jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Επειδή δεν θυμάμαι, κώλο δίνει;
Οπως την πιασει
Εγω την εχω παρει 2-3 φορες κολο
Επειδή δεν θυμάμαι, κώλο δίνει;
Οπως την πιασει
και η βασιλισσα των απανταχου γκιλφ λιλλυ,βαλε μεσα και αναστασια ρου...
είναι οπου την πιασεις,ειχε ξεκινησει,με 80 όταν δουλευε στο λακομπα,τωρα πηγαινει μονο στο αρμα παλαιο φαληρο,ενα φεγγαρι το ειχε 60,το εκανε 70 και τωρα τελευταια το εκανε 100 ακουω.στην τιμη των 60 αξιζει να παρει καποιος παραπανω σιγουρα όχι,δυνατα σημεια αυτης της γυναικας είναι η καταποση σπερματος,και το πολύ καθαρο αναλ που κανει.στα μειον είναι ότι σε περιοριζει μονο στο συγκεκριμενο χοτελ,και ότι είναι η γηραιοτερη σε ολη την πιατσα πατημενα 60 δηλαδή.......Αυτην η λιλυ ηθελε 100 euro ακατεβατα :o :o
και να σημειωσω οτι και στην πιπα δεν ειναι το δυνατο της σημειο πολυ δοντι..είναι οπου την πιασεις,ειχε ξεκινησει,με 80 όταν δουλευε στο λακομπα,τωρα πηγαινει μονο στο αρμα παλαιο φαληρο,ενα φεγγαρι το ειχε 60,το εκανε 70 και τωρα τελευταια το εκανε 100 ακουω.στην τιμη των 60 αξιζει να παρει καποιος παραπανω σιγουρα όχι,δυνατα σημεια αυτης της γυναικας είναι η καταποση σπερματος,και το πολύ καθαρο αναλ που κανει.στα μειον είναι ότι σε περιοριζει μονο στο συγκεκριμενο χοτελ,και ότι είναι η γηραιοτερη σε ολη την πιατσα πατημενα 60 δηλαδή.......
είναι οπου την πιασεις,ειχε ξεκινησει,με 80 όταν δουλευε στο λακομπα,τωρα πηγαινει μονο στο αρμα παλαιο φαληρο,ενα φεγγαρι το ειχε 60,το εκανε 70 και τωρα τελευταια το εκανε 100 ακουω.στην τιμη των 60 αξιζει να παρει καποιος παραπανω σιγουρα όχι,δυνατα σημεια αυτης της γυναικας είναι η καταποση σπερματος,και το πολύ καθαρο αναλ που κανει.στα μειον είναι ότι σε περιοριζει μονο στο συγκεκριμενο χοτελ,και ότι είναι η γηραιοτερη σε ολη την πιατσα πατημενα 60 δηλαδή.......
Συνησιώτη, 50 για 1.5ώρα όλα μέσα και πρέπει να πει και ευχαριστώ.Εμενα μονο για lacoba μου ειχε πει ... ηθελε και 100 οποτε δεν ξανασχοληθηκα... 40αρι και πολυ της ειναι ....
Εγω μιαμισυ ωρα δεν καθομαι μαζι της..που να με πληρωνει εκεινη))!!Συνησιώτη, 50 για 1.5ώρα όλα μέσα και πρέπει να πει και ευχαριστώ.
Τι λεει η φαση jimmy?Οπως την πιασει
κατι ξερεις εσυ
Μπαμπατσικη αδέρφι.
Πολύ πατσά. Μην με παρεξήγεις.
Συνησιώτη, 50 για 1.5ώρα όλα μέσα και πρέπει να πει και ευχαριστώ.
Τι λεει η φαση jimmy?
Oχι, για την Λιλλυ Φαληρο λεω, κ απο την πισω πορτα
Nadia???
Miα χαρα για μενα τουλαχιστον
Oχι, για την Λιλλυ Φαληρο λεω, κ απο την πισω πορτα
δεν ξερω
δεν εχω παρει λιλλη
κ με τετοια τιμη δεν το βλεπω
με στεναχωρας τωρα.
πεφτω απ τα συννεφα :o :o
Μακρια!!..Η μια πρεπει να ναι η μαρινα απο αγ.αναργυρους νομιζω