GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
εχω δει διαβατηριο 41 ακριβως
Ακριβέστατα !!!
εχω δει διαβατηριο 41 ακριβως
+ κατι ωρες ;)Ακριβέστατα !!!
Μήπως είναι ευκαιρο το λινγκ για την κυρια Σβετλανα..
Έτσι ακριβώς είναι γέροντα, με πολύ καλές υπηρεσίες..;) 50αρα φιλε....απλα εχει σφιχτο σωμα και πολυ καλο!
πολυ καλη 80 φουλ τα παντα ολαΠολύ καλή, δεν την ήξερα. Από υπηρεσίες και χρέωση γι' αυτές τι λέει;
πολυ καλη 80 φουλ τα παντα ολα
90 λεπτα ο χρονος μαμβα μιλαςΜε άνεση χρόνου; και η επικοινωνία μόνο μέσω mamba με μνμ;
90 λεπτα ο χρονος μαμβα μιλας
τσεκ πμ ΕΣΥ!90 λεπτα ο χρονος μαμβα μιλας
βρε παιδιά σόρυ αλλά πως στέλνεις μήνυμα στο mamba? μόνο αν πληρώσεις και γίνεις vip ??
Την πρωτη φορα που την πηρες γιατι δεν εγραψες...η δε θυμαμαι?? Ποσα ? Ποση ωρα? της ειπες οτι θελουμε και να τα παιρνει στο στομα ??
βρε παιδιά σόρυ αλλά πως στέλνεις μήνυμα στο mamba? μόνο αν πληρώσεις και γίνεις vip ??
αχ βρε Τακις, με επιασες στα πρασα...δεν την ξερω...
ο τελευταιος λογος δικος σου...
52 χρονών δεν νομίζω....συμπεριφορά μια χαρά .....κορμί καλό ....γαμήση καλύτερο...πίσω τρύπα δίνει ...Διάβαζα πιο πίσω την κουβέντα για τις μιλφ που προτείνατε σε κάποιον και μου γεννήθηκε μια απορία για την σβετλανα την μελαχρινή από μαμπα. Είναι 52+ χρονών? Γιατί βρήκα το τηλέφωνο της και μόλις ανέβω Αθήνα λέω να την τιμήσω. Από ότι έχω καταλάβει είναι λίγο περίεργη στη συμπεριφορά της αλλά μόλις την μπουκωσεις γαμιεται καλά και δυνατά. Από τις φώτο δεν μου κάνει για τόσο μεγάλη. Τέλος πάντων λέω να δοκιμάσω αν και δεν κάνει anal.