια δουλευει ακομα ? Ενα τηλ ?
καλησπέρα αλάνια μου, θα ήθελα και εγώ ένα τηλ για την Μάγια όποιος μπορεί. Τι προσφέρει και σε τι τιμή
κυριαρχική 45αρα - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Καλησπερα σε ολους!
Γνωριζει κανεις καμια μιλφ ή γκιλφ(οχι ομως70+) που να ειναι ζευγαρι με αντρα και να πηγαινουν σε ραντεβου μαζι? Θελω να ζησω cuckold φασεις εστω και φτιαχτες!
Οσοι ειστε γνωστες παρακαλω ενημερωστε.
Ευχαριστω!
Σε ευχαριστω μεγαλε!Σου στέλνω πμ με σχετικό τηλέφωνο.
Παίδες μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο άπό την ΑΝΝΑ 590.
Μπορεις να στειελεις και σε μενα τηλεφωνο ?Σου στέλνω πμ με σχετικό τηλέφωνο.
Με ενδιαφέρει και εμένα το τηλέφωνο αν γίνεται...Σου στέλνω πμ με σχετικό τηλέφωνο.
ντροπη στο ..χοιρινο που φερθηκε ετσιεβαλα ενα ποστ στις "Ανεξαρτητες" αλλα θα το βαλω κι εδω λογω οτι ειναι πιο ταιριαστο.Η εν λογω μανδαμ ειναι σε αυτα που ψαχνουν συναγωνιστες εδω μεσα οποτε ... το νου σας ρεμαλια!!
Κολητος ψωνισμενος για gilf ειχε παρει παλαιοτερα μια τυπισα ποα αγγελια. Χαθηκε για λιγο και τωρα ξαναεβαλε αγγελια. Πηρε τηλεφωνο να κλεισει ραντεβου. Αρχισε να του λεει και οτι εκανες μαλλον λαθος και δεν θυμαμαι και αστο να μην γινει λαθος και κατι κουλα! Αλλα ο δικος μου απο καυλα ειχε πεισμωσει. Ααα .. ναι εν τω μεταξυ του ειχε πει παλαιοτερα οταν ειχαν βρεθει οτι αμα θελέι εχει και φιλεναδα για παρτυ. Ξαναπαιρνει και της λεει οτι παιρνει για την αγγελια, χωρις μνημονευεσης του παρελθοντος, τον ρωταει για ηλικιες και μαλακιες, της λεει ειμαι 50φευγα και δεν πιστευεις, ελα να με δεις να να με θυμηθεις, πιουμε καφε κι αν δεν γουσταρεις δεν κανουμε τιποτα, απλα πραγματα (ουτως ή αλλως ετσι ξεκινησαμε και τις αλλες φορες)και ξανατρωει πορτα. Οποτε της λεει ο.κ, αφου δεν θες εσυ παιζει καμμια φιλη σου? Οπερ και εδωθει τηλ. φιλεναδας. Παιρνει λοιπον να κλεισει με την αλλη, της λεει οτι παιρνει απο την φιλη της και μπλα μπλα, κλεινουν ραντεβου για συγκεκριμενη ωρα και Θα την παρει τηλ. για διευθυνση και λεπτομεριες. Οντως την παιρνει και του σκαει οτι η αλλη της ειπε ΟΧΙ. ΚΑι του λεει κι αυτη δεν μπορω! Και μενει μαλακας με τη πουτσα στο χερι μες στο καταμεσημερο. Της ειπε τι εχει γινει μετη φιλη της και αυτη η συμπεριφορα δεν ειναι καθολου σωστη κι επαγγελματικη και οτι θα το πει σε φιλους και γνωστους και μαλλον εαν ειχε πελατες θα αρχισει να τους χανει με αυτη την συμπεριφορα!
Και μου τα ξερασε ολα. μου εδωσε και την αγγελια που εγινε η φαση. Να προιδεασω το φιλοθεαμον κοινο οτι οι φωτο ειναι επικινδυνες για την υγεια σας και τις βλεπετε με δικη σας ευθυνη. Αλλα παρακαλω, οπως λεμε τα γουστα και τα βιτσια του καθ ενος ειναι δικη του υποθεση. Εμεις κρινουμε την συμπεριφορα της εν λογω μανδαμ! Μαυρο στο μαυρογιαλουρο λοιπον και να διαδωθει, επειδη το κοληταρι μου δεν ειναι κανενας μαλακας και στα λεφτα δεν ειναι παζαρακιας και στις γυναικες φερεται ωραια γενικα ο ανθρωπος ειναι σωστο ατομο και δεν του αξιζε τετοια μαλακια ... και επειδη θα πρεπει οι λεγαμενες να στρωσουν λιγακι. Πολυ ψιλα τον αμανε εχουν παρει και πρεπει να ισιαξουν λιγο.
ιδου και η μανδαμ: