petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.179
- Πόντοι
- 41.813
hellooooo man!!!ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι
Λοιπόν, πληροφορίες για το γκιλφ, είναι 58 ετών, έτσι συστήθηκε τηλεφωνικά, με ρώτησε ηλικία, της είπα, δεν είχε θέμα, πάλι καλά δηλαδή που πέρασα και το τεστ αξιολόγησης από τη θείτσα, στο δια ταύτα, 40 ευρώ θέλει για ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, για δεύτερη εκτόνωση το απέκλεισε όπως και εγώ μετά το άκουσμα των πληροφοριών έκλεισα το τηλέφωνο.
Πόσο χρονών τις ειπες συναγωνιστή?? Επίσης χώρο έχει? Πριν προλαβω να ρωτήσω τηλ με χιωσε για την ηλικία
τον πλάκωσε το συναγωνιστή
συνεχιζεις τις επιθεσεις αυτοκτονιας εσυ βλεπω...αχαχχααχαχΛοιπόν, πληροφορίες για το γκιλφ, είναι 58 ετών, έτσι συστήθηκε τηλεφωνικά, με ρώτησε ηλικία, της είπα, δεν είχε θέμα, πάλι καλά δηλαδή που πέρασα και το τεστ αξιολόγησης από τη θείτσα, στο δια ταύτα, 40 ευρώ θέλει για ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, για δεύτερη εκτόνωση το απέκλεισε όπως και εγώ μετά το άκουσμα των πληροφοριών έκλεισα το τηλέφωνο.
Αυτό είπα και εγώ, μόλις άνοιξα το link...παναγια μου!!!!!.....
τηλεφωνική επικοινωνία γκουρού!! ούτε από χιλιόμετρο δεν θα πλησίαζα το σάψαλο! ούτε καν καλοβαλμένο γκιλφόνι! αχαχχαχαχασυνεχιζεις τις επιθεσεις αυτοκτονιας εσυ βλεπω...αχαχχααχαχ
καλα ετσι και πηγαινες,σε εβλεπα,να πηδας απο μπαλκονι σε μπαλκονι,σαν γατος,για να το σκασεις...τηλεφωνική επικοινωνία γκουρού!! ούτε από χιλιόμετρο δεν θα πλησίαζα το σάψαλο! ούτε καν καλοβαλμένο γκιλφόνι! αχαχχαχαχα
Υπάρχει κ έκτακτο report - ενημέρωση για το σαυροκομείο της Ωλένου, απέναντι από τα δικαστήρια, με τις χοντρές σαύρες που άνοιξε παράρτημα σε κάθετο της Μιχ.Βόδα...μιας και μιλάμε για αποδράσεις από ''κολαστήρια με μπάζα''καλα ετσι και πηγαινες,σε εβλεπα,να πηδας απο μπαλκονι σε μπαλκονι,σαν γατος,για να το σκασεις...
Εχει να προτεινει κανενας συναγωνιστης κανενα φονι καλο?τις περισσοτερες τις εχω δοκιμασει!
Καλησπεριζω την ομαδα. Νέος στο χώρο, της Ελλάδας, χρόνια Σιγκαπούρη. Εχετε να προτείνετε κάτι καλό σε milf κατάσταση?
Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλές γιορτές σε όλους!!!!!!
διαβασε κριτικες μου φιλε καθως κ αλλων κ θα μαθεις αρκετα
Τκς μαν... εχω διαβάσει αρκετά. Ανάμεσα σε ιζα / μαρινα / sexy Anna ποια θα διαλεγες για ποιο pse καταστάσεις, ποια θα πρότεινες?
Αν και νομίζω μια μια θα περάσει για τσεκάρισμα ...
Σε ευχαριστώ... Θα γράψω εντυπώσεις μετα την συνάντησηpse
μαρινα δαγκωτο
σωστος
νεο αιμα θελουμε
ελα ντε.ναι μη χασεις εσυ,αμεσως.