Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
μόνο που δε δουλεύει τέτοιες ώρες αν επίγεσαι για σήμερα
μόνο που δε δουλεύει τέτοιες ώρες αν επίγεσαι για σήμερα
Μην τον τρελλαινετε τον φιλο ρε παιδια. Αμα στειλει τωρα μειλ στην βανεσσα ΒΠ θα παρει απντηση σε 5-6 ημερες. Αμ θα εχει φυγει μεχρι τοτε το παληκαρι.
Καλησπέρα στην παρεα και απο εμένα
Μια βοήθεια στον σαλλλλλονικιο που ηρθε για πρωτη φορά αθηνα.
Ενεργό στην δραση οσο μπορω.....
Ειμαι σε ξενοδοχείο βόρεια και ηρθα για δουλειές εδω.
Σαν βυζομιλφακιας αν μπορει κάποιος ρε παιδιά να βοηθήσει σε αναζήτηση ντελιβερι η επισκεψης θα σας ημουν ευγνώμων!!!
Κατι οικονομικό μιας και ειμαστε λιγο μαζεμενοι αρκει να το εχει το στήθος και μιλφακι που να τιμαει τα λεφτά του.
Εχω σκοπό να κατεβω και σε αλλους τομείς(φυλής) εδω στην αθηνα απλα ειπα να ρωτησο πρωτα εδω μιας και ο χρόνος μου ειναι πολυ μαζεμενος και νομιζω ενα ντελιβερι θα μου ηταν βολικό!!!
Ευχαριστώ εκτων προτέρων
Παιδιά ευχαριστώ πραγματικά!!
Με εχουνε φάει ολο τον χρονο τα μετρο και η καθημερινή μετακίνηση και πραγματικα ψαχνω χρονο να κανω και τις τσαρκες μου.
Αλλα δεν προλαβαίνω.
Θα δοκιμασω αυριο να επικοινωνήσω με την ναντια και να κλεισω στο δικο μου χοτελ στο Ηράκλειο
Τωρα για Βανέσα,blonde 44 ή μαρτα που τις βρισκουμε???
Οχι τιποτα αλλο,δεν το λεω απο θεμα επιλογής ,αλλα αμα δεν βολέψει με την μια να προσπαθησω με την άλλη.
Παίδες ξανα ευχαριστώ.
Πάντως με εναν ιδιαίτερο φιλο εδω που γνωριζω και προσωπικά έχουμε καταλήξει στο συμπερασμα οτι πανω βόρεια τσάμπα τα λεφτά που εχουμε δωσει μεχρι τωρα στην ζωη μας.
Αλλος πουτανοπολιτισμος εδω.
Οκ. Αυριο θα σας εχω νεα!
Καλησπέρα στην παρέα.
Παιδια τζίφος με τα κορίτσια.....
Προσπάθησα να κανω ενα ραντεβού σήμερα αλλα τζίφος.
Η μια δεν μπορούσε η άλλη έκλεισε το τηλ!
Σε καμια περίπτωση δεν κανω παράπονο απλά το αναφέρω.....
Μην μου πείτε οτι δεν έγραψα κριτική. Χεχεχε
Όπως και να χει παίδες ευχαριστω το ενδιαφέρων!!!
Να δούμε απο την αλλη βδομάδα μπας και μου κάτσει κατι.
too good to be trueΤι λεει ξερει κανεις
Συνάντηση προ μηνός με την[URL unfurl="true"]https://*******/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/eimai-etoimi-gia-ola-ellinida-35-eton-6985717487_i86559[/url] δλδ (kanesex). H ελληνίδα κυρία (35++) συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του συνδυασμού bbw+anal –το δεύτερο (δεν είναι στις αδυναμίες μου) σχεδόν το απαίτησε στον β’ γύρο της συνεύρεσής μας. Το κορμί της, πλούσιο και σφιχτό (Φώτο πραγματικές), καθώς και τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα χέρια και πόδια της, μου άρεσαν πολύ. Κωλάρα και βυζάρες, που σου προσφέρει απλόχερα, έντονη διάθεση για σεξ. Συμπεριφορά ώριμη, μετρημένη, amateur.
Αρνητικά: στοματικό μέτριο (αν και με φτύσιμο), φιλιά στο στόμα δεν πολυγουστάρει, προφορικό παιχνίδι (ζήτησα «κάνα μπινελικι», το μετάνιωσα…).
Έβγαλα στην ώρα δυο γύρους άνετα (δεν είναι δεδομένο, έχω… ξενυχιάσει τα 40), και όταν την ξεπροβόδιζα στην πόρτα, χαϊδεύοντας τη σφιχτή της κωλαρα, ένιωθα έτοιμος και για τρίτο.
VFM: Τη σήμερον ημέρα, τα 70 που έδωσα δεν είναι ποσό της πλάκας. Θεωρώ προσωπικά τα 50 ως το ταβάνι του δικού μου VFM. Ό,τι είναι παραπάνω θα πρέπει να λογίζεται ως «εξαιρετικό» (με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα). Την κυρία, ανάλογα με την τσέπη μου, πιθανότατα θα την ξαναδώ.
Σε οποίον φίλο άρεσε η παραπάνω περιγραφή, και θεωρεί πως έχει να μου συστήσει κάτι αντίστοιχο –ο καημός μου είναι ένα gilf…- ευπρόσδεκτος!!!
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Προσπαθώ εδώ και καιρό να συναντήσω την Βαλέρια () αλλά το έχει μονίμως κλειστό.
Έχει συναντηθεί κανείς πρόσφατα μαζί της?
Δεν ξέρω αν δουλέυει ακόμα ή μήπως άλλαξε τηλ.
Οποιος έχει κάποια πληροφορία θα το εκτιμούσα.
Πήγαινε γι' αλλού παίχτη. Η Βαλέρια σταμάτησε.