petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Μπα απλα γραφω κ παρακολουθω
Σε βλέπω να πέφτεις με τα μούτρα μετά τις διακοπές.
Μπα απλα γραφω κ παρακολουθω
Mιλφ με μπουτάρες και ποδάρες με ταβάνι τα 100 ευρώ τι έχουμε;
η Μαρια δινε λωκοΞέχασα τη Μαρία Μολδαβή.
Πολύ καλή κι αυτή
Όχι το έκοψεη Μαρια δινε λωκο
δεν νομιζω οτι εχεις δικιο κυτταρίτιδα εγω δεν θυμαμαι ;) πριν 3 χρονια βεβαια ;) στο σεξ ειναι πολυ καλη και παντα περασα καλα ;) απλως μιλαει πολυ ναιΠαιδια αν μπορει καποιος να δωσει μια πληροφορια παραπανω για την ξανθια Αννίτα.
Οχι τοσο για την εμφανιση γιατι εχω καταλαβει οτι ειναι η κλασικη τυπισα που ειναι γεματη κυτταριτιδα και με κιλα που καμια σχεση δεν εχουν με τις φωτογραφιες.
Πιο πολυ για το αν ζαλίζει αρχ... κατα την διαρκεια και κατα ποσο ισχυει αυτο οτι δεν μπουκωνει το στομα της με τιποτα και φερεται αντικαβλωτικα
Δοκίμασα με τη κυρά Ιβάνκα, γράφω εδώ γιατι δεν βλεπω να είναι καπου καταχωρημένη, μπαμ μπαμ η κουβέντα με sms κλείστηκε βραδινό ραντεβού σε γνωστο χοτέλι.
Μπαμπάτσικη γυναίκα 45 ετων εκ Βουλγαρίας με πολύ ωραία βυζιά, ταττού στο μπράτσο, ξανθό μαλλί κ τα δίνει όλα απλοχερα κ στο σεξ κ στο χαμούρεμα ενω και στο σόσιαλ ενδιάμεσα θα πειτε δυο κουβεντες. Απο προσωπο δεν λεει πολλα αλλα οχι απωθητικό απλα οκ, για τα 60€ π ζητάει προσωπικά τα δικα μου τα τίμησε κ με το παραπανω, καμια βιασύνη και είναι σαν τους βουλευτές μας "σε ολα ναι" οτι σταση θες, απο πανω χτυπιεται σαν το χταπόδι, στα τέσσερα εχει πολύ ωραια θεα κ στήσιμο με το σφιχτο νταρντανοκώλι της, ισπανικό κάνει καλο(πολυ ωραία βυζιά) κλασσική μιλφ άμα εχει όρεξη θα σε φάει. 2 γύροι με εμενα τελειωμα στο στομα κ τα οι δυο,κατσαμε μιαμιση ωρα.
Τιμια, ειπαμε 60 η ζημιά +χοτελ ογδόντα παει οπότε εντάξει δεν ειναι απαγορευτική τιμη, συστήνεται για μιλφακιδες.
Καλησπέρα κ απο μενα...πισω στην πατρίδα για διακοπές εκανα τις μπανάρες μου στας κυκλάδες κ ήρθα αθηνα σημερα...εγω μίλησα με ιβανκα απο προχθες (να μην ψάχνω τελευταία στιγμη) κ μου είπε 60 απλο 80 full...κ επειδη την ξαναπάτησα την ρωτησα αν στο full εχει πισω πορτα κ μου απάντησε "το full ειναι full" μηπως εννοουσε full του ασσου με ριγάδες;60 ή 80 είναι τελικα;Δοκίμασα με τη κυρά Ιβάνκα, γράφω εδώ γιατι δεν βλεπω να είναι καπου καταχωρημένη, μπαμ μπαμ η κουβέντα με sms κλείστηκε βραδινό ραντεβού σε γνωστο χοτέλι.
