gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εμένα μου έχει πει (στο μαμπα) ότι έχει δικό της χώρο. Στη ΚαλιθέαΔεν έχει χώρο η Άννα.
Διαβάστε τις κριτικές...μέτριος λουκουμάς!
Εμένα μου έχει πει (στο μαμπα) ότι έχει δικό της χώρο. Στη ΚαλιθέαΔεν έχει χώρο η Άννα.
Δεν έχει χώρο η Άννα.
παλια τωρα δουλευει με τη φιλη τηϛ την ελινα...εξαλου θα την βρειϛ σε πολλεϛ αγγελιεϛ με δικο τουϛ χωρο...εγω δεν εχω παρει και ουτε προκειται πολυ μιρασμενεϛ η κριτικεϛ...παλιοτερα την ειχα στο fb αλλα εχω χρονια που την εσβησαΔεν έχει χώρο η Άννα.
Εχει , αλλα καλα θα κανετε να πατε χοτελ μην παθετε τιποτε απο την βρωμα εκει μεσα Και εννοειται με αλλη μανταμκαι μενα μου ειπε οτι εχει χωρο και ζητα 70.
Εχει , αλλα καλα θα κανετε να πατε χοτελ μην παθετε τιποτε απο την βρωμα εκει μεσα Και εννοειται με αλλη μανταμ
εχεις παει εσυ ?
Τα απλυτα πιατα με τις ψωφιες κατσαριδες δεν τα ειδες ?εγω που εχω παει μια χαρα ηταν ολα
αν εισαι φαν ωριμων ζουμερων κυριωνκαλησπέρα νέος εδώ....το διπλό με Νάντια και Όλγα αξίζει ;
Τα απλυτα πιατα με τις ψωφιες κατσαριδες δεν τα ειδες ?
Είναι σε τη φαση θα της πετηχεις μπωρει να κανεις ραντευου με την ολγα και την ναντια και να περασεις σουπερ αλλα μπωρει κιολας να είναι μερα που η ναντια θα την γαμας και θα είναι ΙΚΕΑ κομοδινο.Οσο για την ολγα είναι Χωνα η κωλο γαμεις η μουνι γαμεις είναι λες και εχει κανει μια τρυπα στον τυχο και τον βαζεις μεσα δεν νιώθεις τιποτα οποτε σκευψου πριν δωσεις τα φραγκα , γιατι σημερων το μεροκαματο είναι 20 ευρο για 12 ωρες στην φαμπρικα και για να παρεις την ολγα με την ναντια μαζι πρεπει να κανεις 5 , 12 ωρα στην φαμπρικα οποτε είναι πολιτιμα τα φραγκα και ετσι θελει ψαξιμο πολύ ,γιατι δεν περνει για λαθη εκτος και αν εχεις φραγκα και δεν σε νιαζεικαλησπέρα νέος εδώ....το διπλό με Νάντια και Όλγα αξίζει ;
οχι για βράδυ τίποταΚαλησπερα μάγκες έχουμε καμία ωραία για ραντεβού στο σπιτι μ;για μερα αργά το βραδυ
πολύ περιεργα τα λες ρε φιλε,δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει ντουετο με τις εν λογω κυριες,η ναντια αυτή την στιγμη που μιλαμε είναι ότι καλυτερο υπαρχει σε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ανεξαρτητη από πολλες αποψεις,συμπεριφορα,τιμη ,λοοκ,χαμογελο κτλ,η ολγα οντως νεοτερη στο κουρμπετι εχει γλυκυτητα και χαρη εάν ψάχνεις για μοντελα σε αυτην την τιμη εισαι ολιγον εκτος εποχης πιλαφακι μου......Είναι σε τη φαση θα της πετηχεις μπωρει να κανεις ραντευου με την ολγα και την ναντια και να περασεις σουπερ αλλα μπωρει κιολας να είναι μερα που η ναντια θα την γαμας και θα είναι ΙΚΕΑ κομοδινο.Οσο για την ολγα είναι Χωνα η κωλο γαμεις η μουνι γαμεις είναι λες και εχει κανει μια τρυπα στον τυχο και τον βαζεις μεσα δεν νιώθεις τιποτα οποτε σκευψου πριν δωσεις τα φραγκα , γιατι σημερων το μεροκαματο είναι 20 ευρο για 12 ωρες στην φαμπρικα και για να παρεις την ολγα με την ναντια μαζι πρεπει να κανεις 5 , 12 ωρα στην φαμπρικα οποτε είναι πολιτιμα τα φραγκα και ετσι θελει ψαξιμο πολύ ,γιατι δεν περνει για λαθη εκτος και αν εχεις φραγκα και δεν σε νιαζει
υγ στις καβλες και στις βίζιτες δεν περναει η κριση,οποιος εχει εν γνωση του τα διαθετει.πολύ περιεργα τα λες ρε φιλε,δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει ντουετο με τις εν λογω κυριες,η ναντια αυτή την στιγμη που μιλαμε είναι ότι καλυτερο υπαρχει σε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ανεξαρτητη από πολλες αποψεις,συμπεριφορα,τιμη ,λοοκ,χαμογελο κτλ,η ολγα οντως νεοτερη στο κουρμπετι εχει γλυκυτητα και χαρη εάν ψάχνεις για μοντελα σε αυτην την τιμη εισαι ολιγον εκτος εποχης πιλαφακι μου......
πολύ περιεργα τα λες ρε φιλε,δεν ξερω αν εχεις δοκιμασει ντουετο με τις εν λογω κυριες,η ναντια αυτή την στιγμη που μιλαμε είναι ότι καλυτερο υπαρχει σε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ανεξαρτητη από πολλες αποψεις,συμπεριφορα,τιμη ,λοοκ,χαμογελο κτλ,η ολγα οντως νεοτερη στο κουρμπετι εχει γλυκυτητα και χαρη εάν ψάχνεις για μοντελα σε αυτην την τιμη εισαι ολιγον εκτος εποχης πιλαφακι μου......
Μάγκες άμα έχετε καμιά πληροφορία για την VIKA από youngangels πείτε μας...