alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Το ειχα δοκιμασει το μακρινο 2014. Νομιζω οτι ηλικιακα έχει ξεπεράσει τα 50 και είναι ειτε για συνταξη ειτε για ειδικο κοινο.δινει και κουλουρακι που και που ;)
συναγωνιστη μην ασχολείσαι αστον να μιλαει μονος του ;) τι να πης μαζι του :-ξερεις ποσες άνω των 50 μπορω να σου αναφέρω;
που λενε οτι ειναι 40αρες
παρα πολλές
θελω απλα να καταλαβω τι θελει να πει ο φιλοςσυναγωνιστη μην ασχολείσαι αστον να μιλαει μονος του ;) τι να πης μαζι του :-
δες τα γραφομενα του και θα καταλαβεις ποιος ειναι ειδικο κοινο ;)και δεν μας εχεις πει ακομα ποιο ειναι το ειδικό κοινό
επειδη ο φιλος εχει όλα και όλα 8 μηνύματα μαλλον θα μπορεσει να μας πει απο την εμπειρία του ποιοι ειναι ειδικό κοινό και γιατιδες τα γραφομενα του και θα καταλαβεις ποιος ειναι ειδικο κοινο ;)
κανενα ειδικο κοινο δεν υπαρχει απλως καποιοι ειμαστε περισσοτερο ωριμολατρεις,οι κοπελες ανω των 50 είναι πλεον παμπολλες πολλες εξ αυτων και μεγαλες φιρμες με μεγαλη γκαμα πελατειας,και αριστες επιδοσεις πολλες νεωτερες δεν μπορουνε να φτασουνε ουτε το μικρο τους δακτυλακι,δεν είναι της παρουσης να αναφερω καποιες η μαρτα είναι μια εξ αυτων….δες τα γραφομενα του και θα καταλαβεις ποιος ειναι ειδικο κοινο ;)
πολυ σωστοςκανενα ειδικο κοινο δεν υπαρχει απλως καποιοι ειμαστε περισσοτερο ωριμολατρεις,οι κοπελες ανω των 50 είναι πλεον παμπολλες πολλες εξ αυτων και μεγαλες φιρμες με μεγαλη γκαμα πελατειας,και αριστες επιδοσεις πολλες νεωτερες δεν μπορουνε να φτασουνε ουτε το μικρο τους δακτυλακι,δεν είναι της παρουσης να αναφερω καποιες η μαρτα είναι μια εξ αυτων….
για κλώνος παντως καλα το παςΤο ειχα δοκιμασει το μακρινο 2014. Νομιζω οτι ηλικιακα έχει ξεπεράσει τα 50 και είναι ειτε για συνταξη ειτε για ειδικο κοινο.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Κύριοι έως τώρα έχω δοκιμάσει Ζετα (από dream girls) και την Μαγια milf, θα ήθελα να ξαναβρεθω με κάποιο αξιόλογο milf (ανεξάρτητη κατά κύριο λόγο) θα ήθελα λοιπόν τα φόντα και να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Κύριοι έως τώρα έχω δοκιμάσει Ζετα (από dream girls) και την Μαγια milf, θα ήθελα να ξαναβρεθω με κάποιο αξιόλογο milf (ανεξάρτητη κατά κύριο λόγο) θα ήθελα λοιπόν τα φόντα και να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ
δεν ηθελα να πρσβαλλω κανεναν. Οι γυναικες που είναι πανω από πενηντα νομιζω ότι δουλευουν με πελατες πανω από καποια ηλικια και αναλογα γουστα. αυτό ηθελα να πω. μια κοπελλα πχ 35 χρονον θα δουλεψει με πελατες ολων των ηλικιων. επισης καποιος που θελει να πληρωσει μεχρι 60 εωρο δεν θα παει στις μικρες αλλα σε γυναικες ηλικιας σαν τη Μαρτα.κανενα ειδικο κοινο δεν υπαρχει απλως καποιοι ειμαστε περισσοτερο ωριμολατρεις,οι κοπελες ανω των 50 είναι πλεον παμπολλες πολλες εξ αυτων και μεγαλες φιρμες με μεγαλη γκαμα πελατειας,και αριστες επιδοσεις πολλες νεωτερες δεν μπορουνε να φτασουνε ουτε το μικρο τους δακτυλακι,δεν είναι της παρουσης να αναφερω καποιες η μαρτα είναι μια εξ αυτων….
ρίξε ένα μάτι πμΚαλησπέρα σε όλη την παρέα. Κύριοι έως τώρα έχω δοκιμάσει Ζετα (από dream girls) και την Μαγια milf, θα ήθελα να ξαναβρεθω με κάποιο αξιόλογο milf (ανεξάρτητη κατά κύριο λόγο) θα ήθελα λοιπόν τα φόντα και να μου προτείνετε κάτι αξιόλογο που κυκλοφορεί στην αγορά αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ
κανεναν δεν προσβαλεις,οι ανω των 50 εκτος το ότι είναι value for money εχουνε και αν θες το πιστευεις γκαμα πελατειας από 20 χρονων εως ηλικιωμένους 70++δεν ηθελα να πρσβαλλω κανεναν. Οι γυναικες που είναι πανω από πενηντα νομιζω ότι δουλευουν με πελατες πανω από καποια ηλικια και αναλογα γουστα. αυτό ηθελα να πω. μια κοπελλα πχ 35 χρονον θα δουλεψει με πελατες ολων των ηλικιων. επισης καποιος που θελει να πληρωσει μεχρι 60 εωρο δεν θα παει στις μικρες αλλα σε γυναικες ηλικιας σαν τη Μαρτα.