Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 216
εκει ας σε καθοδηγησει η Παναγια...τι να σου πω....
Αυτήν είναι σαν ελέφαντας ...
Συνεύρεση νο 1 με Μαρίνα60, δεν θελω να βάλω ακόμα κριτική γιατί κάτι δεν μου έκατσε καλά!
Καλε φιλε, να ανεβασεις....Ο,τι ειναι να το πεις....Εισαι αξιοπιστο μελος και η αποψη σου μετραει...Συνεύρεση νο 1 με Μαρίνα60, δεν θελω να βάλω ακόμα κριτική γιατί κάτι δεν μου έκατσε καλά!
Συνεύρεση νο 1 με Μαρίνα60, δεν θελω να βάλω ακόμα κριτική γιατί κάτι δεν μου έκατσε καλά!
ισα ισα, γι αυτο πρεπει οπωσδηποτε να γραψεις κριτικη
θανκσ οποτε προσπερναω τα προηγουμενα.....τα αστερακια.. λοβ λιστ
σε αυτην μην πας....
με την τριτη αγγελια πες το βαζω αστερακια
Mάγκες θεω΄ρω ότι είναι καλό να την ξαναδώ την Μαρίνα και μετά να πω την άποψη μου να βάλω την κριτική μουΚαλε φιλε, να ανεβασεις....Ο,τι ειναι να το πεις....Εισαι αξιοπιστο μελος και η αποψη σου μετραει...
εγινε...Mάγκες θεω΄ρω ότι είναι καλό να την ξαναδώ την Μαρίνα και μετά να πω την άποψη μου να βάλω την κριτική μου
οποια κι αν ειναι η αποψη σου για την συναντηση που ειχες μαζι της , αυτο που μετραει ειναι να εισαι αντικειμενικος! Keep walking..Mάγκες θεω΄ρω ότι είναι καλό να την ξαναδώ την Μαρίνα και μετά να πω την άποψη μου να βάλω την κριτική μου
Mάγκες θεω΄ρω ότι είναι καλό να την ξαναδώ την Μαρίνα και μετά να πω την άποψη μου να βάλω την κριτική μου
Τι δε βρισκεις ρε φιλε μας δουλευεις? Και αφου την ειχες βρει , τωρα δεν τη βρισκεις πια? Γιατι τοσο πισω ειναι?
Λιγες μολς σελιδες πισω (εδω αλλα και στο διπλα) μιλησα για δαυτην....
Φιλαρακο, διαβασε και τα βρισκεις ολα εδω μεσα....
Οχι...Κουλουράκι σερβίρει η κυρία ;
λοβλιστ
ΕΜΥ ......ξερεις κανεις ? αξίζει ??????
Πρωτο, οχι...Ρε μάγκες μια ερώτηση κάνει ποτέ η Μαρινα 60 πρώτο ραντεβού κατ οίκον