Geoman76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 767
- Πόντοι
- 301
Και αντριαννα τυπε μπροστα στον πελατη.
εμένα η Αντριάννα άργησε να έρθει στο ξενοδοχείο γιατί καθυστέρησε το κλύσμα να κάνει δράση...
Και αντριαννα τυπε μπροστα στον πελατη.
χαχαχαχα ωραιος ! το χέσιμο εγινε φρεσκαρισμα
φιλε, μηπως μπορεις να μου πεις ποτε εχει επισκεπτηριο το ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ ?? Θα εκτιμουσα την πληροφορια σου...
ευχαριστω!
τι εννοεις "milf"...Μπορούμε εδώ να αναζητήσουμε milf?
ηλικια 18-25.προεδρικα πραγματα.τι εννοεις "milf"...
ηλικια 18-25.προεδρικα πραγματα.
Mε μια αποκλιση +/-5%.. :S :S :Sηλικια 18-25.προεδρικα πραγματα.
Πριν δυο χρονια εκανε και γαργαρα με αραιο betadin πριν την πιπα , γιατι ειχαν μολυνθει τα δοντια της. Φαντασου τι καθαρα πουλακια κυτκλοφορουνΑυτο ελειπε ρε...Ορεξη να αλειφεσαι με Betadine εχεις?
Συγνωμη φιλε αλλα αν διαβασεις καλα την αγγελια δεν λεει πουθενα οτι δουλευει ως ζευγαρι με τον άντρα της.οτι δέχεται να κανει κ τριο λεειΚαλησπέρα.Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα τη γνώμη σας για την εξής κυρία .Λειτουργει μόνη της και ως ζευγάρι με τον άντρα της.Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ!
ηλικια 18-25.προεδρικα πραγματα.
Να πας...Πες της να φορεσει το δερματινο σορτσακι...Καλησπέρα.Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα τη γνώμη σας για την εξής κυρία .Λειτουργει μόνη της και ως ζευγάρι με τον άντρα της.Την έχει δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ!
Πολυ σωστοςΑυτην κατα πασα πιθανοτητα ειναι η τζενη απο γαλατσι. Οτι αγγελια γραφει 50αρα ειναι δικη της. Εχει πολλα τηλεφωνα. Φωτο ολες ψευτικες ...
Εγω την πατησα και πηγα δυο φορες μια στο γαλατσι και μια στην κολιατσου σε κρυφομασατζιδικο και πηρα αλλη και τις 2 φορες.
Δεν μου αρεσε καθολου εμφανισιακα ... καθολου ... και εχω παει με πολλες μιλφ. Σαν κατασκευη σωματος μοιαζει με την Μαρια απο τις σαυρες της ευελπιδων.
Η παρακατω εικονα ειναι χαρακτηριστικη,η φωτο που εχει βαλει στην αγγελια ειναι σαν το μπουκαλι του αρωματος ενω αυτην ειναι σαν την συσκευασια
Εδω ειναι διαφορες αλλες αγγελιες που εχει βαλει
Πριν δυο χρονια εκανε και γαργαρα με αραιο betadin πριν την πιπα , γιατι ειχαν μολυνθει τα δοντια της. Φαντασου τι καθαρα πουλακια κυτκλοφορουν
Συγνωμη φιλε αλλα αν διαβασεις καλα την αγγελια δεν λεει πουθενα οτι δουλευει ως ζευγαρι με τον άντρα της.οτι δέχεται να κανει κ τριο λεει
μην νομιζεις...Νομίζω ότι η Έλενα η 40άρα κάνει τριο με μια φίλη της λεσβιακό και όχι με τον άντρα της
afrodite .club/author/kayti-elena/
ποσα ζηταει?Να πας...Πες της να φορεσει το δερματινο σορτσακι...
ΥΓ Να ριξει λιγο την τιμη πες.....