steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
ακριβως !
Έχεις πάρει ?....γιατί αν ψάξεις λίγο δεν έχει καλές κριτικές εδώ μέσα στο παρελθόν... οπότε ....έχεις ίδια άποψη ?....αυτά
ακριβως !
ναι έχω πάρει ... είναι αρκετά καλή και στον αγώνα και σαν επίπεδο , που εγώ δίνω πολύ σημασία !Έχεις πάρει ?....γιατί αν ψάξεις λίγο δεν έχει καλές κριτικές εδώ μέσα στο παρελθόν... οπότε ....έχεις ίδια άποψη ?....αυτά
ενταξει τι να κανουμε ρε φιλε ;) να πουλησει προσπαθει το παληκαρι και του την χαλασα με την παρεμβαση μουχαχαχα !!! Τασο mercy ...αφου ειναι νεουδι εντελωs ....αλλα εγω γελαω που σου την ειπε κιολαs ....χαχαχα !!! ρε τι ειναι αυτοι ??
ναι έχω πάρει ... είναι αρκετά καλή και στον αγώνα και σαν επίπεδο , που εγώ δίνω πολύ σημασία !
55αρα , φωτο αληθινες βασικα, δυνατη πολύ στη πιπα χρησιμοποιώντας ολη την ρωσικη κουλτουρα σε αυτό... αρκετα καλη στο κρεβατι και δουλευει ολες τις στασεις αψογα! κολο ομωσ δεν δινει..μασαζ απλα καλο . VFM με αυτά που ζηταει και χαλαρη με τον χρονο..Το πιο σημαντικο για μενα όμως είναι η συμπεριφορα της μιασ και είναι πολύ ευχάριστος τυπος.oκ...αν θελειs μερικα λογακια παραπανω τι κανει τι δεν κανει ...τετοια πραγματα , μια περιγραφη δηλαδη
μπραβο πιο καλα μην απαντησεις ;) γιατι εσυ νομιζης πως μπορεις να μας βγαλεις ολους τρελλους οποτε ξαναρωτα μηπως καποιος σε βοηθησειμαλλον εσυ πρεπει να μαθεις πρωτα το φορουμ Wink Grin και μετα μας λες ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στα δυο μυνηματα σου αν ρωτας για την ιδια γυναικα η οχι 2funny 2funny
Φίλε μου πραγματικά αρχίζω να πιστεύω πως έχεις πρόβλημα κατανόησης των απλών πραγμάτων ποσό δε και σε πιο περίπλοκα θέματα, οπότε δεν μπαίνω στην διαδικασία να σου απαντήσω Γιατί σίγουρα δεν θα καταλάβεις.
55αρα , φωτο αληθινες βασικα, δυνατη πολύ στη πιπα χρησιμοποιώντας ολη την ρωσικη κουλτουρα σε αυτό... αρκετα καλη στο κρεβατι και δουλευει ολες τις στασεις αψογα! κολο ομωσ δεν δινει..μασαζ απλα καλο . VFM με αυτά που ζηταει και χαλαρη με τον χρονο..Το πιο σημαντικο για μενα όμως είναι η συμπεριφορα της μιασ και είναι πολύ ευχάριστος τυπος.
55αρα είναι , μιασ και μιλαμε για granny, δεν θα δεις την γυναικαρα αλλα μια καλοστεκουμενη granny.. Κεντρο παντωσ κατεβαινει..Ωραιοs ....thanks .....δεs ομωs τι εχει ειπωθει εδω μεσα για να καταλαβειs γιατι ρωτω ...παντωs και παλι thanks .....
σωπα σωπαμπραβο πιο καλα μην απαντησεις Wink γιατι εσυ νομιζης πως μπορεις να μας βγαλεις ολους τρελλους 2funny 2funny οποτε ξαναρωτα μηπως καποιος σε βοηθησει headbaning2 headbaning
Πρώτα πρέπει να μάθεις ορθογραφία και συντακτικό και μετα να αρχίσεις να απαντάς σε μυνήματα.
100 πηγε η λιλη?? :S
φτου ρε γμτ.
δε φτανει το μπατζετ μου.
τωρα θα την επαιρνα
Οταν το χε 70 κ σου λεγα δεν ηθελες
φιλε αμα μου δωσει 1000000€ ΙΣΩΣ τοτε το σκεφτω να της κανω τη χαρη
πλακα πλακα μια πενταετια πριν που την ειχα παρει για τελευταια φορα την ιδρωνε την φανελα ;) τωρα σιγουρα θα εχει πεσει η αποδοση της ;) χωρια που η βαλβιδα της οπισθεν θα θελει αλλαγη ;) παντως τα τιμαγε τα λεφτα που επαιρνε ;)
Να συνδράμω τότε ρε φίλε, μην σου δημιουργηθούν απωθημένα και πάθεις κανα ψυχολογικό μπλοκάρισμα...
φτου ρε γμτ.
δε φτανει το μπατζετ μου.
τωρα θα την επαιρνα
Ήταν μικρός τότε, δεν ήξερε...