tripas2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Like
- 411
- Πόντοι
- 26
Παιδια για προτεινετε κανα καλό gilf σαν την Εμυ γιατι με βλεπω αγαπούλη σε λίγο... Πάλι την πήρα, δεν θα γράψω κριτική όλα ειναι γνωστά πλέον...
Εχεις δικιο, τι φαση ηταν αυτη??..τυπε αδικα περιμενεις τον μπαναραν τον τυπο δεν το ειδες παμε για αλλα
Καλησπερα παιδες. Εχω μια απορια. Ειχα πετυχει μια milfαρα στα τελη του καλοκαιριου που δουλευε μονο bill εδινε πισω τρυπουλα και ηταν μια ξανθια ρωσσιδα. Θεομουρλη αλλα καλο τυπακη? Θυμαται κανεις για ποια λεω και ποιο σημαντικο που εχει χαθει? Γιατι ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω
Εκει εκανα το λαθος το βρηκαμε το κορμι. Καλη συνεχεια
Χαλαγε την πιατσα και προσπαθησε να την προωθησειτυπε αδικα περιμενεις τον μπαναραν τον τυπο δεν το ειδες παμε για αλλα
Who is Emy?Παιδια για προτεινετε κανα καλό gilf σαν την Εμυ γιατι με βλεπω αγαπούλη σε λίγο... Πάλι την πήρα, δεν θα γράψω κριτική όλα ειναι γνωστά πλέον...
Who is Emy?
δεν ξερω καν αν ελεγε αληθεια παντως απο την φωτο φαινοταν ωραιο μιλφονι.Εχεις δικιο, τι φαση ηταν αυτη??..
τρελλη μιλφ καλο παιδι και κωλο καργα μονο η αντριαννα μου ερχεται στο μυαλοΚαλησπερα παιδες. Εχω μια απορια. Ειχα πετυχει μια milfαρα στα τελη του καλοκαιριου που δουλευε μονο bill εδινε πισω τρυπουλα και ηταν μια ξανθια ρωσσιδα. Θεομουρλη αλλα καλο τυπακη? Θυμαται κανεις για ποια λεω και ποιο σημαντικο που εχει χαθει? Γιατι ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω
τρελλη μιλφ καλο παιδι και κωλο καργα μονο η αντριαννα μου ερχεται στο μυαλο
καλημέρα παίδες. Μπορεί κάποιος να μου θυμήσει το λινκ με το τηλέφωνο της Marina35
τυπε αδικα περιμενεις τον μπαναραν τον τυπο δεν το ειδες παμε για αλλα
Καλησπερα μάγκες,
Την αλλη βδομαδα θα βρίσκομαι αθηνα και θα ηθελα να μου προτεινετε ενα μιλφακι με μεγαλη κωλαρα ωραια και ενταξει να βλεπετε και στο προσωπο
Ευχαριστω!