GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
νομιζω αυτη με επιφυλαξη
Αυτή είναι, πολύ φωτοσοπιασμένη...
νομιζω αυτη με επιφυλαξη
Αυτή είναι, πολύ φωτοσοπιασμένη...
η Αναστασία είναιΑυτή είναι, πολύ φωτοσοπιασμένη...
Καλησπέρα συναγωνιστές ! Αυτή η Έμυ από την Ουκρανία ποια ειναι ;
η εμυ είναι πολύ καλη περιπτωση κριμα που δεν εχει καρτελα κριτικης θα είχαμε πολλα κατεβατα.Έχω γράψει κριτική λίγες σελίδες πριν 874 κάπου εκεί δε θυμάμαι
καλη, ναι....πολυ καλη δεν ξερω φιλε μου....αλλα αξιζει τουλαχιστον τα λεφτα της...η εμυ είναι πολύ καλη περιπτωση κριμα που δεν εχει καρτελα κριτικης θα είχαμε πολλα κατεβατα.
καλημέρα πατερ τηρουμενων αναλογιων μιλησα,μεγαλη ηλικια σουπερ εμφανιση και καλες υπηρησιες.το βρίσκεις σπανια στις plus 50 κοπελες .καλη, ναι....πολυ καλη δεν ξερω φιλε μου....αλλα αξιζει τουλαχιστον τα λεφτα της...
το βρηκα πιο πανω... συγγνωμη για τη βιασυνηγια εμυ μπορειτε να δωσετε καμια πληροφορια παραπανω? δωρακι και υπηρεσιεσ?
Καλησπέρα συναγωνιστές ! Αυτή η Έμυ από την Ουκρανία ποια ειναι ;
τελικά τιμησα την αννούλα..οντως ακούραστη
τελικά τιμησα την αννούλα..οντως ακούραστη
όλα καλα με αυτην αλλα πιο ξεσκισμενη γυναικα στην πιατσα της ΑΘΗΝΑΣ δεν πρεπει να υπαρχει..Τις προάλλες γάμησα την τύπισα της αγγελίας. Ειναι Ελληνιδα περιπου 40 με σωμα που εχει κιλα παραπανω. Προσωπο μετριο και μεγάλα μασταρια.
Στο γαμησι το μιλφονι το ζει. Εβαλε τον πουτσο ακάποτα βαθια στο λαρυγγι. Γαμουσα κωλο εμπλοκη μια ωρα σε καθε σημειο του δωματιου. Κωλοτρυπιδα για να τη γεμισεις με κρεας μεχρι να πιασεις πατο.
Στα 70 ευρω το μαλλι με δυο χυσιματα
Τις προάλλες γάμησα την τύπισα της αγγελίας. Ειναι Ελληνιδα περιπου 40 με σωμα που εχει κιλα παραπανω. Προσωπο μετριο και μεγάλα μασταρια.
Στο γαμησι το μιλφονι το ζει. Εβαλε τον πουτσο ακάποτα βαθια στο λαρυγγι. Γαμουσα κωλο εμπλοκη μια ωρα σε καθε σημειο του δωματιου. Κωλοτρυπιδα για να τη γεμισεις με κρεας μεχρι να πιασεις πατο.
Στα 70 ευρω το μαλλι με δυο χυσιματα