SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
την έχεις συναντήσει? Για πες καμμία λεπτομέρεια.καλό κομμάτι...
την έχεις συναντήσει? Για πες καμμία λεπτομέρεια.καλό κομμάτι...
Με Πεννυ από dreamgirls έχει πάει κανείς να μου πει τι παίζει;
μια φορα,γραφουμε,και οχι σε καθε νημα.Καλησπέρα σε όλους!
Ξέρει κανείς για μία Μαρία, γύρω στα 45 πρέπει να είναι πλέον, από Αγ. Παρασκεύη Αττικής έλεγε ότι είναι. Έπαιρνε πριν από 3-4 χρόνια 80/ώρα και ερχόταν σπίτι.
Ευχαριστώ πολύ.
μια φορα,γραφουμε,και οχι σε καθε νημα.
ΌχιΚαλησπέρα σε όλους!
Ξέρει κανείς για μία Μαρία, γύρω στα 45 πρέπει να είναι πλέον, από Αγ. Παρασκεύη Αττικής έλεγε ότι είναι. Έπαιρνε πριν από 3-4 χρόνια 80/ώρα και ερχόταν σπίτι.
Ευχαριστώ πολύ.
Όχι
Για πες μας περισσότερα
Την έιχα πάρει πριν κάποια χρόνια σπίτι,Ελληνλιδα με βυζάρες κωλαρα και αγάπη για το anal.
Τότε ήταν ξανθιά.
VFM 100%
Έχασα όμως το τηλ της, και ρωτάω μήπως το έχει κανείς εδώ.
Είχε τατου;Καλησπέρα σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ.
Eνδιαφερουσα περίπτωση, εάν το ξαναβρείς θα το εκτιμούσα να μου το έδινες κ εμέναΌχι
Για πες μας περισσότερα
Την έιχα πάρει πριν κάποια χρόνια σπίτι,Ελληνλιδα με βυζάρες κωλαρα και αγάπη για το anal.
Τότε ήταν ξανθιά.
VFM 100%
Έχασα όμως το τηλ της, και ρωτάω μήπως το έχει κανείς εδώ.
Γιατί εξαφανίστηκαν προφιλ, νήμα και κριτικές της Marina28;
Συναγωνιστή τι εννοείς με το σώμα? Έχει κιλακια παραπάνω? Το πρόσωπο ??Πρόσφατο ραντεβού...εινσι πολύ καλή με εξερετικη διάθεση και σέρβις, ακούραστη και δεν διαμαρτυρετε πουθενά...αυτο που με χάλασε ήταν το πρόσωπο και λίγο το σώμα...αν δεν έχεις θέμα με αυτά είναι πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου
Συναγωνιστή τι εννοείς με το σώμα? Έχει κιλακια παραπάνω? Το πρόσωπο ??
το ιδιο και η ντινα απο κατω πατησσια
Είχε τατου;
Από ότι θυμάμαι τότε, όχι