Λεω να κάνω κι εγώ την συνεισφορα μου μετά απο το λιγο διάστημα που μπήκα στο σπορ.
Δεν θα το παίξω ξερόλας σε καμία περίπτωση αλλά έχω ρίξει αρκετό διάβασμα και ψάξιμο πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση και αυτό μου βγήκε πότε σε καλό αλλά με την σειρά μου έφαγα και κανα δυο φόλες..δεν τις γλιτώνεις.
Πρώτη δοκιμή η "καυλιάρα ουκρανή Έμυ¨ :
έτσι όπως τα λες συναγωνιστή έχω πάρει και τις τρεις η εμυ,είναι μακράν η καλύτερη από τις τρεις πολύ πιο κλάσατη και προπαντων πεντακαθαρη
Εύκολη συνενόηση, στην ώρα της. Look κλασσικής ρωσίδας/ουκρανής γειτόνισσας που όμως με τα ρούχα δε λέει και πολλά και γενικά μια εμφάνιση που δεν εμπνέει. Το καλό πράμα σκάει όταν τα βγάζει. Για αματερ κατάσταση μιλφ κρατιέται πολύ καλά και στο βόλεϊ δωματίου δείχνει να προσπαθεί. Για κάποιον έμπειρο στο σπορ ίσως και να μην λέει πολλά αλλα για μένα πήγε καλά και λέω με σιγουριά πως δεν μετάνιωσα το 50αρικο. Ρολόι δεν κοιτάει και στην κουβέντα φάνηκε να είναι εντάξει χωρίς ούτε πονηριές κτλ.
Δεύτερη στάση ¨παιχνιδιάρα ρωσίδα" :
sexaggelies
Αρχικά κλείνω ραντεβού για νωρίς το απόγευμα στον χώρο της κάποου στην αττική και αφού ξεκινάω και λίγο πριν φτάσω με παίρνει εκείνη να με ακυρώσει..τεσπά μετά απο λίγο μπλα μπλα κανονίζουμε για λίγο αργότερα (μαλακία μεγάλη)
Σκάω στο χώρο της λοιπόν και είναι όπως τα περιγράφει κι άλλο μέλος σε προηγούμενα ποστ. Μέσα τα έχει όλα. Στολές, χαλιά μάσκες ρούχα διαδρόμους γυμναστικής..Πολύ μπλα μπλά, σε υποδέχεται με μια στολή χορέυτριας οριεντάλ για να μην φαίνονται οι πατσές. Οκ αυτά είναι υποκειμενικά η τραγωδία ξεκίνησε όταν τα βγάζει και σε αρχίζει στο ψησιμο λέγοντας ότι μαλακία της κατεβαίνε στο κεφάλι..
Μιλάμε για παλαβή..
Στο αγωνιστικό κομμάτι πολύ μαλακία με μπλα μπλα οτι να ναι που δεν ξέρω κι εγώ πως τα κατάφερα και μου σηκώθηκε. Πάντως δε ξέρει τι της γίνεται. Έριξα μια πιστολιά έκατσα λίγο να συνέλθω και την έκανα ρίχνοντας μπορεί και καμιά 10αρια ροχάλες για να μου φύγει η μυρωδιά και η γεύση απ το στομα. Και όχι δεν έγλυψα τίποτα, το λέω εννοώντας την ξενέρα..
Τρίτη περίοδος με "καυλιάρα σαραντάρα νάντια ρωσάκι" που ψήθηκα κυρίως διαβάζοντας το thread εδώ :
Ηθελα να δοκιμάσω ρωσίδα και με βυζάρες και δεν ξέρω κι εγώ πως κατέληξα σ αυτήν. Εδώ να πω πως έχει περάσει καιρός αφού η συνάντηση έγινε χρονικά πριν δυο+ μήνες και αλλαξα γνώμη αρκετά μετά απο την συνάντηση.
Στο τηλ την πετυχαίνεις ευκολα και έκλεισα ραντεβού για την ίδια μέρα στο γνωστό ξενοδοχείο στο
μεταξουργείο που της αρέσει όπως μου πε.
Άργησε λίγο αλλα όχι τόσο για να πεις οτι σε στήνει και βλέποντας την να πω πως δεν ήταν καθόλου αυτό που περίμενα και που διαβαζα στο φόρα. Δεν έχει και τόοσα περιτά κιλά και μόνο τα βυζιά κρεμάνε κάπως. Φάτσα που για ρωσίδα δεν την κάνεις, τώρα που το σκέφτομαι μου κανε πιο πολύ για τσιφσα κάρι παρά ρωσίδα.
Χωρίς πολύ μπλα μπλα η εμπειρία της φαίνεται και απ την μια αυτό μπορεί να είναι και καλό. Στήνεται ωραία και βγάζει ορέξεις για δυνατό κοπάνημα..Μια ψιλοξενέρα με κατι οσμές που έχουν ακουστει υπήρχε και το δευτερο μπιστόλιασμα ήρθε μετά απο κόπο παραπάνω.
70 τζούρο δεν αξίζει και στην αρχή έλεγα οτι δεν θα την ξανασυναντούσα ποτε..τώρα δεν είμαι σίγουρος αλλά για 70 σίγουρα όχι.
Αυτό ήταν το πρώτο μου πραγματικά ανταποδοτικό ποστ στο φόρα θα κάνω άλλο ένα σύντομα..
γκουντ λακ & γκουντ φακ!