kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
γνωρίζει κανείς κάτι
Αυτο δεν ειναι γραφειο. Ειναι πολυκατοικια ολοκληρη με μαιμουδες. Μα δεν ντρεπονται τα ζωα.
γνωρίζει κανείς κάτι
Αυτο δεν ειναι γραφειο. Ειναι πολυκατοικια ολοκληρη με μαιμουδες. Μα δεν ντρεπονται τα ζωα.
Χαίρετε και πάλι από Ελλάδα.... Σπίτι μου σπιτάκι μου....
Το καλύτερο μουνί που χω πάρει μέχρι τώρα σε μιλφάκι των 50 - 60 εβραίων είναι η Μάγια η Βουλγάρα.
Καθαρή, ξυρισμένο μουνί, τα κάνει όλα. Γαμιέται καλά, παίρνει καλή πίπα, στάσεις όλες, δίνει και κώλο με 20 ακόμα.
Πολύ καλή λύση. Κάθεται 1,5 ώρα περίπου. Με 60 + 15 ξενοδοχείο = 75 ευρώ είναι VFM.
Αντί να τον παίξεις....
Τελικά να γιατί έλειπε η Τζέννη (η γνωστή μιλφάρα όχι η Αλβανίδα που θέλει τον ουρανό μ τ άστρα για ένα μέτριο πήδημα)...Γύρισε κατά αρκετά χρόνια νεότερη
δωσε λοιπον αγορι μου τι συζητας ?????καλα τοσο μ@λ@κες ειναι μερικοι
τιν Τζεναρα τιν ξερουν και η πετρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
επειδη βλεπω οτι εχουν μονο μια φωτο , εαν θελουν να τους στειλουμε φοτο και Video ;) , μην εχουν μονο μια στιν αγγελια
Ξερει κανεις τπτ για αυτην την μιλφ??
Καλημερούδια προύχοντες και συναγωνιστές.
Το ΣΚ θα λείψω με το "μωρό" σε βακάνς. Μεσοβδόμαδα όμως θα πλακώσουν πάλι οι χοντροκαύλες
Ξέρει κανείς κάνα καθαρό μιλφάκι των 50 - 60 εβραίων να συστήσει;
Εξαιρούνται η Μάγια η Βουλγάρα, η Αναστασία ΡΟΥ και η Νάντια η Ελληνίδα.
Καλημέρα και ευχαριστώ.
Καλημερούδια προύχοντες και συναγωνιστές.
Το ΣΚ θα λείψω με το "μωρό" σε βακάνς. Μεσοβδόμαδα όμως θα πλακώσουν πάλι οι χοντροκαύλες
Ξέρει κανείς κάνα καθαρό μιλφάκι των 50 - 60 εβραίων να συστήσει;
Εξαιρούνται η Μάγια η Βουλγάρα, η Αναστασία ΡΟΥ και η Νάντια η Ελληνίδα.
Καλημέρα και ευχαριστώ.
απο που εβγαλες συμπερασμα για την μαγια?αυτο το πατουρι εδω ειναι η μαγια η καινουριο φρουτο?γιατι βλεπω αλλο τηλεφωνο