Trellos1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Εχει κανείς κάποια κριτική για την Έλενα110;;;
Ξανθιά ΜΙΛΦ μπίμπο με πλαστικούς μεγαλους βύζους, επιτομή της νταρντάνας με τατουάζ στα χερια και αρκετα επικοινωνιακή.Αδερφέ μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες σχετικά με την ιβανκα? Όπως τιμή και υπηρεσίες?
έχει νήμα δικό τις μπες να δεις έχουν γράψει για αυτήν εκείΚαλησπέρα σε όλη την παρέα.Εχει κανείς κάποια κριτική για την Έλενα110;;;
η γνωστή Αντα είναι άλλαξε όνομα και δεν δείχνει και πρόσωπο τώρα στην αγγελία μπας και πάει κάνας καινούργιος πελάτης γιατί οι παλιοί σιγά μην ξαναπάμε.η γυναίκα δεν το έχεις να φανταστείς δεν μου σηκωνόταν με τίποτα δεν γάμησα και έφυγα και όχι τίποτα άλλο πήρε και τα 70 ευρώ και ούτε 20 λεπτά δεν εκατσε
η γνωστή Αντα είναι άλλαξε όνομα και δεν δείχνει και πρόσωπο τώρα στην αγγελία μπας και πάει κάνας καινούργιος πελάτης γιατί οι παλιοί σιγά μην ξαναπάμε.η γυναίκα δεν το έχεις να φανταστείς δεν μου σηκωνόταν με τίποτα δεν γάμησα και έφυγα και όχι τίποτα άλλο πήρε και τα 70 ευρώ και ούτε 20 λεπτά δεν εκατσε
Έτσι ακριβώς και με μένα....και την έχω πάρει και παρτούζα με την skinny βουλγάρα φίλη της.Ξανθιά ΜΙΛΦ μπίμπο με πλαστικούς μεγαλους βύζους, επιτομή της νταρντάνας με τατουάζ στα χερια και αρκετα επικοινωνιακή.
Η πρωτη δοκιμαστική που εκανα ηταν πενα, 2 γυρους φουλ τα πάντα ολα εκτος απο κώλο, αχορταγη σε ολα ενώ κατσαμε αρκετά παραπανω απο 1 ωρα. Τη δευτερη καμία σχέση, με κλείδωνε στο cowgirl, γλωσσόφιλα τα απέφευγε, βαριεστημένη και άκεφη εντελώς.
Εμφάνιση (πρόσωπο) 6.5
Εμφάνιση (σώμα) 6.5
Γενική συμπεριφορά 8
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 8
Σχέση απόδοσης / τιμής 8
Η Βίβιαν θυμίζει την καθηγήτρια που όλοι θέλαμε να γαμήσουμε στο λύκειο με τα γυαλιά και το καρέ μαλλί να δένουν την εικόνα. Ηλικιακά είναι γύρω στα 40. Προτιμά τα ραντεβού της να γίνονται στο Bora Bora. Στην πρώτη επαφή μαζί της είναι λίγο επιφυλακτική αλλά μετά λύνεται. Δεν μου αρνήθηκε τίποτα και έδωσε απλόχερα τον κώλο της. Κόστος στα 70 με τον κώλο μέσα.
Η γνωστή Άντα με την πιο ξεσκισμένη κωλότρυπα που υπάρχει....Έκανε duo και με την Ολγάρα κάποτε....δεν ξέρω αν εξακολουθουν και παίζουν ακόμα μαζί.
παιδια εχουμε καμια τιμια καθαρη μιλφ στο χωρο της με 50-60 στην Αθηνα ?
Βλεπω στις αγγελιες πολυ πραγμα αλλα πολυ τρελα και δεν μπορω να εμπιστευτω...
Δε ζηταω τα αζητητα, αρκει να συνεννοηθουμε και μην ειναι καμια τρελη με αυτα που διαβαζω...
Που να δοκιμασε καποιος το τελευταιο διαστημα...
Την εχει δοκιμασει κανεις ?
Εχει το ιδιο τηλ σε αρκετες αγγελιες !
H γνωστή "έλενα" τώρα έχει χώρο στη Φερών...πολλές φωτό είναι ψεύτικες...40 ευρώ.
Ελα ρε συ απογευματιατικο . Το καπνιστο χοιρινο60+ αρχόντισα του κώλου με 60+ κιλά λίπους + πλαδαρού ιστού (χωρίς τα κόκκαλα) !!!
Το καπνιστό χοιρινό,τι σου έφταιξε? Με αυγουλάκια στο τηγάνι!!!!ανάθεμα τα τριγλυκερίδια....Ελα ρε συ απογευματιατικο . Το καπνιστο χοιρινο
Έτσι ακριβώς και με μένα....και την έχω πάρει και παρτούζα με την skinny βουλγάρα φίλη της.
Μπορείς να μας δώσεις μερικές πληροφορίες η ακόμα και τηλ γιατί ενδιαφέρομαι