Μπαμπάτσικη γυναίκα 45 ετων εκ Βουλγαρίας με πολύ ωραία βυζιά, ταττού στο μπράτσο, ξανθό μαλλί κ τα δίνει όλα απλοχερα κ στο σεξ κ στο χαμούρεμα ενω και στο σόσιαλ ενδιάμεσα θα πειτε δυο κουβεντες. Απο προσωπο δεν λεει πολλα αλλα οχι απωθητικό απλα οκ, για τα 60€ π ζητάει προσωπικά τα δικα μου τα τίμησε κ με το παραπανω, καμια βιασύνη και είναι σαν τους βουλευτές μας "σε ολα ναι" οτι σταση θες, απο πανω χτυπιεται σαν το χταπόδι, στα τέσσερα εχει πολύ ωραια θεα κ στήσιμο με το σφιχτο νταρντανοκώλι της, ισπανικό κάνει καλο(πολυ ωραία βυζιά) κλασσική μιλφ άμα εχει όρεξη θα σε φάει. 2 γύροι με εμενα τελειωμα στο στομα κ τα οι δυο,κατσαμε μιαμιση ωρα.
Τιμια, ειπαμε 60 η ζημιά +χοτελ ογδόντα παει οπότε εντάξει δεν ειναι απαγορευτική τιμη, συστήνεται για μιλφακιδες.
Εχει απειρα χιλιομετρα ,σιγουρα καλη στο παιγνιδι αλλα θα σου ζαλισει τ αρχιδια. Συνηθως ερχεται για να ετοιμαστει στο δωματιο, κουβαλαει κατι σακουλες ,ξεκιναει να μιλαει και αν δεν την μπουκωσεις δε σταματαει, στο ενδιαμεσο τα ιδια. Γενικα ομως για την κατηγορια της, προτεινεται.Παιδια αν μπορει καποιος να δωσει μια πληροφορια παραπανω για την ξανθια Αννίτα.
Οχι τοσο για την εμφανιση γιατι εχω καταλαβει οτι ειναι η κλασικη τυπισα που ειναι γεματη κυτταριτιδα και με κιλα που καμια σχεση δεν εχουν με τις φωτογραφιες.
Πιο πολυ για το αν ζαλίζει αρχ... κατα την διαρκεια και κατα ποσο ισχυει αυτο οτι δεν μπουκωνει το στομα της με τιποτα και φερεται αντικαβλωτικα
Εχει απειρα χιλιομετρα ,σιγουρα καλη στο παιγνιδι αλλα θα σου ζαλισει τ αρχιδια. Συνηθως ερχεται για να ετοιμαστει στο δωματιο, κουβαλαει κατι σακουλες ,ξεκιναει να μιλαει και αν δεν την μπουκωσεις δε σταματαει, στο ενδιαμεσο τα ιδια. Γενικα ομως για την κατηγορια της, προτεινεται.
Παιδια αν μπορει καποιος να δωσει μια πληροφορια παραπανω για την ξανθια Αννίτα.
γραφειο ειναι παιχτη.πριν ποσταρεις κανε ενα γρηγορο τσεκ με το τηλ.την έχει δοκιμάσει κανεις;
εντυπώσεις;
χθες δοκίμασα Ιβάνκα. Όντως μπαμπάτσικη, μιλάει καλά ελληνικά, βυζάρες και κωλάρα σφιχτή. Κανονικό μιλφ με υπέρ και κατά.Ιβάνκα vs marina35 vs marta .
Ποια από τις τρεις προτείνετε;
αποψε πήρα την ivanka σπιτι.παλια ειχα παρει μαρτα...προσωπικα το αποψινο ραντεβου ηταν πολυ καλύτερο...χθες δοκίμασα Ιβάνκα. Όντως μπαμπάτσικη, μιλάει καλά ελληνικά, βυζάρες και κωλάρα σφιχτή. Κανονικό μιλφ με υπέρ και κατά.
Η ivanka είναι χρονια το επαγγελματίας με διεθνή καριέρα και αρκετή παρουσία σε γερμανικά σαλέ... Η Μαρτα είναι απλώς μια χαμογελαστή νταρτανα νοικοκυρά που ιδρώνει την φανέλα...αποψε πήρα την ivanka σπιτι.παλια ειχα παρει μαρτα...προσωπικα το αποψινο ραντεβου ηταν πολυ καλύτερο...