anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
τζιμάρα πάμε για άλλα...Εληφθη αδερφε
Ευχαριστω πολυ
τζιμάρα πάμε για άλλα...Εληφθη αδερφε
Ευχαριστω πολυ
οπως παντατζιμάρα πάμε για άλλα...
40+ βασικά η ηλικία της . Από πληροφορία φίλου καλού που δοκίμασε πρόσφατα ( εγώ δεν έχω πάρει ) έχω σκοπό όμως να δοκιμάσω .. αξίζει μια δοκιμή πιστευω και τα 50 που ζητάει είναι vfm.. Άποψη μου μια Ρωσίδα milf πάντα έχει κάτι να δώσει !
Καλησπέρα πορνοσυναγωνιστές...
Ένεκα αφίξεως στην πρωτεύουσα ψάχνω ένα τρόπο επικοινωνίας με την Άννα-590...
Θα βοηθήσει κανείς...
40+ βασικά η ηλικία της . Από πληροφορία φίλου καλού που δοκίμασε πρόσφατα ( εγώ δεν έχω πάρει ) έχω σκοπό όμως να δοκιμάσω .. αξίζει μια δοκιμή πιστευω και τα 50 που ζητάει είναι vfm.. Άποψη μου μια Ρωσίδα milf πάντα έχει κάτι να δώσει !
μηπως ο φιλος που εγραψε μιλαει για καποια άλλη??
H ποντικομουρα ειναι?40+ βασικά η ηλικία της . Από πληροφορία φίλου καλού που δοκίμασε πρόσφατα ( εγώ δεν έχω πάρει ) έχω σκοπό όμως να δοκιμάσω .. αξίζει μια δοκιμή πιστευω και τα 50 που ζητάει είναι vfm.. Άποψη μου μια Ρωσίδα milf πάντα έχει κάτι να δώσει !
δεν ξέρω... μάλλον θα δοκιμάσω και θα πω..H ποντικομουρα ειναι?
βρε βρε,η αρτεμις.ζει ακομα αυτη?..χααχαχχ..παλια καραβανα.η πρωτη και η τελευταια φωτο ειναι ψευτικες.αυτο που θα δες,αν πας,ειναι οι δυο μεσαιες.περασμενα μεγαλεια πλεον.στα λεφτα που ζηταει,παιζουν καλυτερες.Αυτό τι λέει ρε συναγωνιστές?
πρωην(?),η ακομα συνεχιζει,πιατσοβια.θα την πετυχεις στην πλατεια λαυριου,και περιξ.με οτι αυτο συνεπαγεται.
ψαξου λιγο,μαν.τσεκαρε σχολια,διαβασε σχολια απο αλλα μελη,σε διαφορα νηματα.θα βγαλεις ακρη.απλα χρειαζεται χρονος.αν τωρα,δεις κατι που σου αρεσει πολυ,και βαριεσαι να κοιταξεις,κανε τον κασκαντερ..Κι ο Θεος βοηθος
ποσο ζηταει δηλ κ τι προγραμμαβρε βρε,η αρτεμις.ζει ακομα αυτη?..χααχαχχ..παλια καραβανα.η πρωτη και η τελευταια φωτο ειναι ψευτικες.αυτο που θα δες,αν πας,ειναι οι δυο μεσαιες.περασμενα μεγαλεια πλεον.στα λεφτα που ζηταει,παιζουν καλυτερες.
ποσο ζηταει δηλ κ τι προγραμμα
Τζιμάρα δεν την έχεις "ξαναπετύχει" αυτήν?
Δέκα χρόνια και πλέον στο κουρμπέτι και (από σχόλια συναγωνιστών) μέτρια εώς κακή σε απόδοση.
Πήγαινε αλλού καλύτερα!
Εχω χασει το μποσουλα τελευταια
Thanks anyway
Εχω χασει το μποσουλα τελευταια
Thanks anyway
μάλλον θα είναι με την κουμπάρα της μαζί...