Έψαξα λίγο google και βρήκα αναρτήσεις 3 χρόνια πριν εδώ μέσα που λέγανε ότι δεν μπορεί να τη βρει κανείς κ ότι μάλλον είναι μούφα.με ενδιαφέρει και εμένα η κυρία..
Ας μας πει όμως κάποιος 100%....
Έψαξα λίγο google και βρήκα αναρτήσεις 3 χρόνια πριν εδώ μέσα που λέγανε ότι δεν μπορεί να τη βρει κανείς κ ότι μάλλον είναι μούφα.με ενδιαφέρει και εμένα η κυρία..
1)
Έχει δοκιμάσει κανείς; κριτικές υπαρχουν μήπως;
2)
Αυτή η Άννα με 80 γιουρια ποια είναι στις κριτικές για να διαβάσω;
;)
man mou μια σελιδα πισω την ποσταρα,και συ σκληροπυρηνικος χυστης φαινεσαι
Τι ξερουμε για αυτο???
Φαινεται παντως καλη περιπτωση
man mou μια σελιδα πισω την ποσταρα,και συ σκληροπυρηνικος χυστης φαινεσαι
Τι ξερουμε για αυτο???
Φαινεται παντως καλη περιπτωση
αν εννοεις τισ σαυρες στη κυψελη οχι ακομα αλλα θα το βαλω στο προγραμμα οποτε οπως καταλαβαινεις αυτη που ποσταρα παιζει να ειναι και μοντελο
...μην κανεις κανενα αστειο και πας.
κ γω την εχω καιρο στα υποψιν αλλα οι γνωμες μοιρασμενες
για την ξανθια που ρωταει ο παιχτης παραπανω?...εισαι σιγουρος οτι θες να μαθεις?για πε κανα ινφο μεγαλε
τυπε μας προσβαλεις μιλας σε τυπο που εχει πηδηξει συλβια απο γατοσπιτο,νανα, θεια ντιανα,και οπως ειπα παραπανω αγρινιωτισσα καπακια 2 φορες δε χαμπαριαζω μιαγια την ξανθια που ρωταει ο παιχτης παραπανω?...εισαι σιγουρος οτι θες να μαθεις?
οχι δεν το ειπα σε σενα.στον τζιμη παραπανω απαντησα.εσυ ειπαμε...εισαι κομαντο,στην μεση ανατολη.τυπε μας προσβαλεις μιλας σε τυπο που εχει πηδηξει συλβια απο γατοσπιτο,νανα, θεια ντιανα,και οπως ειπα παραπανω αγρινιωτισσα καπακια 2 φορες δε χαμπαριαζω μια
για την ξανθια που ρωταει ο παιχτης παραπανω?...εισαι σιγουρος οτι θες να μαθεις?
τυπε μας προσβαλεις μιλας σε τυπο που εχει πηδηξει συλβια απο γατοσπιτο,νανα, θεια ντιανα,και οπως ειπα παραπανω αγρινιωτισσα καπακια 2 φορες δε χαμπαριαζω μια
τυπε μουΚ βεβαια θελω
Εθμαι μερακλης
Αφου το ξες
τυπε μου
ελα πμ μαν.Κ βεβαια θελω
Εθμαι μερακλης
Αφου το ξες