Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Πάρε την 'Ολγα, αν σου αρέσουν αυτά τα κυβικά. Έχει και φίλες νομίζω ανάλογων κυβικών.καμια πολυ χοντρη εχουμε ?
Πάρε την 'Ολγα, αν σου αρέσουν αυτά τα κυβικά. Έχει και φίλες νομίζω ανάλογων κυβικών.καμια πολυ χοντρη εχουμε ?
Κ ομως η ..Jane απο wamba μου εστειλε στο viber ιδια φωτο με Αννιτα, αυτη με το μαγιω το ροζουλι κ τις βυζαρες με τον σταυροΌχι αδερφέ καμία σχεσει
δεν ξέρω τι να πω εγώ τις έχω δει αυτές σε αγγελία τις αννιτας. Αν μπεις στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ τις Jane έχει πολλές φωτο εκείΚ ομως η ..Jane απο wamba μου εστειλε στο viber ιδια φωτο με Αννιτα, αυτη με το μαγιω το ροζουλι κ τις βυζαρες με τον σταυρο
Η..Αννιτα ειναι η ιδια με την Jane Schimdt?
Μηπως μενουν μαζι στον ιδιο χωρο Καλλιθεα ..και εμπλεξαν κ φωτο;δεν ξέρω τι να πω εγώ τις έχω δει αυτές σε αγγελία τις αννιτας. Αν μπεις στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ τις Jane έχει πολλές φωτο εκεί
Anyway προχωραμεΜηπως μενουν μαζι στον ιδιο χωρο Καλλιθεα ..και εμπλεξαν κ φωτο;
Μηπως μενουν μαζι στον ιδιο χωρο Καλλιθεα ..και εμπλεξαν κ φωτο;
Φιλαρακο. Στο χωριο μου λεμε " επιβεβαιωμενο "
καμια πολυ χοντρη εχουμε ?
Θα σου πω και σενα τιποτε. Απ την χαρα σου που πηρες Kathrin δεν ξερεις τι λες . χαχαχαχατοσα χρονια στην Ε.Ε δε μαθατε τιποτα ρε?
μόνο όμως μια ξεκολιαρα με 5000 ζώα για φίλουςκαι θεωρησες σωστο να βαλεις και το ονομα της εδω ε?
ξερεις ποσα ιδια ονοματα εχει στο φβ μ αυτο που εβαλες?
ρε παιδες δεν ψαχνω καποια απλα θελω να ρωτησω μια natalya kokkinou στο fb την ξερει κανεις νομιζω ειναι της δουλειας εαν ξερει καποιος κατι εας στειλει...!!!
Θα σου πω και σενα τιποτε. Απ την χαρα σου που πηρες Kathrin δεν ξερεις τι λες . χαχαχαχα
καινούριος ειναι ο Δημητράκης θα μάθει. Εγω πάντως τη προσπέρασανταξ οκ αλλα λιγο τραβηγμενο το βρισκω να λεει ονομα ο αλλος
μόνο όμως μια ξεκολιαρα με 5000 ζώα για φίλους
μόνο όμως μια ξεκολιαρα με 5000 ζώα για φίλους
με ακρυβος αυτο το ονομα μονο μια ειναι...και θεωρησες σωστο να βαλεις και το ονομα της εδω ε?
ξερεις ποσα ιδια ονοματα εχει στο φβ μ αυτο που εβαλες?
ολγα,στελλα,εμυ,χριστινα καθηγητρια.
ολες εχουν νημα εδω. διαβασε
ρε παιδιά ποιο είναι το πιο χοντρό call girl εδώ μέσα τελικά? Είμαστε λάτρεις των BBW.Η Στέλλα χοντρή με μεγάλα βυζιά; Χλωμό.
Κι αν κρίνω κι από τις φωτό της, ούτε και η Έμυ, αν και γι' αυτή δεν έχω προσωπική εμπειρία.
ρε παιδιά ποιο είναι το πιο χοντρό call girl εδώ μέσα τελικά? Είμαστε λάτρεις των BBW.